Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

http ile başlayan png ile bıten

Denedim ama olmadı :( Bir daha deneyeyim. Bende 6.30 da evden çıktım saat 8 i girdim :) Baya tyürüdüm. Spor aletlerinde çalıştım.. Çocuk peşinde koştuurdum. Birde duş aldım. Dünya yansa yerimden kalkmam:1:

Kilo cetveli olmuyor "Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun." diye hata veriyor :(

kızlar bu böyle olmaz. Hadi yarışalım. Yarına başlasak yarışmaya. Herkes sabah tartılsın... Buraya yazsın. Bakalım en çok kim verecek.. Tamam mı? Kilo bildirimi yapmakta çok önemli :8: Kimler yarışmak istiyor.. Sonra burada bir ben birde göbeğim yarışmayalım :1:

kesinlikle bende varım kızlar

ayrıca bana da bundan sonra menünün dışına çıktığımda lütfen :20::20: Deyin çünkü bunu iyiliğim için söylediğinizi bilirim

yedim yedim bi hafta 1 gr dahi veremedim tabi aynıyım sevacım bu haftada 77 yim

neyse şimdi su içiyorum birazdan yeşilçay limon içicem hadi kızlar herkes yeşilçay içsin kızımı uyutup "incir reçeli" filmini izlicem :46::21::54::54:

kesinlikle bende varım kızlar

ayrıca bana da bundan sonra menünün dışına çıktığımda lütfen :20::20: Deyin çünkü bunu iyiliğim için söylediğinizi bilirim

yedim yedim bi hafta 1 gr dahi veremedim tabi aynıyım sevacım bu haftada 77 yim

neyse şimdi su içiyorum birazdan yeşilçay limon içicem hadi kızlar herkes yeşilçay içsin kızımı uyutup "incir reçeli" filmini izlicem :46::21::54::54:

bencede arkadasm herkes bırbırıne hayr desın ve cok yedıgımzde uyarsın mesela menude fazla seyler varsa soyleyelım azaltalım :56:

19 mart ve 27mart 02 Nisan 09 Nisan 16 Nisan 23 Hisan 30 Hisan 2012 Pazartesi iсin olan sonuсlar

seva_10 :36: -- 73,900--- 73,800-------72,200------------73.200---------72,300---71

parissima-Nerqiz :36: kilo 75.900----------------74,400---------73------------75kg---76 -

suslubaykus:36: 72kq-------------71----------70.2--------------69.8 -----69.2------69.2 ------68.9-----68

ecem3306:36: kilo 69.200 ----- ----69.--------68.600--------68,0--------68.500-----68

asude04:36: kilo 81-------------80-------------- 78---------77-------75---73-------72 --72

vuslatipek :36:kilo 79,700 kg ----------79.400-------79-------78.500----78.000 kg----77---77

cesebe :36: kilo-76.00----------73.100 ----------------73.500------72.700---72.600----72.800

askimsin_99:36: kilo 86,6 ----------------84,9

emelk :36: kilo 83,3------------------82,4 ----------81,7---81---81,1

bersemi5333:36: KILO 78 ---------------77.5------77-----75.5---75

mehay :36:kilo 65.5 ----64

ceydaaaa :36: kilo 71----------68---------67--------65.5

mukayese :36:kilo 68-- 66---------66 --------------65.5 -----65------65--63

uzgunkedicik :36:kilo 73

Son düzenleme:
kızlar nasılsınızz? bende aranıza katılmak istiyorumm bir arkadaşım ayça kayaya gitti banada notlarını verdi bende onlara uygun beslenmeye çalışıyorum ama net bir liste yok yani bu listelerde güzelmiş bunlarada uyaya çalışırım ama ben kesin bağlı kalamıyorum listeye bu sefer moralim bozuluyor sporda yapıyorum 2 haftadır bakalım insanlar başarılı olucam bu sefer bana destek olunn.:4::16:

kızlar nasılsınızz? bende aranıza katılmak istiyorumm bir arkadaşım ayça kayaya gitti banada notlarını verdi bende onlara uygun beslenmeye çalışıyorum ama net bir liste yok yani bu listelerde güzelmiş bunlarada uyaya çalışırım ama ben kesin bağlı kalamıyorum listeye bu sefer moralim bozuluyor sporda yapıyorum 2 haftadır bakalım insanlar başarılı olucam bu sefer bana destek olunn.:4::16:

tatlım ayça kaya neler tavsiye etmiş notlarında bahsedermisin?

