Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

ayrıca ayça kayanın doktorum sayfasında başka beslenme programlarını da açıkladığını tesadüf eseri gördüm, hemen kağıda kaleme sarıldım, link ve video koyamadım, direkt yazıyım burdan :10: gönül dostlarımla paylaşıyım istedim , derdimize derman olur inşallah ki ben 3-4 gündür bunu uyguluyorum, bizim burdaki listeden de pek bi farkı yok

:72:haftada 3.5 kilo verdiren diyet diye yazıyor başlığında ( bende şaşırdım :1: )
bizim listeye nazaran kahvaltı daha doyurucu :10:
sabah: 2 dilim ekmek, 1 dilim peynir yada yumurta, 3-4 zeytin, salatalık domates çay
ara: 1 çay bardağı süt yada yoğurt ( sütü sütlü kahve şeklinde de içebilirizz )
öğlen: 3 adet ızgara et tavuk balık yada sabah yenmediyse 1 katı yumurta, 1-2 dilim ekmek, 1 bardak ayran,salata
ara: 2 kaşık yulaf, 1 kase yoğurt, 1 meyve, karıştırıp yenecek
akşam: 1 kase çorba, 4-5 yk sebze, 1 kase yoğurt, salata (doymazsak bu öğünde üstüne bi meyva ve 1 bardak su da için illa tok tutar diyordu aynen ... :34: akşam öğününde ekmek yok :51:

zorlanan arkadaşlar bu listeyi de yapabilirler, detaylı görmek isteyenler doktorum un net sitesinden de ayça kayanın videolarından bulabilir , izleyebilir, ben yükleyemedim, pek anlamıyorum o işlerden, hadi bakalım kolay gelsin:34:

Günaydın kızlar :16: :16: ilk bildirim benden olsun bu sabah tam 68 kilo geldim. allahım inşallah haftaya 67 li rakamları görebilirim (amin) :9: :9:

geçen hafta; 68.500
bu hafta; 68.00

bu arada hedefimi küçük tutmaya karar verdim şimdilik hedefim 63 :52:

ben bugun anneme gıdıyorum orda tartılcam akaşam yazarım kılo bıldırımını aslında dun hassas kantarada tartıldm ama annemınkıyle basladım onu onemsıyorum
aksamgorusurz...herkescıkler 38 beden olsun ınsallahhh

eveeeeeeeeet ben de kilo bildirimimi yapayım. bu hafta biraz kaçamaklarım olmasına rağmen bugün tartım yüzümü güldürdü:) tam 81 kiloyum.. 3 hafta önce 83,3 le başlamıştım, şimdi 81.. yavaş ilerliyorum ama olsun:)

kızlar bende başlayalı 8 gün oluyor 3 kilo verdim ama arada kaçamaklar oldu şu an tam 60 kiloyum bakalım :)

kızlar merhaba :3:1 haftadır belki daha fazla zaman oldu foruma girmeyeli :30:gece gündüz kavramını şaşırdım yoğunluktan :23:bu süreç içinde diyetimi uygulayamadım ama kilo verdim :21:stres ve bir oraya bir buraya koşturmaktan olsa gerek :4:gerçi pek birşey yok ama 300 gr. 300 gr.dır demi:30: ne sıkı diyetler yaptığımızda bile gram veremediğimiz oluyor diyetsiz 300 gr da bişeydir heralde :44:stres işe yarıyor bazen:18: 69.2 den 68.9 oldum 68'i gördüm ya ohh olsun :21::12::16:böyle böyle gidecek bunun 45'e kadar yolu varr:nazar::kkk::21::23::31::12::16:

bildiriiimmm başlangıç kilo 68
geçen hafta 65
bu hafta 65
ama sebebi şudur reglliyim, kilo vermiş kadar sevinçliyim en azından bu süreçtw kilo almadım:)

kızlar merhaba kaç gündür giremiyorum girsemde site de sürekli bir sorunla karşılaşıyorum

bu hafta regl oldum nihayet ve maalesef çok şişkinlik var

geçen hafta 78 dim bu hafta 77 olmuşum nihayet :46::46:

