Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

k

Kızlar, diyette geçen çorba için de ayça hanım ın bir tarifi varmış, adı ' acil kilo verdiren birler çorbası ' :9:
1 soğan,1 sarımsak, 1 pırasa, 1 yeşil biber, 1 kırmızı biber, 1 patates, 1 kabak, biraz ıspanak, 1 fincan ince bulgur :10: çorba yapıp sanırım bunu öğünlerde içilcek :10:

yarın başlayalım mı kızlar, metabolizmamız hızlanırrrrrrrrrrr:6::6::6::6::6:

ben bu birler çorbasından yaptım
çok da lezzetli oldu

önce 1 sogan 1 sarımsak 1 pırasa ve 1 havucu dogradım yarım litre kaynar suya attım
biraz pisince 1 domates sonrasında 1 patates 1 kabak 1 kırmızı biber 1 yesil biber biraz daha kaynar su ekledim
o arada tuzu karabiberi ben ekstradan kimyon kattım tat versin diye 1 kasık da zeytinyagı
en son da ıspanagını ekledim hatta ince bulgur eklemeyi unuttum :)
hepsi pistikten sonra da blenderdan gecirdim cok lezzetli oldu üstelik su 3 günde 500 gr gibi bir etkisi oldu
tavsiye ederim

ya sinirlerim çok pozuldu her halde sanki aynan sadece listeyi uyqulayarsak daha çok kilo veririz gibi geliyor:49:

sevacım bence haklısın canım :40::46:geçmiş mesajları okuduğum kadarıyla herkes kafasına göre liste uydurmaya başlamış:34: tabi ki hepimiz hergün tavuk, köfte şu bu yemiyoruz sebze yediğimiz oluyo farklı birşey yediğimiz oluyor farklı şeyler tüketiyoruz ama yine de listemizin kurallarına uyuyorduk:40: vede sonuç aldık hepimiz biliyoruz ki kaçamaklar başladı hava ısındı bizim bütün yaylarımız gevşedi:23: ben şuan sıkı bi şekilde diyetimi yapıyorum:8: kurallar çok basit kafa karıştırıcı hiç birşey yok zaten asıl mantık sağlıklı ve ölçülü beslenmeyi alışkanlık haline getirmek :40:vede insanlık hali olabilir çok sevdiğin bir yemeği o öğünde kaçırabilirsin ama diğer öğünde az ve hafif birşeyler yiyerek dengelemeliyiz:56: bence kendi diyet listesini oluşturmak isteyen arkadaşlar kendilerine farklı bir konu açsalar daha iyi olacak gerçekten okuduğum zaman çok karışık herkes ayrı telden çalıyor gibime geldi benden söylemesi kızlar:40::34: sevacıma katılıyorum bu konuda:29::12::16:

kızlarrrrrr nasılsınızzz nası gidiyo diyet, sevacım kim ne yaparsa yapsın boşver napalım bazen ben de kaçırıyorum :26: ama baştan sona kadar haklısın, saçmalıyoruz bazen :1::1::1: listeye uyalım kızlar, sülübaykuşum, cesebemi dammaycım sana katılıyorummm,,,,,totomuzu küçültemicez yoksa :14: benim diet güzel gidiyor, reglim devam ediyor ama direniyorum, mücadele içindeyim, :72:kıyafet bakıorum netten, imdata başladım:9::9::9::9:, duoyurucu geldi 2 günlük felanmış zaten bu imdat:6: bi nevi şişkinliğimi alıcak, dayanırsam dewam edicem, zaten dayanılmıcak gibi deil, gayet hoş, ya herşey ortada , herşey hazır ama biz yamuk yapıoruz , olay kafada biter :34:

bu arada bu kiloyla 40 yaşında gibi duruyorum, derin bi üzüntü içindeyim, tekrar toparlanıp silkelenmemde bu etkili oldu, :51:

bugünkü mönüm:
uyanınca 2 bardak su
sabah: 1 bardak süt, 3yk yulaf, 1 muz, 1 ceviz
ara: türk kahvesi şekersiz
öğlen: birler çorbası , ayran, kırmızı biber salatası
ara: kepekli tost wardı ama ewde ekmek yoktu bende yulaf+süt yaptım onu yiyiorum şuan
akşam: birler çorbası yoğurt ve salata yiycem
( ekmek yemedim bugün inanılası şey deil :9::9::9::9: )
45 dakka spor yapcam şimdi :6::8::8::8:

