Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

cesebe sen nerdesin tatlım sesin çıkmıyor:emir_bebek:askimsin_99 italyadan döndüm dedin amma yine yoksun suslubaykus vuslatipek asude04 offfffffff kızlar yok olmayın ortalıkdan uzaklaşmayın yoksa diyet yapmak hevesiniz kalmaz benden söylemesi :13:

Sevacım ben burdayım canım:16::16::16:
Hergün girip yazılanları okuyorum,içimden yazmak gelmiyorrrr:50::50:
Yaaaaaa benim motivasyonum çok düştüüüü,yarın regl olmam gerekiyor ama,benim 5-6 günde gecikiyor.düşünsene regle 1 hafta kala başlıyor iştahımın açılması regl olana kadar toplam 10 günden fazla,kendimi firenleyemiyorum.
Tartıda aynıyım çok şükür almadım ama,diyet kaçamaklarla dolu olunca yazasım gelmiyor:43::43:
Bide üşütmüşüm galiba boynum tutuldu 2 gündür sporda yapamıyorum,offffff yaaaaaaaaaaa:43::43:
Bu pazartesi tartılıp ondan sonra atağa kalkmamın zamanı geldi dimi sevacımmm:16::16::1

sevacım ben burdayım azim ve istikrarla paso okuyorum forumları yazdıklarınızı motive ediyosunuz beni fazlasıyla iyiki varsınız :)

haklisin hergun kofrte tavuk pisirmekten bikiyor insan :(( en iyisi toptan haslayip izgaralayip buzluga atmak , iyi fikir gercektende....:34:bu arada hangi gun baslamistin diyete 1 kilo gayet iyi 3-4 gunde...:40:

24 Nisanda başladım :) Ben ayın 5. inden beri dikkat ediyorum. Toplam 3.2 kilom gitti.. Tabi şuan regl dönemi arifesindeyim şişkinlik hat safhada.. Bakalım sonunda ne olacak :)

Yaaaaaa benim motivasyonum çok düştüüüü,yarın regl olmam gerekiyor ama,benim 5-6 günde gecikiyor.düşünsene regle 1 hafta kala başlıyor iştahımın açılması regl olana kadar toplam 10 günden fazla,kendimi firenleyemiyorum.
Tartıda aynıyım çok şükür almadım ama,diyet kaçamaklarla dolu olunca yazasım gelmiyor:43::43:
Bide üşütmüşüm galiba boynum tutuldu 2 gündür sporda yapamıyorum,offffff yaaaaaaaaaaa:43::43:
Bu pazartesi tartılıp ondan sonra atağa kalkmamın zamanı geldi dimi sevacımmm:16::16::1

Lütfen bu kadar sıkma kendini Motivasyonunu bozarsın. bende senin gibiyim. Artık diyorum bu son. ya verdim ya verdim.. Bir daha da uğraşmam. kadın olmak bu hormonlarla yaşamak ne kadar zormuş.. Ama benden sana tavsiye 16:00 dan hiçbirşey yeme.. acıkınca saate bakma 1 kase yoğurt ye.. Yada salatalıkla cacık yap mis gibi. Salatalık hem ödemi atar hemde yoğurtla birlikte tok tutar. ben 16 dan sonra birşey yemeyeceğim diyince frenliyorum kendimi. Canın tatlıda çekerse Güzel bir sade türk kahvesi yap. yanınada 2-3 kare bitter .. bir ısırık bitterden al bir yudum kahveden.. O bitter ağzında erisin tatlı isteğin zirve yapsın doyursun seni... :1:

cesebe sen nerdesin tatlım sesin çıkmıyor:emir_bebek:askimsin_99 italyadan döndüm dedin amma yine yoksun suslubaykus vuslatipek asude04 offfffffff kızlar yok olmayın ortalıkdan uzaklaşmayın yoksa diyet yapmak hevesiniz kalmaz benden söylemesi :13:

Çook haklısın. ben ilk defa bir başlığa yazıyorum böyle. Çünkü tek başıma artık yapamıyorum.. Bir arkadaşın tavsiyesiyle takıl bir başlığa dedi. Bende bu diyeti uygun gördüğüm için bu başlığa takıldım :))

Kızlar ben bugün öğlen ve akşam menüsünü değiştirdim. Saat 18 de son menümü yedm.. Onun dışında bütün listeye uydum.

