Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gunaydn kızlarrr
yarsma guezel fıkırmışşşş benımde regl haftam heran beklıyorum ama olsun bende bu ay en az 6-7 kılo vermekıstıyorummm
kılo bıldırımı yapamıcam bugun yarn tartılcam ama tartılmasam daha ıyıııı keın almısımdr cunku yyaaa kendıme o kadar kızıyorumkııı 1 ay cabala ugraşşş 5.5 kılo ver sonra otur bı haftada dıyetı boz kesın bı kılo aldım ben cokk pişmanım yaa artık bozmıcamm
bu sabah kahvaltımı nesfit ve portakalla yaptım
saat 1 dede bı dılım ekmek corba ve yesıllık yıcem
bu hafta öğünlerımı az tutucam gecen haftayı telafı için
umarmbu ay hepimizzz 8kılo verırızz
bıde artık kaçamk yapmayanlar yapanlara guzel bı fırca atsa ıyı olur mesela bana ıstedgınzı soyleyebılrsınz
bırbırımızi uyaralım menulerımzde cokluk falan farkedersek uyaralım arkdaslar
Kızlar bu böyle olmaz. Hadi yarışalım. Yarına başlasak yarışmaya. Herkes sabah tartılsın... Buraya yazsın. Bakalım en çok kim verecek.. Tamam mı? Kilo bildirimi yapmakta çok önemliKimler yarışmak istiyor.. Sonra burada bir ben birde göbeğim yarışmayalım
![]()
Ne güzel tam gaz devaaam![]()
yeni açtığınız mağaza mübarek olsun inş bol müşteri bol para kazandırsın size evet anlıyorum iş güc yüzünden insan kendine vakit ayıramıyoramma burdan uzaklaşırsın eger tek başına diyet yapman zor olur
burda hepimiz birlikde mücadile ediyoruz
bak ne güzel annende sana yardım etmeye gelmiş inş kendini toparlayıb pazarertesinden kaldığın yerden diyete devam
edersin
Ben en son tartıldığımda 64.1 idim. tam 10 kilo versem süper olacak. 53-54 hedefim :) Geçen Ay 67.7 idim. Yani 3 kilo veridm gibi görünüyor. Ama 1 haftadır şişim. ah bir olsada bitse tam kilomu görsem :)
Kızlar bende aranıza katılmak istiyorum. Bende bugün başladım bu diyete doktorum programında gördükten sonra.
ben 1.70im ya sen???ben aslinda 55 de olsam yeter bana ama yeniden hamile kalmayi dusundugum için ve hamileykende alacagim kilolari hesaba kattigim zaman benim için en uygun kilo 52-53 su andaaynen canım benimde Ay sonunda 59 Seninle aynı boyda mıyız acep :26:
Kızlar bende aranıza katılmak istiyorum. Bende bugün başladım bu diyete doktorum programında gördükten sonra.
102 kilo yüm yeni dogum yaptım ve acilen vermek istiyorum. Dokurum programında bugün ayca Kaya'nın bu 1 ayda 8 kilo diyetinden bahsedildi. Ona başladım bugün.....
tamam canım kabul ediyorum yarışalım bu gün pazarertesi bu günden yarışma başladı o zamanamma ortadan yok olmak yok kaçamak yapmak hala heç yok
bu gün doktor ayça doktorum proqramına konuk olucak izlemek lazım belki yeni bi şeyler anlatır
ok unutma yarışma başladı 29 mayısa kadar zamanımız var
![]()
ben 1.70im ya sen???ben aslinda 55 de olsam yeter bana ama yeniden hamile kalmayi dusundugum için ve hamileykende alacagim kilolari hesaba kattigim zaman benim için en uygun kilo 52-53 su andayas in kacti senin???
hosgeldin canimkac kilosun ,boyun,yasin kac??hangi listeyle basladin??kolay gelsin ...