:72: gazamız mübarek olsun , hazirana o bikiniye girmeyen ......... topoş olsun :1::1::1::1::1::1::1::1:

kızlarrrrrr nasılsınızzz nası gidiyo diyet, sevacım kim ne yaparsa yapsın boşver napalım bazen ben de kaçırıyorum :26: ama baştan sona kadar haklısın, saçmalıyoruz bazen :1::1::1: listeye uyalım kızlar, sülübaykuşum, cesebemi dammaycım sana katılıyorummm,,,,,totomuzu küçültemicez yoksa :14: benim diet güzel gidiyor, reglim devam ediyor ama direniyorum, mücadele içindeyim, :72:kıyafet bakıorum netten, imdata başladım:9::9::9::9:, duoyurucu geldi 2 günlük felanmış zaten bu imdat:6: bi nevi şişkinliğimi alıcak, dayanırsam dewam edicem, zaten dayanılmıcak gibi deil, gayet hoş, ya herşey ortada , herşey hazır ama biz yamuk yapıoruz , olay kafada biter :34:

bu arada bu kiloyla 40 yaşında gibi duruyorum, derin bi üzüntü içindeyim, tekrar toparlanıp silkelenmemde bu etkili oldu, :51:

bugünkü mönüm:
uyanınca 2 bardak su
sabah: 1 bardak süt, 3yk yulaf, 1 muz, 1 ceviz
ara: türk kahvesi şekersiz
öğlen: birler çorbası , ayran, kırmızı biber salatası
ara: kepekli tost wardı ama ewde ekmek yoktu bende yulaf+süt yaptım onu yiyiorum şuan
akşam: birler çorbası yoğurt ve salata yiycem
( ekmek yemedim bugün inanılası şey deil :9::9::9::9: )
45 dakka spor yapcam şimdi :6::8::8::8:

:72: gazamız mübarek olsun , hazirana o bikiniye girmeyen ......... topoş olsun :1::1::1::1::1::1::1::1:

pariscimmm hadi bakalımmm bu düğün iyi oldu yaaa:21: baya hırslandırdı seni de beni de:8: benimde ağustosun 26 sında erkek kardeşim evlenecek bende o zamana kadar verebileceğim en son kiloya kadar vermeliyim tatlım:9: bakalım bu totoşlar küçülecekmi:18::17: benim sadece göbek ve yan simit problemim var onlardan kurtulsam bitti gitti:31::31::12::12::16::16:

kızlaaaaaaaaaaaaaaar :8: 30 dakka dans, 30 dakka hızlı yürüyüş yaptım bantta, ölüyorummmmmmmm :9: ne hammışım ne miskin ne tembelmişim walla, bütün etlerim zıplıyo yürürken koptum gülmekten :9::9::9::9::9:

bendekaçamak yapmıyorum ama sporda yapıyorum
yınede çokyavaş gıdıyor
aç da kalmamam lazım oğluş hala emıyor
bılmıyorum ya oldugu kadar

haklsın asla ac kalmamalısın cocuğa yazık :49:o zaman sen bu yarışma işini boş ver canım yavaş yavaş zayıfla ki sütün azalmasın cocuğa bi zarar gelmesin yeterince beslenemeyince kaç aylık ve ya kaç yaşındadır oğluşun?:49:

sevacım haklısın ınsan bıan once kılo vermek ıstıyo sınırlerı bozuluyo artık ne yapacagmızı sasrdık
allah yardım etsın vee bıran once zayflayalımm
bıde sen bu dıyete kaç kıloyla basladın kac kılo verdın sımdıye kadar

canım ben bu diyetle sadece listeye uyarak 1 ayda 6.500 verdim :49:verdim vermesinede amma sonra nasıl olsa zayıflamayı öyrendim bir az kilo alırsam yine diyet yaparım dedim :49:bi canavar gibi saldırdım yiyeceklere pitzalar tatlılar aklına ne gelirse canım ne istediyse ondan yedim:49: tam 3 haftada verdiyim 6.500 kilonun 3kilosunu geri aldım yani 76-6=70sonradan 3 kilo aldım 73 -800oldum ve tam 2 aydır burda uğraşıyorum amma gördüyün gibi listede sadece 2kilo vere bildim ve 71 oldum bakalım bu hafta ne olucak :49:

