http ile başlayan png ile bıten
Denedim ama olmadı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
http ile başlayan png ile bıten
Kilo cetveli olmuyor "Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun." diye hata veriyor![]()
kızlar bu böyle olmaz. Hadi yarışalım. Yarına başlasak yarışmaya. Herkes sabah tartılsın... Buraya yazsın. Bakalım en çok kim verecek.. Tamam mı? Kilo bildirimi yapmakta çok önemliKimler yarışmak istiyor.. Sonra burada bir ben birde göbeğim yarışmayalım
![]()
kesinlikle bende varım kızlar
ayrıca bana da bundan sonra menünün dışına çıktığımda lütfenDeyin çünkü bunu iyiliğim için söylediğinizi bilirim
yedim yedim bi hafta 1 gr dahi veremedim tabi aynıyım sevacım bu haftada 77 yim
neyse şimdi su içiyorum birazdan yeşilçay limon içicem hadi kızlar herkes yeşilçay içsin kızımı uyutup "incir reçeli" filmini izlicem![]()
sevacımm ben 68.0 kilo oldum 900 gr.fazla yazmışsın geçen haftaki kilomdu o canımm![]()
ya nekadar güzel 71.hedefin kaç?
benım öğle
1 kaşık pilav
2 kaşık tavuk yemeği
cacık salata
ara 4 kayısı
1-2 kaşık yoğurt
1 porsiyon meyve
kızlar nasılsınızz? bende aranıza katılmak istiyorumm bir arkadaşım ayça kayaya gitti banada notlarını verdi bende onlara uygun beslenmeye çalışıyorum ama net bir liste yok yani bu listelerde güzelmiş bunlarada uyaya çalışırım ama ben kesin bağlı kalamıyorum listeye bu sefer moralim bozuluyor sporda yapıyorum 2 haftadır bakalım insanlar başarılı olucam bu sefer bana destek olunn.![]()
kızlar sukur ben regl oldum oleyy
yarn annme gdıyorum orda tartılcamumarm almamısmdr
tatlım ayça kaya neler tavsiye etmiş notlarında bahsedermisin?
günaydın kızlarrrr.
bende 1 saat hızlı tempoda yürüdüm
eşimde kahvaltı hazırladı
şimdide kahvaltı yapacagım
bugün çok enerjik hissediyorum kendimiiiiiii
canım kaçamak yok unutma pazarertesi bakalım hankimiz daha başarılı olmuş![]()