Siz akşam menüsünü kaçta yiyorsunuz???

normalde 6 bçuğu geçirmem bende bugun erken yedım 5 buçuk gibi umarım krize girmem ilerleyen saatlerde.mecbur erken yioruz spora gidices 6 bçukda şiş karınlada gidilmıyo yani ne biliyim:50:

Ben en son 6 da yemeğimi yedim.. 7 de de yürüyüşe çıktım 8:20 de eve girdim. yani 1 saat 20 dakika yürümüşüm :D Haftada 3-4 günde basketbol oynamayı düşünüyorum.O da çok güzel kalori yaktırıyor :)

sevacımm burdayımmm şuanda diyetimi pek uygulayamıyorum ama kaçırmıyorum yemeklerimide:56: Yeni bir mağaza açtım 1 haftadır onun işleriyle meşgulüm:31: O yüzden giremiyorum ama artık buralarda olmak için zaman yaratıcam kendime zorla olsada:21: Diyet yapmamama rağmen kilo veriyorum bu ara şaşkınım nasıl oluyor diye stresten galiba:44:hafta başı 68.9'dum 68.3 'üm şuanda:21: Sizlerde durum ne kızlar diyetler tatlı kaçamaklar onlarsız olmuyo demi :23:ama olacak:20: Pazartesi bende başlıyorum sağolsun annecim geldi yanıma bi süre hem oğluma bakıcak hemde yanımda duracak :31::16:onun sayesinde bende eski düzenime biraz daha kolay dönmüş olucam pazartesi diyete kaçamaksız diyete başlıyoruz kızlar hakkaten şimdiye kadar vermiştik kiloları çok boşladık çokkk :20:hadi bakalım durmak yok yola devam:8::21::10::31::12::12::12::16::16::16:

yeni açtığınız mağaza mübarek olsun inş bol müşteri bol para kazandırsın size evet anlıyorum iş güc yüzünden insan kendine vakit ayıramıyor :49:amma burdan uzaklaşırsın eger tek başına diyet yapman zor olur :49:burda hepimiz birlikde mücadile ediyoruz :49:bak ne güzel annende sana yardım etmeye gelmiş inş kendini toparlayıb pazarertesinden kaldığın yerden diyete devam :49:edersin

motivasyonum çok düştüüüü,:49:BU SÖZ SANA HEÇ YAKIŞMIYOR CESEBECİM:49:SEN DİYİLMİİDİN BURDA HER KESE MORAL VEREN ÖNEMLİOLAN AZ KİLO VERİB KALICI OLMASIDIR DİYEN?ŞİMDİ NE OLDU SANA?ANLIYORUM KAÇAMAKLARA YENİLDİYİNİ DÜŞÜNÜB BAŞARMIYACAĞINI SANIYORSUN AMMA KENDİNİ TOPARLAYIB YENİDEN BAŞLA CANIM HEMDE BU KES MUTLAKA 1 AYDA 8 KİLO VERİRİM DE:49:BİRLİKDE BAŞARACAĞIZ CANIM

çook haklısın. Ben ilk defa bir başlığa yazıyorum böyle. çünkü tek başıma artık yapamıyorum.. Bir arkadaşın tavsiyesiyle takıl bir başlığa dedi. Bende bu diyeti uygun gördüğüm için bu başlığa takıldım :))

kızlar ben bugün öğlen ve akşam menüsünü değiştirdim. Saat 18 de son menümü yedm.. Onun dışında bütün listeye uydum.

ya canım benim küçük cocuğum olduğundan hep aynı saatde yemeye yetişemiyorum amma 20.00 kadar bitiriyorum akşam saat 12 de felan uyuyorum ve uyumazdan önce bir kes daha yeşilçay içiyorum:49:

Son düzenleme:
ahh canım bendede küçük çocuk var. 1.5 yaşında oğlum, 7 yaşında kızım var. Bugün eşimle birlikte oğlumu attık arabasına yürüdük. Çocuklarada iyi geldi. Benim oğğlum uyusun hemen günün menüsünü hazırladım. Yada buzluğa atarım. yemekten yarım saat önce pişirir yerim :)

selam kızlar ben bu hafta resmen cozuttum yok gelendi gidendi derken koşturmaca pasta börek hazırla tadına bak bide en kötüsü kalori harikası 5 tane bakalva yedim:18:

ama pek de pişman olduğum söylenemez tartıda artı çıkmıyor çünkü kakao ve yeşilçaya devam

bu akşamda misafirlikteydik 1 tane mercimek köftesi 2 tane pudingli top 1 tane kurabiye yedim şimdi içinizden bana neler dediğinizi tahmin ediyorum :14::50:

neyse bol muhabbet ve kahkahalı bir geceydi çok mutlu ayrıldık..

