Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

arkadaşlar ben yeşil çay içemiyorum midemi bulandırıyor.suylada çok aram yok.aman bende hiç bişey yapamıyorum.sıkıldım kendimden.

neyse bugünkü menüm:

sabah açkarnına limonlu ılık su arkasında maydonoz,roka ,1 dilim peynir 1 dilim ekmek

arada 1 bardak şekersiz 2 si bi arada içtim.

öğlen 2 köfte ama kızarmış,1 kase yoğurt 1 dilim ekmek.

ikindi:tost ayran ve portakalımı yemeyi düşünüyorum.

akşam :karnıbahar haşlaması az yağla 1 dilim ekmek 1 kase yoğurt yicem.

kızlar diyet yaparken su ve yeşil çayı unutmayın:49:su içemeyi heç sevmiyorum amma mecburen günde 5.6 bardak içiyorum aslında çok az en az 8.9 bardak içmek lazım siz benim yanlışımı yapmayın bol-bol su için:49:

valla ben gece dahi su içiyorum..24 saatte yaklaşık 3-3,5 litre su içiyorum. Buna içecekler dahil değil bitki çayı vs... Ama yok 1 gr. dahi gitmiyor :(

arkadaşlar bende aranıza katılıyorum. bugün başladım ilk günüm.istediğim kiloya ulaşana kadar diyeti bırakmayacağım inş. diyetle beraber hergün yürüyüşyapıp elma sirkesiyle sandaloz sakızı ve 9lu bitki çayından içmeyi planlıyorum. kaç kilo verdğmi düzenli yazacağım inş:) haydi bismillah

hoşgeldin canım.. Umarım istediğin kiloya biran önce ulaşırsın.. 9lu bitki çayını 20 günden fazladır kullanıyorum hiç bir şekilde kilo verdirtmiyor..Paranı boşuna bu çaya yatırma derim ben..

herkese günaydın!
bugün diyette 6. günüm. ilk defa böylesine istikrarlı devam ediyorum (maaşallah bana:)
diyetlerde hiç tavsiye edilmiyor ama dün akşam saat 6 gibi bezelye yedim hem de havuçlu ve patatesliydi. 2 kaşık yedim mecburiyetten o da... sonrasında başka birşey yemedim, umarım birşeycik olmass.
bir de bu diyette benim kabızlık sorunum oldu. şu 9'lu çaydan deneyen var mı? ya da başka bir çözüm önerisinde bulunun lütfen. bu sabah düne göre +500 gr ile güne başladım.
naapııym ben şimdi??

Selam kızlar geçen yıl bir ara bu diyeti yapmaya çalışsam da olmadı yapamadım.Uzunca bir süredir yazmıyordum ama takip ediyordum konuyu.Yaklaşık bir ay önce 67 kiloyken diyetle 64 kg a indim.Ama motivasyonum bozuldu ne yazık ki bıraktım.Şimdi yeniden başlamak istiyorum.Bunun için de yarından tezi yok.Bende yeniden katıldım aranıza kızlar.Hedefim 54 kg inmek başaracağım inanıyorum yalnız biraz motive olmaya eski irademin yeniden gelmesine ihtiyacımm var.Sınava hazırlandığımdan hergün yazamasam da ara ara yazacağım...Hepimize kolay gelsin.... :) :) :) :)

öncellikle herkese mrb. seva ve asude sizi marttan beri takip etmeye çalısıyorum.özellikle bilg.açıp birsey yazdınızmı diye bakıyorum.hiç giriş yapmamıştım artık bende aranızdayım.seva sizin sayenizde mart 26 2012 de 94 kilo ile başlayıp 1 temmuz 2012 80 kiloya indim. şuan 17/12/2012 tarihi itibari ile 82 ile yeniden başladım.bu diyet gerçekten ufak kaçamaklarda olsa işe yarıyor. yeşil çay ve kakao uyguladım. herkese kolay gelsin

öncellikle herkese mrb. seva ve asude sizi marttan beri takip etmeye çalısıyorum.özellikle bilg.açıp birsey yazdınızmı diye bakıyorum.hiç giriş yapmamıştım artık bende aranızdayım.seva sizin sayenizde mart 26 2012 de 94 kilo ile başlayıp 1 temmuz 2012 80 kiloya indim. şuan 17/12/2012 tarihi itibari ile 82 ile yeniden başladım.bu diyet gerçekten ufak kaçamaklarda olsa işe yarıyor. yeşil çay ve kakao uyguladım. herkese kolay gelsin

hoş geldin canım aramıza:49:bir azda olsun iyiliyim toxunmuşsa ne mutlu bana çok sevindim:49:

Hoşbulduk canımm inşallah deneyip görecez :7: Bu arada sen kakao tarifini uyguluyordun sankim öyle hatırlıyoprumm nasıl uygulayacaz canım :7:

Kakao İle Zayıflamak:49:19 Haziran 2011 :49:
$kakao.webp
Amerika kıtasının tropikal ormanlarından dünyamıza bir hediye olan kakao doğru kullanılırsa oldukça zayıflatıcı etkilere sahip olabilir. Sadece süt ile karıştırılarak yoğun şeker oranına sahip olmaması gerekmektedir.

