• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

evet kızlar motivasyonu kaybetmeyelim bende yazayım
sabah:2 dilim kepek ekmeği kk peynir 1 adet zeytin
Öğle: yoğurt 3 köfte 1 dilim ekmek
Ara öğün bir bardak süt istiyorum.
Akşama balık ve salata düşünüyorum
buarada sigarayı daha önce bırakan yokmu aranızda bugün itibari ile bıraktım ama kilo almak istemiyorum

asude canım seni cani könülden tebrik ediyorum çok iyi gediyorsun bak sana nazar boncuğu bile koydum listede göz deymesin diye:49::nazar:

tesekkur ederim canim. nazar boncugu hemen dikkatmi cekmisti. :66: aslinda diyete tam uyulduktan sonra kilolar kesinlikle gidiyor. insallah herkesin diyeti iyi gider ve pazartesi gunu hepimizin bir nazar boncugu olur.

sevacımsana katılıyorummm bndee ne yıyecegımı sasırıyorum artık
sabahları kahvaltımı bı dılım ekmekle yapıyorum oğlende genelde corba yogurt ekmek yıyorum yada evde ne yemegı varsa 2-3 kasık ondan yıyorum

bence asudecımmm sen bızeee puf noktaları verrr neler yıyosun anlat bıze
ben kendımı hıc zayflamıs hıssetmıyorum yaa

ama ben hatamı bılıyorum sanırım cumartesı gunlerı yıyorum ben ısteddıgımı haftada bıgun nede olsa odul olsun dıyorum ama
sanırım o bıgun butun bı haftayı goturuyor

bende ayni listeyi uyguluyorum. farkli aslinda birsey yapmiyorum. bolca su, kesinlikle yogurt yiyorum (yagsiz), yesil cay iciyorum. farklida hic birsey yapmiyorum. cok nadir kacamak yapiyorum. yapsamda coook az bir sey yiyorum. yani bir dilim borek degilde bir isirik borek aliyorum.

valla kizlar sizlerden pozitif seyler duyunca iyice gaza geliyorum :86:

gaza gel tabı canm sen gelmıceksınde kım gelıcek 21 kılo vermıssın kolaymııı arkadasımm
tebrıkler sana vallahi
mesela bır gun boyunca yedıklerını yazarmısın bıze oğlenlerı ve akşamları sadece tavuk falan mı yıyosun yoksa evde ne varsa ondan yıyomusun bırkaç kasık
bıde sen ne zamandr dıyettesın
ne kadar surede verdın bu kıloları

sevacım sabah öle yedim çünkü akşam yemek yemedim ölüodum açlıktan :14: ara öğünde yapmadım canım nedense istemiyo, :14: biraz yürüyüş yapıcam, hadi görüşürüz,

Kızlar beni de alın aranıza.90 kiloyum boyum da 1,75 bugün itibariyle diyete başladım ama çok sıkı yapamam çünkü bebeğimi emziriyorum.Temmuz 8 e kadar en az 10 kilo vermem lazım azimliyim başarırım inşallah.

kızlar öğle yemeğini yiyemedim bugün iş yoğunlu vardı, şimdi yedim ama yemez olsaydım mı desem ne desem bilemedim. tavuk döner yedim pide ekmek içinde. akşam yemeği yemesem ki zaten akşam oldu nerdeyse... yani bu akşam sadece meyve yesem telafi etmiş olurmuyum sizce yoksa çokmu kalori aldım acaba? yanında diet kola içtim. bi de bebek de emziriyorum bu diyet kola zararlımı.. offfff canım çok sıkıldı bugün. bi sorum daha olacak bu çizelge nasıl değişir cevap verecek yokmu?

