Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

Seva bu listeyi ne kadar sürede yapabiliriz... Ben bunu denemek istiyorum tam bana göre.. 1 kase çorba yerine bazen 3-4 kaşığı sebze yemeğiyle değiştirebilir miyiz?

canım doktor ayçanın dediyine göre diyet yaparken istemeden kaçamak yaptığınız gün eyva bu günkü günüm harab oldu ziyan oldu diyorsunuz eger sabahki gün bu acil imdat diyeti yapın ve dün aldığınız kalorini sıfırlamış olacaksınız ve diyete kaldığınız yerden devam ede bilirsiniz:49:

canım doktor ayçanın dediyine göre diyet yaparken istemeden kaçamak yaptığınız gün eyva bu günkü günüm harab oldu ziyan oldu diyorsunuz eger sabahki gün bu acil imdat diyeti yapın ve dün aldığınız kalorini sıfırlamış olacaksınız ve diyete kaldığınız yerden devam ede bilirsiniz:49:

Hımm anladım haftalık yada uzun vadeli bir diyet değil yani :( Haftada 3 gün bu diyeti haftada 4 gün diğer listeyi yapsam nolur ki ???

inanamıyorum bu arada bazı arkadaşlarımız rasmen yok oldular diyeti bırakdılar her halde heç olmasa kalanlarımız lütfen bir-birimizi bırakmıyalım destek olalım bir-birimize:49:

Son düzenleme:
bacım sen yap da :1: gerisi teferruat :1: ben 2 gün yaptım şişkinlik mişkinlik kalmıyo :34: uzun süreli değilmiş ama , biraz az kalıyo :34:

parissima Ben yarın başlıyorum buna... Çünkü adet döneminde baya şiştim :) Birde misafirlerim olduğu için öğünler yediklerim hep karıştı maalesef :( kilo aldıysam bile şaşırmam... Az yemeye çalıştım ama gece bile yediğimiz oldu. Geziden anca dönebildiğimiz için... İnşallah yarın tam güç tekrar start vereceğim...

Sevacım ben inşallah 10 kilo verene kadar buradayım :54:

parissima Ben yarın başlıyorum buna... Çünkü adet döneminde baya şiştim :) Birde misafirlerim olduğu için öğünler yediklerim hep karıştı maalesef :( kilo aldıysam bile şaşırmam... Az yemeye çalıştım ama gece bile yediğimiz oldu. Geziden anca dönebildiğimiz için... İnşallah yarın tam güç tekrar start vereceğim...

Sevacım ben inşallah 10 kilo verene kadar buradayım :54:

canım benimde vermem gereken kilo 10:49:inş başarırız ya bide bu gün moralim çok pozuldu offffffff kendimi saklıyamadım oğlumun çıkolatasından yedim

Sevacım hadi yarın sil baştan yapalım. Zaten bizbize kaldık. Birbirimizi motive edelim. Önce 4-5 gün acil diyeti yapalım. sonrada diğer listeye dönelim ne dersin????

meraba kızlar nasılsnz bakemm
yarın tartılıyoruz demı akşam herkes burda olsun ve sonucları yazsın bence
bende dun kacrdım bıraz ama öğlen yemekyemedım akşamda mangal tavuk yedım
bbu ımdat dıetı bızımkıne benzıyo zaten sadece et sebze yok sadece corba salata yogurt olemıı
yarn yapayım bnde o zamn kacrdıklarımı erıtr belkıı
buarada dun kayınvalıdemlerde toplandık bıkac kısı zayflmıssn dedı cook mutlu oldum

sevacım ben senin oğlunu da o çikolatayı da yerimmm :1::1: bencede imdata devam edelim, nasıl olsa ölmeyiz, ikinde de tost var :9::9::9:

arkadaşlar merhaba 2 gündür internette sorun vardı gırenedım ancak şimdi geldi
inşallah yarında gitmez

canım nasılsın bir haftamız yarışmamız yarın biticek bakalım sonuçlar ne olucak :49:canım senin kararın ne yarışma konusunda hani cocuğa karşı mahkum olmuyalım sonra sütün azalırsa felan:49:hem yarından etibaren imdat diyetini uyqylamayı düşünüyorum bir kaç gün:49:sen bence sakın deneme yavaş-yavaş zayıflarsın eger sütünde azalmaz her şey yolunda geder inş

sevacım ben senin oğlunu da o çikolatayı da yerimmm :1::1: bencede imdata devam edelim, nasıl olsa ölmeyiz, ikinde de tost var :9::9::9:

parissimacım oğluşumu yiye bilirsin amma çıkıolata yiyib benim yaptığım hatayı yapma:1:
evet canım yarından etibaren 2.3 gün bende uyqulamayı düşünüyorum inş aclıktan bayılmam :49::1:

Son düzenleme:
canım nasılsın bir haftamız yarışmamız yarın biticek bakalım sonuçlar ne olucak :49:canım senin kararın ne yarışma konusunda hani cocuğa karşı mahkum olmuyalım sonra sütün azalırsa felan:49:hem yarından etibaren imdat diyetini uyqylamayı düşünüyorum bir kaç gün:49:sen bence sakın deneme yavaş-yavaş zayıflarsın eger sütünde azalmaz her şey yolunda geder inş

iyiyim canım.ama moralim bozuk
cumartesi sabahına kadar çok ıyıydi
cumartesi sadece 1 öğünde bozdum
bugunde o kadar az yadım kı canım ıstemedi yemek
ama çokaz vermıs gorunuyorum
reglimde yakalaşıyo ondanmı bılemedim
galıba ben bu işi başaramayacağım
(cumartesi de oğlum hıç uyumadı bende sinirden yemeğe verdim kendimi)

Hepimizde bu umutsuzluk bende sinir oluyorum. Bak seva acil diyetle imdadımıza yetişti. Pes etmek yok... Daha gençken metobolizmamız hızlı çalışıyorken verdik verik yoksa yaşlandıkça hiç veremeyiz...

Hepimizde bu umutsuzluk bende sinir oluyorum. Bak seva acil diyetle imdadımıza yetişti. Pes etmek yok... Daha gençken metobolizmamız hızlı çalışıyorken verdik verik yoksa yaşlandıkça hiç veremeyiz...

acil diyeti ben yapamam sanırım
emziriyorum
lıste çok az gorunuyor
inşallah toparlanırız çabucakkkk canım

acil diyeti ben yapamam sanırım
emziriyorum
lıste çok az gorunuyor
inşallah toparlanırız çabucakkkk canım

Canım bak still-tea al eczaneden senin sütüne çok faydalı olur. paso marul ve salatalıkta ye...Dönem dönem iştahının açılması çok normal. Canın tatlı istiyorsa ramazan hurmasından ye...

ahh :43:vah:43:al benden de okadar:49:ya şimdi yazdıklarıma hepiniz ya güleceksinz veya üzüleceksiniz :43:ben ise çok üzgünüm bersemi arkadaşım bu işi başaramıyacağım diyorsun sanki benim kafamdakıları okumuşsun ve buraya yazmışsın :49:arkadaşım bırak kilo vermeyi üstelik 2 kilo almışım ve 71ken 73 olmuşum:43:benim böyük öğlumla 2 yaşındakı küçük oğlum süretli kavqa ediyorlar evi ortalığı hep dağıdıyorlar sinirlerim çok pozuluyor ve bu hafta 2.3 defa sinirimi yemekden çıkartdım pitza felan tatlı hamur yemedim amma yaprak sarmasından yedim ve kaçırdım miktarımı pilav yedim istemedn işde böyle arkadaşım şimdi sinirimden çatlamak üzreyim offfffffffffffffffffffffffff:49:

gunaydıj kızlar ben kılo bıldırımını akşam yapacagım annemın tartısyla basladım ona gore tartılıp yazıcam akşam sımdı anneme gıdıyorum ama yenı tartımagöre 1 kılo vermısgorunuyorumm

sevacım nıye boyle oluyor senın yaa ınan ben cok uzuluyorum bır ıkı kaçamakla 2 kılo alınırmıki bnde arada yapıyorum yapınca vermıyorum ama almıyorumda ımdat dıyetı yapalım kızlar o zaman vucudumuzu sasrtalım bence senınde buna ıhtıyacn var sevacımm
bugun buralarda olamıcam anacıgıma gıdıyorum ama aksamaı sabrszlıkla beklıyorum ve gelır gelmezz burdayımm:1:

Back
X