- Konu Sahibi sarahsarah
-
Hiç problem değil canım. Bizde yasak yiyecek yokKızlar bende 83 kiloyum regliyim bişey fark etmez dimi 2 güne bitiyor zaten
Bu arada dayanamadım ya ben varya markete girmemeliyim ;( tüttüm tuttum dondurma reonunda dayanamadım şu çikolata şeklinde dondurma varya ondan aldım yedim 1 saat önce ama bisiklette sürdüm hanideminde az ip atladım
Bu arada pek aç sayılamam şimdi su içiyorum kendime gelim acıkırsam yiycem
ben tartida gorebildigimi yazarim artik :)Eczane yok mu yakında komşuda falan. Yoksa da napalım tahmini kilonu yazarız.
Ya birde kızlar bişey diycem açken yiyoruz ya bu kuralda gece yarısına dığru yemek sıkıntı olur mesela ben şuan aç değilim ama ilerleyen saatlerde acıkabilirim saat 00 yada 22 ,23 civarları falan ?
Kızlar bende 83 kiloyum regliyim bişey fark etmez dimi 2 güne bitiyor zaten
Bu arada dayanamadım ya ben varya markete girmemeliyim ;( tüttüm tuttum dondurma reonunda dayanamadım şu çikolata şeklinde dondurma varya ondan aldım yedim 1 saat önce ama bisiklette sürdüm hanideminde az ip atladım
Kızlar bende 83 kiloyum regliyim bişey fark etmez dimi 2 güne bitiyor zaten
Bende bir tane bulacam dur :) çok güzelişte benim kiEki Görüntüle 1873248
geleceği görmüşsun :))Bende bir tane bulacam dur :) çok güzel
Bu arada söylemeden geçemiyeceğim. Dün gece rüyamda bembeyaz mini etekli bir bikini giymiştim. Plajda öyle bir salınarak yürüyodum ki
Aç tavuk kendini buğday ambarında sanırmış hem açım hem tavuk ahahaaa
Bende bir tane bulacam dur :) çok güzel
Bu arada söylemeden geçemiyeceğim. Dün gece rüyamda bembeyaz mini etekli bir bikini giymiştim. Plajda öyle bir salınarak yürüyodum ki
Aç tavuk kendini buğday ambarında sanırmış hem açım hem tavuk ahahaaa
kiz adam seni sabote etmeye baslamasin yanında sürekli bir şeyler yemesin şimdiNeden olmasın kızlar neden
Eşime dedim ki eşin artık bir daha hiç kilo almıcakk :) Nasıl iddialıyım ama :))
İddiam bile adamı şaşırttı.Dedimki şöyle hanımın yürürken hayran hayran bakacaksın, bir yandan da bakan varmı etrafta diye kıskanacaksın dedim. Gözleri ayrıldı
Neden olmasın kızlar neden
Eşime dedim ki eşin artık bir daha hiç kilo almıcakk :) Nasıl iddialıyım ama :))
İddiam bile adamı şaşırttı.Dedimki şöyle hanımın yürürken hayran hayran bakacaksın, bir yandan da bakan varmı etrafta diye kıskanacaksın dedim. Gözleri ayrıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?