19 mart ve 27mart 02 Nisan 09 Nisan 16 Nisan 23 Hisan 30 Hisan 2012 Pazartesi iсin olan sonuсlar

seva_10 -- 73,900--- 73,800-------72,200------------73.200---------72,300---71

görüyorsun deyilmi insanın sinirleri nasıl pozulmasın ya

sevacım bence haklısın canım :40::46:geçmiş mesajları okuduğum kadarıyla herkes kafasına göre liste uydurmaya başlamış:34: tabi ki hepimiz hergün tavuk, köfte şu bu yemiyoruz sebze yediğimiz oluyo farklı birşey yediğimiz oluyor farklı şeyler tüketiyoruz ama yine de listemizin kurallarına uyuyorduk:40: vede sonuç aldık hepimiz biliyoruz ki kaçamaklar başladı hava ısındı bizim bütün yaylarımız gevşedi:23: ben şuan sıkı bi şekilde diyetimi yapıyorum:8: kurallar çok basit kafa karıştırıcı hiç birşey yok zaten asıl mantık sağlıklı ve ölçülü beslenmeyi alışkanlık haline getirmek :40:vede insanlık hali olabilir çok sevdiğin bir yemeği o öğünde kaçırabilirsin ama diğer öğünde az ve hafif birşeyler yiyerek dengelemeliyiz:56: bence kendi diyet listesini oluşturmak isteyen arkadaşlar kendilerine farklı bir konu açsalar daha iyi olacak gerçekten okuduğum zaman çok karışık herkes ayrı telden çalıyor gibime geldi benden söylemesi kızlar:40::34: sevacıma katılıyorum bu konuda:29::12::16:

teş ederim canım anlayışın için:49: benimde anlatmak istediyim bu idi zaten amma yanlış anlayıb kırılanlar oluyor :49:yani kendi kafasına göre diyet yapanlar kendileri için yeni bi konu açıb topik yaratsalar daha iyi olur çünkü biz burada listeye uyarken daha iyi sonuçlar alıyorduk önceleri :49:şimdi ise o kadar karışdı ki kimin ne yaptığı belli deyil:49:ne ise canım ne yapalım biz kendi işimize bakalım yapılacak bi şey yok :54:

haklsın asla ac kalmamalısın cocuğa yazık :49:o zaman sen bu yarışma işini boş ver canım yavaş yavaş zayıfla ki sütün azalmasın cocuğa bi zarar gelmesin yeterince beslenemeyince kaç aylık ve ya kaç yaşındadır oğluşun?:49:

canım oğlum 15 aylık olmak üzere.ama hala çok emiyor.özelliklede geceleri.

sevacım bu hafta devam edelım yarışa gelecek hafta bakalım olurmu
kılo verme durumumuza göre karar veririrz
yarışı yarıda bırakmayalım ıstersen

canım ben bu diyetle sadece listeye uyarak 1 ayda 6.500 verdim :49:verdim vermesinede amma sonra nasıl olsa zayıflamayı öyrendim bir az kilo alırsam yine diyet yaparım dedim :49:bi canavar gibi saldırdım yiyeceklere pitzalar tatlılar aklına ne gelirse canım ne istediyse ondan yedim:49: tam 3 haftada verdiyim 6.500 kilonun 3kilosunu geri aldım yani 76-6=70sonradan 3 kilo aldım 73 -800oldum ve tam 2 aydır burda uğraşıyorum amma gördüyün gibi listede sadece 2kilo vere bildim ve 71 oldum bakalım bu hafta ne olucak :49:

19 mart ve 27mart 02 Nisan 09 Nisan 16 Nisan 23 Hisan 30 Hisan 2012 Pazartesi iсin olan sonuсlar

seva_10 -- 73,900--- 73,800-------72,200------------73.200---------72,300---71

görüyorsun deyilmi insanın sinirleri nasıl pozulmasın ya

ahh cok kotu olmus tekrar alman ama hıc uzulme ınsallah verırsın en kısa zamanda ama 2 ayda2 kılo az nerede yanlış yapıyoruz acaba yaaa bızzzz
allahım yardım etttt verelım bıran onceee
aslında cok kafaya takmaktanda veremıyoruzz bnce psikolojık olarak yanı

