Selam,
Ben de bugün kaçırdım yaa

Taa liseden arkadaşım vardı iki tane, bugün onlar gelecek oldular öğlen. Ben rejime giriyorum diye artık zararlı hiçbişey pişirmiyorum ama annem kek kurabiye börek sarma birsürü şey pişirmiş dün ( yeğenime bakıyor evde atıştıracak bişeyler olsun diye ). Ben şu anda ailemin yanında misafirim, kızlarla çok zamandır görüşemiyorduk ben İstanbul'da onlar burda diye. Hal böyle olunca annemin pişirdikleri benim misafirlere yaradı ama tabi onlarla ben de yemek zorunda kaldım.
Öğlene kadar listeden şaşmazken, öğleden sonra 3 dilim peynirli börek, 4-5 tane sarma,1 tane de peynirli kurabiye yedim

( 6-7 bardak ta şekersiz çay içtim

Dünden bugüne verdiğim 700 gr geri almışımdır de mi ahhh ahh
Neyse yarından itibaren yine listeye dönücem, allahtan burada çok arkadaşım yok da gelip gidenle oturup yiyip içme , ya da dışarda buluşup bişeyler yapma derdim pek olmıycak inşallah bu ilk ve son...
Yaa bu arada sana bişey sorsam, listede akşam yenecek çorbayı normal çorbalardan mı yiyorsun yoksa diyet çorba falan mı yapıyorsun, ben ona takıldım biraz da. Çünkü normalde çorbayı çok severim mercimek-pirinç-şehriye-tarhana-ezogelin vs. Ama bu diyette bunlar serbest mi bilemedim , sen ne dersin