Bir ağaç şeklindedir. Kakao meyvesinin tohumlarının öğütülmesi ile kullanılır. Zihinsel gelişime büyük etkileri olduğu bilinmektedir. Beyni geliştirici faydaları pek çok uzman tarafından kabul edilmiştir. Tek başına tüketilmesi çarpıntı yapar. Özellikle dalak ve sindirim organlarını yorar. O sebepten sadece aç karnına tüketilmemelidir.

Latince ismi theobrama cacao olan bu bitki binlerce yıldır kullanılmaktadır. İyi bir idrar söktürücü özelliği bulunmaktadır. Özellikle Amerika kıtasında binlerce yıldır. Böbrek taşı düşürülmesi ve böbreklerin genel problemlerinde kakao kullanılmaktadır. Günümüzde yapılan araştırmalarda da böbreklere karşı oldukça faydalı olduğu ortaya çıkarılmıştır.

-------------------------------------------------------------------------------
Gelelim kakaonun zayıflama üzerine etkilerine, bilindiği gibi kakao çikolatanın hammaddesidir. Çikolatada kilo almayı sağlayan bir besin maddesidir. Ama kakao mantıklı bir şekilde kullanılırsa, vücutta kalori tüketimini artırıcı bir madde olarak işlem görebilir.

Sadece günde bir bardak sıcak su ile karıştırılarak tok karnına tüketilirse kalori tüketimini yüzde otuz artırmaktadır. Bu çok büyük bir rakamdır. Bu sayede fazla kaçırılan yemeklerden sonra kakaoyu kullanabilirsiniz. Aynı zamanda zararlı maddelerinde dışarı atılımını hızlandırır. Bilindiği gibi zayıflamak kadar önemli bir konu da vücutta bulunan toksinlerin dışarı atılmasıdır.

Bu konuda daha fazla yardımcı olacak bir bitki bulmak oldukça zordur. Görüldüğü gibi mantıklı hareket ederek kakao ile bile zayıflayabilirsiniz.

----------------------------------------------------------------------------------

Son düzenleme:
Hoşbulduk canımm inşallah deneyip görecez :7: Bu arada sen kakao tarifini uyguluyordun sankim öyle hatırlıyoprumm nasıl uygulayacaz canım :7:

şirine yalnız kesinlikle şeker kulanmıyoruz yoksa heç bi faydasını göremezsin bir bardak sıcak suya 1 çay kaşığı kakao yeter yalnız günde 1 kere fazlası iyi deyildir

şu diyet listelerini gördükçe cinnet geliyor bana vallahi daha kolay bir yönü yokmu bu işin yaaff :ssz: :ssz:

Selâm kızlar herkese günaydın.bende 2haftadir dikkat ediyorum yediklerime 79.5 ile basladım şimdi 77.1 .ama vermem gereken çok kilom var .bugunde ayça kayanin diyetine basladim .diyet listesini buzdolabina yapistirdim.inşallah hersey yolunda gider .azimliyim çok istiyorum.zaten yazacagim buraya nasıl gectigini .ayrıca diyetin en onemlisi su .ben 3 litre iciyorum .akşam 6 dan sonra yemek yok .herkese kolay gelsin .takipcinizim .

şu diyet listelerini gördükçe cinnet geliyor bana vallahi daha kolay bir yönü yokmu bu işin yaaff :ssz: :ssz:

Aslinda diyet bir yaşam biçimi .tabikide istediklerimizi yiyebiliriz kacamak yapilabilir haftada bir gün .bende senin gibi sinir oluyordum.diyet demek saglikli yaşam tarzi .bazi şeyleri abartmadan yapmak yemek lâzım .bence iyi düşün pozitif düşün .diyet olarak görme derim canım .

selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım 15 kilo fazlam var denemediğim diyet kalmadı dukanla biraz kilo verdim ama çokta sağlıklı gelmedi bana ayça hanımı bi kaç kez tv de izledim ve bu diyetin daha sağlıklı olacağına inanıyorum ancak inanılmaz derecede moralsiz ve motivasyonsuzum..aldığım kilolar bende karamsarlık ve düşük motivasyon yarattı ama bu forumun sinerjisi yüksek..kendime yeni yol arkadaşları edinmek istiyorum ve bunun için sanırım doğru yerdeyim:)) takipteyim :)) herkese iyi hafta sonları..

Back
X