gaza gel tabı canm sen gelmıceksınde kım gelıcek 21 kılo vermıssın kolaymııı arkadasımm
tebrıkler sana vallahi
mesela bır gun boyunca yedıklerını yazarmısın bıze oğlenlerı ve akşamları sadece tavuk falan mı yıyosun yoksa evde ne varsa ondan yıyomusun bırkaç kasık
bıde sen ne zamandr dıyettesın
ne kadar surede verdın bu kıloları

tesekkur ederim canim. 3 ay icerisinde verdim. menumu biraz evde ne varsa ona gore yiyorum. bugun mesela bir dilim ekmekle yine kahvalti yaptim oglen tavuklu mantar sote vardi bir kac kasik ondan ve yogurt yedim. ikindi badem, erik ve sut. askamada yogurtlu brokoli. (galiba brokoliyi cok tuketiyorum, yazarken yeni fark ettim. yani hem cok kalorili degil ve severek yedigim bir sebze.

kızlar öğle yemeğini yiyemedim bugün iş yoğunlu vardı, şimdi yedim ama yemez olsaydım mı desem ne desem bilemedim. tavuk döner yedim pide ekmek içinde. akşam yemeği yemesem ki zaten akşam oldu nerdeyse... yani bu akşam sadece meyve yesem telafi etmiş olurmuyum sizce yoksa çokmu kalori aldım acaba? yanında diet kola içtim. bi de bebek de emziriyorum bu diyet kola zararlımı.. offfff canım çok sıkıldı bugün. bi sorum daha olacak bu çizelge nasıl değişir cevap verecek yokmu?

canım yemeyi fazla kaçırdığın zaman kakao iç:49: $kakao.webp

Sadece günde bir bardak sıcak su ile karıştırılarak tok karnına tüketilirse kalori tüketimini yüzde otuz artırmaktadır. Bu çok büyük bir rakamdır. Bu sayede fazla kaçırılan yemeklerden sonra kakaoyu kullanabilirsiniz. Aynı zamanda zararlı maddelerinde dışarı atılımını hızlandırır. Bilindiği gibi zayıflamak kadar önemli bir konu da vücutta bulunan toksinlerin dışarı atılmasıdır.

amma mutlaka südsüz ve şekersiz olsun canım:49::49::49::49:

Son düzenleme:
sevacım sabah öle yedim çünkü akşam yemek yemedim ölüodum açlıktan :14: ara öğünde yapmadım canım nedense istemiyo, :14: biraz yürüyüş yapıcam, hadi görüşürüz,

canım kıyamam sana diyesim geliyor amma öyle söylersem nasıl zayıflarsın sen?:1:

şaka yaptım kusura bakma:49:videoyu izledinmi tekrar?en doğrusunu doktor ayça söylüyor videoda zaten

canım yemeyi fazla kaçırdığın zaman kakao iç:49:Eki Görüntüle 392959

Sadece günde bir bardak sıcak su ile karıştırılarak tok karnına tüketilirse kalori tüketimini yüzde otuz artırmaktadır. Bu çok büyük bir rakamdır. Bu sayede fazla kaçırılan yemeklerden sonra kakaoyu kullanabilirsiniz. Aynı zamanda zararlı maddelerinde dışarı atılımını hızlandırır. Bilindiği gibi zayıflamak kadar önemli bir konu da vücutta bulunan toksinlerin dışarı atılmasıdır.

amma mutlaka südsüz ve şekersiz olsun canım:49::49::49::49:

teşekkürler canım. dün de içecektim unuttum, bundan böyle umarım aklımdan çıkmaz...

Benn geldimmmmmmmmmm:16::16::16:
Çok yorgunummm,bugün birkaç saat dışardaydım alışveriş işleri,kızımla gittik çok feci yoruldummmmmmm:52::52::52:
Buda yetmezmiş gibi akşamüstü arkadaşımla evlerinin bahçesinde mangal keyfi yaptık,çok fazla kaçırmamaya çalıştım:1::1:
Odaaaa yetmezmiş gibi gecenin 10.30 unda (anca o zaman vakit buldum) spor yaptım 1 saat,çok feciyimmmmmm:52::52::52:Bunları nasıl yazdığıma hayret ediyorum ama ben eksik kalmamalıyım dedim veeeeeeeee burdayımmmmmmmmm:1::1::1::1:
Haddiiiii kızlarrr ben kaçarrrr uyumaya,yarına güçç toplamam lazımmmmmmm,yarın görüşmek üzere İYİGECELERRRRRRRRR:16::16::16:

canım bir bardak sıcak suya bir çay kaşık kadar kakao tök karışdır ve iç şekersiz sütsüz:49: önce bardakın içine kakao koy sonra sıcak su tök amma günde sadece bi kez kullan fazlası baş ağrısı ve kalb çarpıntısı yapar

oku aşağıdakıları

Bu konuda daha fazla yardımcı olacak bir bitki bulmak oldukça zordur. Görüldüğü gibi mantıklı hareket ederek kakao ile bile zayıflayabilirsiniz.

