Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

kızlar, herkese merhaba, cesebem, süslübaykuşum, demmaycım, vuslatcım, bersemi, veee sevaaa , inanılmaz bi motivasyon hissediyorum ancak tiroitlerimde bi sorun olabilirmiş, pazartesi çıkıcak ortaya :14: belimin ağrısı tam gaz devam:14: ve de kortizonlu bi ağrı kesici verdi, verdiklerimin hepsini aldım kızlar, tartıda 77 çıkıyorum şaka gibi, uçucam şişkinlikten, ama ilaç bitince geçermiş öle dediler , imdat yapıcaktım ewde sebze kalmamış, yapamadım, normal listeden yedim, sabah müsli yiycem, 2. listeden devam etmek istiyorum zira onda 1 dilim ekmek war

Pariscim çok geçmiş oslun canım. Acil şifalar diliyorum.. Sağlık olsun. Sen iyileş yine dönersin aramıza :54:

Kızlar neler neler yapıyorum. inanın aç geziyorum. gece açlıktan uyurken gurul gurul ediyor midem. En son 17 de yiyorum yemeğimi. herşeyi kestim. Nerden baksanız 2 haftadır ağzıma şekerli birşey sürmüyorum. Gitmez mi bir kilo gitmiyor gitmiyor işte. yaptığım yürüyüşün vs haddi hesabı yok. Artık usandım....

Kızlar neler neler yapıyorum. inanın aç geziyorum. gece açlıktan uyurken gurul gurul ediyor midem. En son 17 de yiyorum yemeğimi. herşeyi kestim. Nerden baksanız 2 haftadır ağzıma şekerli birşey sürmüyorum. Gitmez mi bir kilo gitmiyor gitmiyor işte. yaptığım yürüyüşün vs haddi hesabı yok. Artık usandım....

Demmaycım az yiyincede vücüt savunmaya geçer,kıtlık moduna girer yediklerini yağa çevirirmiş.bence kalorisi düşük şeylerle 3 ana 2 ara öğün yap kendine,uyumadan 2 saat önce kesin yemeği diyorlar küçük bir ara öğün yapabilirsin 8-9 gibi bence....

ayy demmaycım benim o zaman ayda sadece 15 günüm kalıyor tartılamaya..:9::9:

kızlar genelde herkes regl döneminde krize girer ben ise 1 hafta öncesinde deliriyorum artık akşama kadar sabretteim sabrettim dolabın kapağını açtım sonra hemen kapattım

ama gece dayanamadım 6 bisküvi ve yarım çikolata yedim:17::17:

akşam sadece çorba ve salata yemiştim şimdi fazlasıyla çıkarttım acısını valla:9::9:

ardından da bari kakao içim dedim şimdi onu içiyorum kızlar:7:

pariscim büyük geçmiş olsun tatlım:54:

demmaycım azmin harika ama cesebenin de dediğigibi savunmaya geçmiş olabilir vücut ama sabredersen tekrardan kilo vermeye başlayacaksın emin ol

çünkü vücut bir süre verir bir süre duraklar hatta alır sonra tekrar verir deniyo her yerde sakın bırakma süper gidiyosun çünkü

kızlar bu arada bişey sorucam ben geen akşam ekmek yerine 1 küçük biber dolması yedim olmuş mu sizce:26:

ay kızlar yaaa ben haftada 1 kere tartılacam demistim ama dayanamadım bugün tartıldım ama hüsran 4 günde sadece 100 g gitmis olamaz yaaa nerde yanlıs yapıyorum 4 günde 2 gün spor yapabildim neler yapıyorsunuz yesil çay alacaktım ama bulamadım nere giytiysem bitti dedi gittim lipton aldım oda igrenç hiç sevmedim miğdem bulandı içemedim siz neler yapıyorsunuz baska

ac gezmekle sen asla kilo veremezsin canım ara ögunlerini kaçırma akşamları acıkırken bir kase yoğurt içine doğranməş sebze istemezsin sadece yoğurt ve yanında 1 dilim ekmek yiye bilirsin ve ya yoğurtun yanında haşlanmış tavuk 50 qr felan olarak yiye bilirsin ve ya bir bardak süt yanında 1hurma felan amma asla ac kalma olmazböyle zayiflıyamazsın canım :49:

Kızlar zaten 3 gündür öğünlerimi çoğalttım , inanın su şebekesine döndüm... Aldığım sıvının haddi hesabı yok. Farklı şeyler uyguluyorum. Yinede bana mısın demiyor.. Hani az az sık sık ve 3 lt su+ 1 saatlik yürüyüşle kilo veriliyodu verilmiyor işte verilmiyor :47::50:

Kızlaaar bende bu diyeti kendime çok uygun buluyorum ama bir türlü dsiplinli bir şekilde yapamadım. Hem okuyorum hem çalışıyorum. Sizde düzenimi kurmak için ne yapmalıyım?:50:

Canım düzene oturtmak için saatini kuracaksın. Öğünün yaklaşmadan ne kadar hazırlık sürecin sürüyorsa o zamana kurup atıyorum 1 saat sonra öğün vakti diye kur.

