Kızlar koşu bandım az önce kuruldu çok şükür. Bundan sonra inşallah daha rahat kilo vericem![]()
hadi bakalim gozunaydin kim tutar seni
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar koşu bandım az önce kuruldu çok şükür. Bundan sonra inşallah daha rahat kilo vericem![]()
hadi bakalim gozunaydin kim tutar seni
hayırlı olsun canım![]()
hayırlı olsun canım bol bol kosmalar sana![]()
Evet kızlar , bugün nihayet Fitnaz ve Karamelek ile tanıştım. Kendileri beni gayet sıcak karşıladılar, ilk sefer için fena sayılmayacak bir süre muhabbet ettik, ısrar ettiler ama ben bugünlük yeter diyip vedalaştım, şampuan-duşjeli ve sıcak su ile randevuma gittim :)))
Şimdi ne diyor bu diyorsunuz değil mi
Müsaadenizle önce yeni arkadaşlarımı tanıştırayım sizinle, sonra muhabbetimizin detaylarına gireyim.
Efendim Fitnaz yeni koşu bandım , ve Karamelek te yeni terleme eşofmanım olur ... ( Sevdiğim ve benim için kıymetli olan bazı eşyalarıma lakap takmayı severim ben)
Bugünkü tanışma turumuzda ;
İlk 5 dk 3 ve 5 km , sonraki 55 dk 5,5 km hızda olmak üzere toplam 60 dkyürüyüş yapıp,
5,05 km mesafe katetmek suretiyle 278 kalori harcamış bulunmaktayım
Bugünkü gıda alımım ise ;
Sabah : 2 küçük dilim kızarmış çavdar ekmeği, 1 adet yağsız teflon tavada pişirilmiş yumurta , 1 kase maydonoz , 2 lokma peynir , 2 kupa tatlandırıcılı çay,
Öğlen : 1 kase çorba , iki lokma ekmek
Akşam : 1 kase çorba , 4 adet yağsız kıymadan yapılmış ve yağsız teflon tavada pişirilmiş köfte ( annem sağolsun kıyamadı bana ) , 1 büyük kase yeşil salata
Şimdi : 3 kupa yeşil çay.
İşte bugünün özeti böyle
sevgiyle ve umutla kalın efeeeem...
kızlar dün ögle 3 haşlanmış küçükboy köfte yoğurt beyaz lahana salatası 1 dilim ekmek yedimakşam ayni menyunu tekrarladım acaba yanlış yaptım ?bi günde 2 defa kırmızı et çok fazla olldu gibi geldi bana
kızlar dün ögle 3 haşlanmış küçükboy köfte yoğurt beyaz lahana salatası 1 dilim ekmek yedimakşam ayni menyunu tekrarladım acaba yanlış yaptım ?bi günde 2 defa kırmızı et çok fazla olldu gibi geldi bana
2 ogunde evet fazla olmus ama haslamissin kofteleri ordan kurtarirsin bide lahana zaten hem ödem atıcı hem zayıflatıci özellikte hiç takilma
Ben bu akşam ölçüyü biraz kaçırdım sanırım.
1 kase çorba, 2 köfte , 1 büyük kase salata , 1 tabak kereviz yemeği yedim
Yarın sabah tartıda görücem bakalım ...
selam kızlar bugun yıne tartıldım ve regl oldugum ıcın cok yapamadım dıyetımı bı haftada 2 kılo vermısım 87 dım ve 85 oldum bı haftada yarın sabah ıns egzersızlere baslıyorum