Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

merhaba hanımlar birkaç gündür topiğinizi ilgi ile okuyorum.ben de kk geçen senelerde üye oldum ve burada en çok sevdiğim bölüm olan başarı öykülerini hevesle okuyordum. elbette söylemem gerk yok bir hayli kiloluydum.neyse ismi malum bir yarışma kilolu insanları zayıflatıyordu. ben bu yarışmayı da ilgiyle izliyordum ta ki elimdeki çikolata kavhe ve çekirdek üçlüsünü fark edene kadar. hemen bir tartı aldım bir değil iki tartı biri mutfak diğeri kilo tartısı. bir çıktım tartıya 87.5 kiloyum aman tanrım dedim. neyse o hafta ordan burdan bir şeyler yaptım. sonra burada karatay diyetini yaptım evet kilo da verdim ama istediğim ivme yoktu. sonra saat 18.00dan sonra yemiyoruza takıldım ama en istikrarlı grubum kalori sayımı yöntemi ve o topik ile ben 14 kilo verdim (aslında 15 ama ben 1 kilosunu aldım)ve şimdi yiyiorum nişanlımın askerden gelmesine 30 gün var ve bu topikteki 2. diyeti uygulayacağım.bu benim diyetim:den farklı olarak protein.(et babaında)olmaması şuanda regliyim ve 73.5 haydi diyip yarın başalyacağım ve 31 aralıkta da bildirim yaparım. bu arada bir iki fotomuda paylaşayım .yaşım : 27 boyum:1.67 öğretmenim. $071020121365-001.webp 74.8 burda da 87.5 $img_1968-001.webp

Son düzenleme:
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz...
benim moralim sıfır herzaman p.tesşyi beklerdim nekadar verdim die yarın sanırım 3 kilo fazla çıkcam başladığım yere geri dönüyorum ama kendimi durduramıyorum 1 ay önceki performansım yok nasıl oldu böyle anlamadım yaa:(((gamzegizem arkadaşı okadar ii anlıyorum ki
ama artık bitti inşaallah bu karamsarlığım yarın başlıyorum rejim ve spora ...
madonnamis çok değişmişsin böyle devam kilo verince nasılda farkediyo:))

benim moralim sıfır herzaman p.tesşyi beklerdim nekadar verdim die yarın sanırım 3 kilo fazla çıkcam başladığım yere geri dönüyorum ama kendimi durduramıyorum 1 ay önceki performansım yok nasıl oldu böyle anlamadım yaa:(((gamzegizem arkadaşı okadar ii anlıyorum ki

ya ben de bazen kendimi 3 kilo almış gibi hissediyorum fakat bi bakıyrum sadece 800 gram fazlayım. ama o başa döndüm hissi insanı yoruyor, hadi o zaman yarın birlikte Allah'ın izniyle başlıyoruz. ben çok spor yapamıyorum ama sabah erken kalkıp bisiklet binebilirim:)))

yarın pazarertesi sil baştan yapalm canm üzülme ve sakın pesetme vücudunun istediyi de bu zaten alışık olduğu kiloya dönmek:34:

teşekkür ederim madonnamiss seva iiki varsınız:)
tamam inş yarın kesin başlıyoruz bu sefer hedefe varmadan bırakmak yok inşaallah:))

selam kızlar yine kilo sorunum başladı aslında epey vermiştim 65 den 54 e kadar inmiştim stres bolca yemek yine 65 kiloyum ve kot pantolondan başka hiç birsey giyemiyorum epeyce arştırdım birçok diyet denedim aklıma mantığıma yatan tek diyet bu oldu bismillah deyip yarın başlıyorum hayırlısı burada paylaşacağım sizlerde bana yardım edin

günaydın kızlar,
bugün kilo bildirim günü di mi?
mutlu mutlu 76,5 olduğumu bildirmek istiyorum. umarım herkesten eksili haberler gelir.
herkese iyi haftalar :)

selam kızlar yine kilo sorunum başladı aslında epey vermiştim 65 den 54 e kadar inmiştim stres bolca yemek yine 65 kiloyum ve kot pantolondan başka hiç birsey giyemiyorum epeyce arştırdım birçok diyet denedim aklıma mantığıma yatan tek diyet bu oldu bismillah deyip yarın başlıyorum hayırlısı burada paylaşacağım sizlerde bana yardım edin

hoş. geldin canım birlikte kurtulalım kilolardan:49:

Kızlar yorumlarınızı okumak için girdim nete şimdi vaktim yok amma akşam girmeye çalışacam ve sorusu olana cevab yazarım her kese teş ederim bildiyim tek bi şey var mutlaka zayıflamamız lazım ve birlikde başaracağız heç kuşqunuz olmasın

canım bende sizin kervana katıldım bugün itibariyle kilom 73 boyum 160 15 kilo vermem gerekiyor inş 2 ayda gider bu kilolar.

Gunaydinn herkese ...:16::16::16:Bugun 4. gunum cok guzel gidiyor alistim baya bu diyet listesine.insallahh verecem bu kilolari.herkesle tanismak istiyorum sakincasi yoksa .devamli takip ediyorum okuyorum ama hic arkadasim yok.:5::5: boyum .165 kilom suan 77 hedefim 62 ..

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz:))
regenboog hepimiz senin arkadaşınız :)bende 164 bugün itibariyle 59.5 kiloyum hedefim 56 şimdilik:)

bugün diyetimi tamıtamına yaptımmmm umarın devam ederim iki litre su içtim, geceye daha çok var ben bi 1 litre daha içerim:43:

merhaba arkadaşlar bişy sormak istiyorum ideal kilomuza ulaştıktan sonradam böyle beslencez. kilomuzu nasıl koruyacağız?

sabahları ekmek yiyerek zayıflanacağını düşünmüyorum.
ben 1 dilim dahi yesem asla kilo veremiyorum
bendemi sorun var acaba ? :(

sabahları ekmek yiyerek zayıflanacağını düşünmüyorum.
ben 1 dilim dahi yesem asla kilo veremiyorum
bendemi sorun var acaba ? :(

canım kaç kilosun ?bazen su bile diyoruz ya yarıyor, aslında onun yanında yediklerimiz de çok önemli, belki bir şeyleri gözden kaçırıyorsundur?

canım kaç kilosun ?bazen su bile diyoruz ya yarıyor, aslında onun yanında yediklerimiz de çok önemli, belki bir şeyleri gözden kaçırıyorsundur?

idaal kilom için 3 kilo vermek istiyorum canım
2 kepek ekmeği ile kilo verenler var ama ben ekmeği sıfıra indirmedikçe gram dahi oynamıyorum :(
buna galeta,form krekerler dahil :((

Son düzenleme:
Back
X