pariscim büyük geçmiş olsun tatlım:54:

demmaycım azmin harika ama cesebenin de dediğigibi savunmaya geçmiş olabilir vücut ama sabredersen tekrardan kilo vermeye başlayacaksın emin ol

çünkü vücut bir süre verir bir süre duraklar hatta alır sonra tekrar verir deniyo her yerde sakın bırakma süper gidiyosun çünkü

kızlar bu arada bişey sorucam ben geen akşam ekmek yerine 1 küçük biber dolması yedim olmuş mu sizce:26:

Olmuştur canım merak etme,pirinçte ekmek grubunda ekmekle değiş tokuş yapmış oldun yaniii...benim regllerim çok düzensiz bugün tam 20 günüm geçti,doymak bilmiyorum,canım sürekli tatlı şeyler istiyorr,akalım yarın tartıda kaç çıkacağım,umarım almamışımdır.kızım uyuyor şimdi,kalkıp spor yapacağım bariii sporumu bırakmayayım,onuda bırakınca çok feciiiii şişiyorum.
Görüşmek üzere :16::16::16::16::16:

ay kızlar valla 4 günde 100 g verince sinir oldum ve bugun sadece çorba içtim aksama kadar ama aksam pizza vardı ve ne kadar yesem diye kararsız kaldım ama 1 dilim yedim sizce fazlamı yaa insallah kilo olmaz yedim ama suçluluk duygusuyla kalktım hemen kondisyon bisiklete bindim faydası olmustur umarım ama midem küçülmüs ve bu gunlerdede istahım fazla yok sacede buna seviniyorum tek tesellim bu ama dondurmu canım istiyor allahtan kocam almadı ama yinede devam edicem bırakmıcam bu sefer başarıcam herkesin zayıf günler geçirmesi diyegiyle

selam kizlar bende hala diyete devam
hala yürüyüse gidiyorum 2, 3 hafta oldu ve basladigimdan beri tartilmadim ama
artik dayanamadim bu sabah tartildimki
Kilo almisim tam 2 kilo!!!! :43: :43:
inaninki sabahtan beri moralim cok bozuk agladim..adetime daha 2hafta var
yememede dikkat ediyorum 6 dan sonra birsey yemiyorum evdekiler bile sasirdi oysaki az yiyordun dediler.
ayni kilomda kalsaydim o bile yeterdi ama böyle hic olmadi
yürüyüsü birakacagimi dedim ama annem pes etme kilo vermesende sagligin icin yap dedi ve söyle böyle ikna edip yine gittim bugün yürüyüse

yememede dikkat ediyorum 6 dan sonra birsey yemiyorum evdekiler bile sasirdi oysaki az yiyordun dediler.
yürüyüsü birakacagimi dedim ama annem pes etme kilo vermesende sagligin icin yap dedi ve söyle böyle ikna edip yine gittim bugün yürüyüse

bencede bırakma canım zayıflamasan bile sıkılasırsın ben 1,5 haftadır spor yapıyorum sadece tolplamda 1.5 kilo verdim ama nasıl sıkılastım moral bozmak yok tam gaz devam bence pes etme kilo dedigin ne ki verirsin benim selülitlerim vardı asırı derece ama şuan yok denecek kadar azaldı buda benim çok hosuma gitti o yüzden pes etmiyorum günlük kosuyorum vericem insallah ödemde olabilir şişkinlikte olabilir bendede bazen yanlıs çıkıyor 1 gün sonra tekrar tartıl bence

aşkım sakın canını sıkma vücut direnç gösteriyor ne güzel evde seni motive edecek birileri de var

keşke bende spor yapabilsem ama yumurcak kızım ve evde hastam var sürekli işe git gel yemek yap gelen giden temizlik derken birde bakmışım yatma saati gelmiş de

geçiyor bile neyse ŞÜKÜR HALİME..

bugün sabah kepek ekmeği ile peynirli 1 tost domates salatalık biber ve maydanoz bir de çay

öğle: davet vardı da çorba 2 kaşık pilav 1 kepçe tavuk türlüsü 1 ayran ve 2 top dondurma yedim

akşam: kısır yaptım ama kendim 1 yemek kaşığı yedim

salata yoğurt ve çay içtim

erik ve en son da türk kahvesi içtim :7:

bencede bırakma canım zayıflamasan bile sıkılasırsın ben 1,5 haftadır spor yapıyorum sadece tolplamda 1.5 kilo verdim ama nasıl sıkılastım moral bozmak yok tam gaz devam bence pes etme kilo dedigin ne ki verirsin benim selülitlerim vardı asırı derece ama şuan yok denecek kadar azaldı buda benim çok hosuma gitti o yüzden pes etmiyorum günlük kosuyorum vericem insallah ödemde olabilir şişkinlikte olabilir bendede bazen yanlıs çıkıyor 1 gün sonra tekrar tartıl bence

ahh canim tsk ederim azda olsa moral oldu bu dediklerin
inatlasacam devam edecem..bakalim yarin bir tartilayim

Kızlar Ben hala 63.1 im... ne bir adım ileri ne de geri :(

Bu arada bir 10 gün kadar yokum. Haberiniz olsun.. İnşallah 10 kilo sonra en az 2 kilo vermiş olarak dönerim :54:

Back
X