Son düzenleme:
kızlar sukur ben regl oldum oleyy
yarn annme gdıyorum orda tartılcamumarm almamısmdr

Bende hastalanmışım.. Hiç tattılma canım bu sabah direk 1 kilo almış gibi görünüyorum.. Tabiki ödemdem :) Dün saat 4 ten beri sadece bir portakal yedim. 1.5 saat yürüdüm 1 kilo fazla görünmem imkansızdı...

Kızlar çok denedim olmadı cetvel böyle oldu. Kalsın bakalım...

Aramıza yeni katılanlar hoşgelmişleeer...

kızlar bu sabah deyişiklik olsun dedim ve biraz sebze bir domatesi çok küçük doğradım üzerine bir yumurta kırıb bir yemek kaşığ kadar un ekliyib elektrikli tavada yağsız sebze Küküsü yaptım ve şekersiz çay içdim ekmek penir yemedim çünkü içinde un sebze domates zaten vardı:49: bir az deyişiklik oldu

Son düzenleme:
tatlım ayça kaya neler tavsiye etmiş notlarında bahsedermisin?

canım şu bir kaç sayfa önceki çarba diyetini yazmış mesela bir de kalsiyum diyetini o da internette var doktorum programında anlatmış zaten onun dışında genel olarak günde 4 tahıl 3 süt 3 meyve 3 et yememizi öneriyor tabi bu konuda en zorlayıcı tahıl çünkü 1 simit = 4 tahıl yani günlük ihtiyacımızı dolduruyor onun dışında 1 dilim k.ekmeği 1 tahıl işte yarım paket bisküvi ve 3 yemek kaşığı kfeks falan
onun dışında peynir mesela süt grubu sayılmıyor et sayılıyor süt grubnda sadece süt yoğurt ve ayran var
4 yemek kaşığı kuru baklagil = 1 tahıl ve 1 et mesela 4 yemek kaşığı mantar = 1 et öyle yani yediklerini yaz diyor birde hesaplayarak yazıyorum ama dediğim gibi tahıl bayagı zorluyor :34:

günaydın kızlarrrr.
bende 1 saat hızlı tempoda yürüdüm
eşimde kahvaltı hazırladı
şimdide kahvaltı yapacagım
bugün çok enerjik hissediyorum kendimiiiiiii

Iyi aksamlar..nasilsiniz?
Bugun misafirlige gidicektik aksama iste o yuzden sabah 4 yemek kasigi nesfit yedim sutle ama ogleni zor ettim oglen et yememem gerektigi icin salata yemek istemedim cunku aksam mangal yapicaktik oglende disardaydim sebzeli pizza yedim boylece tahil hakkimi da bitirmis oldum simdi misafirlikteyiz 1 ufak biftek yarim et sis ve 2de sucuk yedim salata ve zeytinyagli patlicanla hic ekmeksiz boylece et hakkimi da doldurdumm ancak sut ve meyve hakkim kaldi artik burda meyve yerim gecede acikirsam bir bardak yagsiz sut icerim insallah
Hepinize kolay gelsin saglikli zayiflamalar insallah

Kızlar bugün sabah 1. listedeki kahvaltıyı yaptım ama misaifirmizi magosa'ya geziye götürdük. Orada bir yerde kavurma yedim, bir ek beyaz ekmek vardı bende az yedim. Yanında birde mandalina suyu içtim. Yalnız bugün sürekli tuvalet ihtiyacımı karşılamayacağım için pe su içemedim. Akşama kadar ne içersem. Bu saatten sonra acıkırsam birde yoğurt yerim... Bu diyet meselesi böyle zamanlarda çok halsiz bırakıyor adam :(

Back
X