Bende bu diyete bugun basladim, sizdende kontrol icin yardim istiyorum. Maksat denetlenmek olsun, paylasim olsun.:40:
59.05kg - 1.67 boy suanda. 54-55 kg dusebilsem.
Bende hic irade yok o yuzden katilmaya karar verdim. Umitliyim
Bugun yediklerim

1 Kase musli
1 bardak tarcin karanfil cay
5 adet peynirli biskuvi
1 dilim tam tahil ekmegi
Avuc ici buyuklugunde peynir
Hindi jambon
1 su bardagi limonata (diet):34:
Salata

Henuz yatmadigim icin belki bir elma yada meyveli light yogurt yiyebilirim

Cok mu yiyiyorum dersiniz?

Peynirli bisküviyi çıkar canım. Birde günde 2 fincan yeşil çay tüket..

sevaaaa bende seninle aynı dertten muzdaribim :( Nisanda 5 kilo hedefimdi. Misafir geldi düzenim bitti... Birde regl oldum ama stresten hiç akıntım olmuyor :( şiştiğimle kaldım..

Kızlar bakalım pazartesi günü ne olacak. Bozmayalım moralimizi.. Artık bu ay havalar daha da ısındı. Atalım kendimizi sokaklara..... Kızlar saat dayanabiliyorsanız 16dan sonra hiçbirşey yemeyin.

sevacım bu hafta devam edelım yarışa gelecek hafta bakalım olurmu
kılo verme durumumuza göre karar veririrz
yarışı yarıda bırakmayalım ıstersen

tamam canım zaten 3 gün kaldı pazarertesine :49: benim için yarışmamızda bir problem yok ben sadece cocuk için söyledim:49: sonra sütün azalmasın diye :49:

Son düzenleme:
ahh cok kotu olmus tekrar alman ama hıc uzulme ınsallah verırsın en kısa zamanda ama 2 ayda2 kılo az nerede yanlış yapıyoruz acaba yaaa bızzzz
allahım yardım etttt verelım bıran onceee
aslında cok kafaya takmaktanda veremıyoruzz bnce psikolojık olarak yanı

sebebini bende anlıyamıyorum hem diyyetdeyim hemde çok haraketdeyim vakit bulunca sporda yapıyorum doktora bile getdim belki bi problemim var diye heç bişeyin yok dediler amma kaçamakları bıraksamda istediyim netice yok şimdilik sanki 1 ayda tam 6.500veren ben deyilim :49::49:belkide nazara geldim vallahi her kes diyordu zaten nasıl oldu ya sen nasıl bu kadar kısa zamanda zayıfladın

Sevacım anladığım kadarıyla sen duraklama dönemine girmişsin. Dukan diyetinin atak deönemini yapsana dayanbildiğin kadar. Gör bak hemen harekete geçecek vücudun. ben durakmala döneminde yapmayı düşünüyorum

bendemı duraklamaya grdım acaba ıkı haftadr cok azaz gıdıyo
acaba ıkı gun ayran detoksumu yapsak nee belkı vucut hızlanır nasıloluyo bılmıyorum gercı ama olsun arastırırz:36:

merhaba kızlar, nasılsınız , nasıl gidiyor, benim güzel gidiyor, :6: sevacım dert etme bu kadar, unut gitsin bu kadar kafana takma durdu kilo vermem felan dersen hakkaten beyin kabul ediyor belli bi vakitten sonra, kilo verceksen de veremiyorsun, senden önemli değil hiçbişe hayatta, ben de çok acı tecrübeler sonucu anladım bunu ama gerçekten öyle, zamanla veririz, :6: biz kaçamaksız yapalım da gerisi teferruat :34::34:

bugünkü mönümü ilan ediyorum
uyanınca 3 bardak su , içim yanmış gece walla
kahwaltım: 1 dilim ekmek, 1 yumurta, salata, çay
ara: şekersiz kahwe iççem
öğlen: birler çorbası salata yoğurt
ikindi: kepekli tost ayran portakal
akşam: öğlenle aynı

:6: pazartesi güzel bi sonuç alıcam inşallah, inanıyorum, reglim devam ediyor, ama napalım

Kızlar ben geceleri yatarken telkin dinlemeye başladım.. Stresimi yemekten çıkarmamak için bugün alışverişe çıkacağım. Belki güzle kıyafetler görür alamazsam gaza gelirim yeniden

Back
X