Diyetsiz kalıcı zayıflama günlüğüm :)

Kızlar bende 83 kiloyum regliyim bişey fark etmez dimi 2 güne bitiyor zaten
Bu arada dayanamadım ya ben varya markete girmemeliyim ;( tüttüm tuttum dondurma reonunda dayanamadım şu çikolata şeklinde dondurma varya ondan aldım yedim 1 saat önce ama bisiklette sürdüm hani deminde az ip atladım
Bu arada pek aç sayılamam şimdi su içiyorum kendime gelim acıkırsam yiycem

Ya birde kızlar bişey diycem açken yiyoruz ya bu kuralda gece yarısına dığru yemek sıkıntı olur mesela ben şuan aç değilim ama ilerleyen saatlerde acıkabilirim saat 00 yada 22 ,23 civarları falan ?

Hiç problem değil canım. Bizde yasak yiyecek yok
Önemli olan acıkmayı beklemek. Sporla telafi etmek zorundalığı falan da yok.
Bir sonraki öğün için acıkmayı bekle. Boşuna relax ol demedim :)

Puanlamaya göre 5 ve altında olmadan yememeye kendini alıştır.

Eklentiler

• _20160818_212042.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 33
Ya birde kızlar bişey diycem açken yiyoruz ya bu kuralda gece yarısına dığru yemek sıkıntı olur mesela ben şuan aç değilim ama ilerleyen saatlerde acıkabilirim saat 00 yada 22 ,23 civarları falan ?

Bende aynı durumdayım şuan. Nötr üm 5 numaradayım muhtemelen yatmadan önce acıkırım. Dolapta mercimekli köftem var 1 veya 2 tane yicem. Kilo alma korlusuyla değil rahat uyuyamıyorum diye az yicem..
BEDENİNİ DİNLE!!

kızlar bir de şey yapalım mı herkesin muhtemelen zayıfladığında giymek istediği bir kıyafet vardır onu paylaşalım mı :)

dayanamadım yasak yiyecekleri aldım diye bir şey yok poliyana çünkü öyle bir sınırlama yok.istersen sadece dondurmayla çikolatayla beslen.ama ömrümün sonuna kadar yerim ben çikolatayı sonra da hasta olurum vitaminsizlikten diye düşünebilirsin emin ol bi süre sonra ev yemeği çekiyor insanın canı meyve çekiyor

bir de önceki sayfalarda paylaştığım videolar var onları izle mutlaka abur cubur için cevap bulabilirsin onlarda

Bende bir tane bulacam dur :) çok güzel

Bu arada söylemeden geçemiyeceğim. Dün gece rüyamda bembeyaz mini etekli bir bikini giymiştim. Plajda öyle bir salınarak yürüyodum ki

Aç tavuk kendini buğday ambarında sanırmış hem açım hem tavuk ahahaaa

geleceği görmüşsun :))

Neden olmasın kızlar neden

Eşime dedim ki eşin artık bir daha hiç kilo almıcakk :) Nasıl iddialıyım ama :))

İddiam bile adamı şaşırttı. Dedimki şöyle hanımın yürürken hayran hayran bakacaksın, bir yandan da bakan varmı etrafta diye kıskanacaksın dedim. Gözleri ayrıldı

kiz adam seni sabote etmeye baslamasin yanında sürekli bir şeyler yemesin şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…