bunu yazdığın çok iyi oldu canım diyetime yardımcı içicekler arıyorum bu kakaoda iyi oldu :)

Selam kızlar.Siz bu diyeti yaparken spor yapıyor musunuz?Ben bi haftadır bu diyete yakın bi diyet uygulamadım biraz daha fazlasını yedim hatta.Ama günde 1 saat spor yaptım 89 çıktım bu sabah çok mutlu oldum

kızlar bu gün burası çok sesiz nerdesiniz?

sabah yediklerim

1 :49:dilim ekmek
2:49: bardak çay
3:49:domates dereotu maydanoz
4 :49:peynir

gördüyünüz gibi listeden kenara çıkmadım bundan sonra kesinlikle sadece listeyi uyqulamayı düşünüyorum kendi kafama göre şunun kalorisi az bi şey olmaz diye heç bi şey yimeyi düşünmüyorum:49:
maksadıma yetişdiyimde sonra yediklerime içtiklerime dikkat ederek kilo almamağa çalışacağım:49:
yetdi artık bıktım yaz geldi ya ne kaldı ki yaza :49:

günaydın kızlar nasılsnz burası sabah ılk ugradıgım yer oldu yaa
sabah kahvaltıda bıdılım peynır domates salatalık 4 zeytın marul dere otu maydonoz bı dılım ekmek yedım bıde cay
sımdıde az bısey kabak cekırdegı yıyorum tutamadım kendımı umarım bısey olmaz
öğlende tavuklu mantar sote bı dılım ekmek ve yesıllık yıcem
bıran once kurtulsak su kılolardan yaaa
yıyıp yıyıpkılo almayanlara cok ozenıyorummm :31:

kızlar bende yazayım sabah 2 dilim kepek ekmeği 1 kk peynir
arada 1 avuç sarı leblebi yedim(Sigarayı bırakınca boş durulmuyo çok maalesef)
öğlene salata yağsız yoğurt yiyeceğim sadece

Ben de yazayım bari sabah yediklerimi :)Ben emzirdiğim için arada süt yapacak şeyleri eklemek zorunda kalıyorum listeme.
Sabah 2 domates 2 salatalık kibrit kutusu kadar peynir 3 zeytin bir de yağsız yarım bardak süt.
Öğlene yağsız kıyma kavurdum yanında da çorba içicem.
Akşama da mecburen yine çorba (süt açısından) yoğurtlu karnıbahar(haşlanmış) salata.

Twist&shape aldım inanılmaz ter attırıyor 15 dk zor yapıyorum valla.Sabah öğlen akşam toplam 1 saate yakında bununla spor yapıyorum.İnşallah haziran 15 e kadar 6/7 kilo veririm.Düğün var insan içine çıkacak duruma gelsem yeter :1:

Kızlar ben hiç ekmek yemiyorum bi zararı olur mu ki?

merhaba kızlar hepinizi gaza gelmiş görüyorum.inşallah bu hafta çok iii kılolarveririz hepimiz
benım yedıklerim
sabah 1 kk peynir 3 zeytinyarım domates çeyrek salatalık 1 dılım çavdar
öğle 1 kase çorba salata yoğurt 2 kaşık sebze yemeği
ara 1 armut
akşama da çorba ve salata olacak

45 dk koşubandında 5 km yürüdüm
birazdanda oğlumu dışarı çıkartacaö

kızlar bu spor aletleri gercekten ıse yarıyomu yaa
bnde bı spor aleti almak ıstıyorum hangısını almalıyım sızce acaba kondısyon bısıkletı alsam ıse yararmı fıyatı uygunmu koşu bantları bıraz pahalı galıba
bu twist nedır step aletimi

Back
X