:52: herkese iyi geceler

selam kızlar ben bu hafta resmen cozuttum yok gelendi gidendi derken koşturmaca pasta börek hazırla tadına bak bide en kötüsü kalori harikası 5 tane bakalva yedim:18:

ama pek de pişman olduğum söylenemez tartıda artı çıkmıyor çünkü kakao ve yeşilçaya devam

bu akşamda misafirlikteydik 1 tane mercimek köftesi 2 tane pudingli top 1 tane kurabiye yedim şimdi içinizden bana neler dediğinizi tahmin ediyorum :14::50:

neyse bol muhabbet ve kahkahalı bir geceydi çok mutlu ayrıldık..

:52: herkese iyi geceler

allah iyiliyini versin canım çok güldürdün beni:49 ne yapalım canım olan olmuş artık :49:yarın pazarertesi umarım diyetine kaldığın yerden devam edersin pes etme canım ya tatlılar pitzalar börek felan hep var ve olacakdır senonlara hayır demeyi öyrenmelisin kilo verdikten sonra abartmadan yiye bilirsin amma şimdilik canım lütfen kendini bırakma:49::36:

Kızlar kendinize ödül günü yapmazsanız usanırsınız diyetten. Sınırını bildikçe mesela pazar günlerini kendinize ödül günü yapın. Sonraki 2 gün çok çok dikkat edin yediklerinize :) bakın ünlüler bile diyor eğer bir gün kaçırdıysam ertesi gün onun acısını çıkartıyorum diye...

iyiki hepimiz varız canım :49:fazla kilolara bye-bye demeyin vakti geldi kızlar :49:başaracağz inş

canım bravo sana gerçekten.ne güzel herkesi motiveetmeye çalışıyorsun.gerçektenkendimize bi dur demenin zamanı eldi.bende yarından itibaren diyetime tamamen sedık kalacağım.yediklerimi içtiklerimi sporlarımı buraya yazacağım.tabı oğluşum fırsat verirse.bu ay tam 8 kılo vereceğim inşallah hep birlikte

24 Nisanda başladım :) Ben ayın 5. inden beri dikkat ediyorum. Toplam 3.2 kilom gitti.. Tabi şuan regl dönemi arifesindeyim şişkinlik hat safhada.. Bakalım sonunda ne olacak :)
baya iyi vermissin o zaman boyunda uzunsa daha simdiden fistik gibi olmussundur bile:34:bende bir 60 kiloya insem gerisini yavas yavas versemde olur...
Çook haklısın. ben ilk defa bir başlığa yazıyorum böyle. Çünkü tek başıma artık yapamıyorum.. Bir arkadaşın tavsiyesiyle takıl bir başlığa dedi. Bende bu diyeti uygun gördüğüm için bu başlığa takıldım :))

Kızlar ben bugün öğlen ve akşam menüsünü değiştirdim. Saat 18 de son menümü yedm.. Onun dışında bütün listeye uydum.

6 ya yiyorum genelde ama nadiren yetistiremedigim veya isim oldugu bir gun olursa en gec 7 de....

baya iyi vermissin o zaman boyunda uzunsa daha simdiden fistik gibi olmussundur bile:34:bende bir 60 kiloya insem gerisini yavas yavas versemde olur...

6 ya yiyorum genelde ama nadiren yetistiremedigim veya isim oldugu bir gun olursa en gec 7 de....

yokcanım boyum uzun değil :( Kızlar bu forumdan aldığım biberiye zeytin yaprağı çayı tarifinin çok faydasını gördüm. Birde saat 16 dan sonra hiç birşey yemeyerek. acıktıysam yoğurt yedim...

Kızlar bilmiyorum eğer emmleketinizde varsa ramazan hurması alın koyun kenara.. tabi ki seviyorsanız :) Regl döneminde çikolata niyetine süper gidiyor :)

Back
X