iyi akşamlar kızlar şu 3 gundur yaptıgım kaçamakların haddı hesabı kendıme ılk defa engel olmadım su 3gunde ama bugun sondu annemı kırmıyım dıye yaptıgıpıdeden yemek zorunda kaldım hemde tam bı taneee:14:
ama yınede tartıda artı cıkmadım cookmutluyum ama bu hafat kılo veremem sanırım ancaa yedıklerım kaçamak seylerın bedelını odıcem almasam ıyıdır
neyse bıldırım yapıyorum
baslangıc 71
gecen hafta 67
bu hafta 65.5
yınede ıyı sayılırher nekadar bellı olmasada kılolar yavas yavas gıdıyoo:8:

merhaba kizlar :16::16::16:bugun itibariyle bende basladim bu diyet listesine...:46:bu hafta 1. listeyle basladim haftaya 2. listeye gecip her hafta bir diger listeyi yapicam insallah kisa zamanda kurtlurum bende kilolarimdan....
kilomu bildirmistim ama listeye eklenmek için tekrar bildireyim istedim baslangiç kilom 65.5 bakalim haftaya kac kilo kaybetmis olucam bu listeyle...:34::34:

gnaydn07eu91ws2.gif

Merhaba kızlar.Cuma günü annemlere gittim dün döndüm.Giderken 88 idim döndüğüm de 88,7 çıktım :14: Neyse azimliyim bu pazartesi 86 çıkıcam.Beni de listeye ekler misiniz?

benim kitlendi sanırım kilo vermem anlamadım bu hafta gram yok 3 gundur bakalım moral bozmuyorum umarım pazar gününe kadar 1 kiloda olsa verebilirim.

Bende 2 gündür evde yoktum,dün akşam geldim.kızkardeşime gittim,yedikde yedikk yanii,reglimde yakın yine bu ara iştahımı kontrol edemiyorum yaaaaa:52::52:
Bu sabah tartıldım,sadece 100 gram vermişim,kötü biliyorum ama bide artıları görseydim o daha kötüüü olurdu dimii amaaaaaaaaaaa:50::50:
Başlangıç 1 mart:76.000
geçen hafta:72.700
Bu hafta:72.600

Kızlarrrrrrrr çok sessiz bu ara buralar,nerdesinizzz,sevacım nerdesin:49:

evet yaa, herkes nerde??

ben herzaman yazmasamda yazilanlari okuyordum kesin.

boyle garip oldu sessizlik hic hos degil. seva nerdesin? listemizde yok?:50:

motivasyonumuz dusuyor boyle..

Merhaba kızlar bugün benim 7.günümdü, az evvel tartıldım, geçen hafta:73, bu hafta:72. Gelirken de lipton'un form kayısılı bitki çayından aldım, ama içinde sinameki var o yüzden her gün içmeyi düşünmüyorum.

ay evet ya ben de aynı cesebecim 74 te takıldım kaldım :6: ama o yeni yazdığım beslenme programını uyguluorum, bugün velilerin günüymüş:6: dersim de tam bu güne denk geldi, gelsin börekler kekler poğaçalar sarmalar kısırlar, ama böle binbir çeşit herkes döktürmüş,allahtan kaçtım aralarından az hasarla ama gına getirdiler allaşkına ye ,ölümü gör bi tat diye diye gitti bugün diet, şu okul kapansa da kurtulsam şu ısrarcı velilerden :9: özledim valla hepinizi hakkaten niye sessiz, seva nerde , liste nerde ? :9: yoksa seva kebapçıya felan mı gitti :9: verdiği kiloları mı kutluyo 2 gündür :9::9::9::9::9: :54::54::54::54:
:9: ay alaaam bir arpa boyu yol gidemedik bu ay ya, yanarım yanarım ona yanarım, bi de regl oldum zaten ufo gibi oldum uçucam walla şişkinlikten, tatlı krizi de baş gösterdi, tutyorum bakalım kendimi, olmadı bi parça bitter felan yerim :14::54:

evet yaa ıımse ugramıyor kıloıları veren kaçtı galibaa :9:
ılk defa bı arkadasımdan zayflamssn lafı duuydum pek bı sevıondırık oldum yahuu ınsallah 6 kılo dahaaa verıcemmm eger kaçamaklar devam etmezse

Back
X