benim 9 aylık bir bebeğim var .(ayın 6 sında tam 9 aylık olacak)şu an emekliyor ,karıştırıyor her yeri.gece hala uyku düzenimiz yok.gece en az 5-6 kez kaldırıyor.gün içerisinde de zaten onun peşindeyim.şu an uyuyo:)sabah 7 de kalkıyoruz.beni uyandırıyor.kendi bu saatlerde yatıyor.yani benim hiç kıprayacak halim kalmıyor.burada 1 senelik spor üyeliği yaptılar.dün kendimi aştım:)kolumu kıpırdatacak halim yokken kalktım gittim.1 saat spor yaptım.birde sanırım ben diyetten önce çok yiyormuşum.yediklerim az geliyor.yoruluyorumda hiç halim kalmıyor.
bu arada bi derdim var ya..
geçen hafta diyet vs fikrim yoktu.başlarım bir ara dedim diyete.ta ki bu siteye gelene kadar.neyse geçen hafta eşimin halasını bize çağırdık.kızım beni çok yoruyor diye eşim yardımcı olur.yemegi yapar vs demişti.tamam demiştim.neyse halayı aradım davet ettim gel 1 hafta kal bende dedim.halanında doktor işi varmış haftaya geleyim dedi.tamam dedim.ama ben diyete başladım.şimdi gerçekten günlerim çok yorucu geçiyor.önce yardımcı olacak diye sevinirken şimdi diyetim tehlikeye girecek diyorum.hani eve gelen misafir olsa 1 günlük tamam ama yatılı.ki biz hadi seni evine bırakalım demediğimiz sürece 1 ayda kalır 2 ayda.yalnız yaşıyor çünkü.güzelde yemek yapıyo.ve bol yaglı.ben kendi yemegimi yapayım desem bana yardım kısmı yalan olacak.zaten yoruluyorum birde yatılı misafir eziyete dönecek.çünkü sen yemiyorsun diye kadına da çerez pasta vs ikram etmemezlik yapamazsın.kahvaltıya otururken o yiyecek sen bakacaksın

onun dışında iradem konusunda sizin kadar iyi değilim.
gelmemesini mi sağlamalıyım?eğer öyle diyorsanız nasıl?
yoksa yemekleri onun yapmasına izin verip porsiyonları mı mı azaltmalıyım?
ya da başka fikri olan.??