Umudunukaybetme30
2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 27 Haziran 2017
- 332
- 182
- 23
- 36
- Konu Sahibi - Pudra Pembe -
-
22 mi 96 li yani kendisi daha cocukmus. bu istegi normal bence . yazik . ins kendine guzel bi yol cizer .22 yaşında mutsuz bir annenin kendi yapamadıklarını çocuğunda deneme isteğini okudunuz.
Benim amacim para kazanmak degil gercekten. Sadece kizim hevesleniyor , iyi bir yerde olmasini neden istemez anne.ne kadar severek izledigimiz cocuklar var.
Aleyna tilkinin konserinde bi kadının muhabire aleyna tilkiyi gösterip kızıma örnek dediğini ağzım acik izlemiştim. Eskiden meslek kariyer sahibi insanlar örnek gösterilirdi. Şimdi şarkıcı türkücü oyuncular.Aleyna tilki ye özenenler de var.kazandığı paraları duyunca annelerin babaların ağzının suyu akıyor.anne baba evlatda bakarken artık avladın anne babaya bakması bekleniyor pesss çocuk yaşta
meslek sahibi insanlar işsizlikten kırılıyorAleyna tilkinin konserinde bi kadının muhabire aleyna tilkiyi gösterip kızıma örnek dediğini ağzım acik izlemiştim. Eskiden meslek kariyer sahibi insanlar örnek gösterilirdi. Şimdi şarkıcı türkücü oyuncular.
bizim bir nesil ayşecik diye bir dizide ki kıza özendi hatırlıyorumYeni mezun olduğumda çocuklarla ilgili bir yerde çalışıyordum. Bir gün 'tanitim cekimi' var dediler, bir sürü renkli gözlü çocuk dolusturdular. O zaman gözlem yapma şansım oldu; çocuklar saatlerce bekliyorlar, sıkılıp koşturmak istiyorlar- set görevlisi azalıyor,eğlenceden ziyade günlük hosteslik işi gibi geldi bana, devamlı 'yemek ne zaman? Yemekte ne var?' falan diye mizirdandilar falan. Hiç de mutlu görünmüyorlardı. Bence oyuncu olmak değil de bir deneme çekimi için başka şehre gitmek, herkesin bunu bilmesi-size şans dilemesi...AMA seçmelerde elenmek bir çocugun başına gelecek kötü bir şey olsa gerek. O seçilememe hissi,o başarısızlık duygusu falan... Küçük yaşta hissedilmemesi gereken kötü duygular
Bu arada ben de küçükken oyuncu olmak isterdim, her çocuk ister. Bunu yadirgamaya gerek yok. Eleştirenler hiç mi hatırlamıyorlar çocukken eline şişe alıp mikrofon gibi sarkıcı taklidi yaptıkları günleri?
buna katılıyorumyapmayın allahaşkına.bunlara inanmıyorsunuz değil mi?
o dizilerde oynayan,8-10 yaş altı çocukların çoğu,bu sektörden tanıdıkları olan,ailelerin çocukları.bu işlerde de torpil dönüyor anlayacağınız.(oğlum tv de çalışıyor)büyük çocukların ise,belli bir eğitim almış olmasını tercih ediyorlar.
çocuğunuz da istek ve yetenek varsa,okul çağında,tiyatroya yönlendirebilirsiniz.büyüyünce,yolunu çizer.diğer türlü
dolandırılacaksınız.
Yaaa oda doğru :))meslek sahibi insanlar işsizlikten kırılıyor
yetişkin halde günde 10 saat çalıştırılıp canımız çıkarılıyor
kızın ileride en azından kenarda köşede parası olur
o kadar çok genç kızın aleyna tilkiye serenay sarıkayaya özendiğini görürseniz şaşırırsınız önceden kızardım ama artık kızamıyorumYaaa oda doğru :))
Evet ben hala düşüncesiz bir anne olduğunu düşünüyorum.Yorum yapmak ayri annelik sorgulamak ayri. Bakarsiniz görursunuz sevgiler
Onlar bilgisayar destekli görüntü canım :)Mesela ben bu Karadeniz dizisindeki çocuğa çok üzülüyorum. Dağ bayır kosturuyorlar. Gece gündüz yazık, hatta küçücuk çocuğu uçurumdan suya atlattılar ya
Yok cok yorucu yok yipranma payi yuksek.. Normal isci hayati hic yorucu degil dimi sabahin köründe kalkıp işe gitmek asgari ucretle gecinmek ay sonunu denk getirememek istedigin hicbiseyi alamamak devamli hayati baska bir gune aya yila ertelemek :))) dizi oyunculari sefil biz krallar gibi yasiyoruzkendinizi avutuyorsunuz kıskançlik yapmayin guzel paralar kazanmak sansi varsa ve guvenilir bi ajanssa neden olmasın ? Cocugun gelecegi kurtulur. 300 lira mi mesele. Hepiniz kendini amorti bile etmemeyecek standart ozellikte ve zekada cocuklariniza ne paralar dokuyosunuz sacma sapan. Buyuyunce dogru duzgun bi meslegi bile olmayacak olsa bile mutlu olmayacak esnek calisma saatleri olmadigi icin. Bu duzene bas kaldirmamiz gerekirken savunuosunuz nesi guzel alaskina hepimiz mutsuz zombileriz. Tiyatroya goturmus tiyatro mu var dogru duzgun devlet tiyatrolari kan aglio abuk subuk oyunlar cikio paso kirkta yilda bir guzel bisey gelirse gelio. Kendinizi kandirmayin. Ben de onun yasinda dansoz olmak istiodum niye oynamayi dusunemesin 4 yasindaki cocuk. 4 yasinda insan neler neler dusunur gorsen aklin durur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?