- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.972
- 798
- Konu Sahibi - Pudra Pembe -
-
2. Sırada ben varımNe profilde ne sosyal medya da ne WhatsApp’ta..
hiç bir yerde çocuğumu göstermem.
Aile ve arkadaş grubuma atarım bazen o kadar.
Senin dediğin halk ben değilim nomucuğum, isim soy isim verip kendimi teyit ettirmeye bile varım o kadar Eminim
Evet hangi kızdan bahsettiğinizi anladım. O çocuğun annesine bende çok kızıyorum.Sosyal medyadaki fenomen (!) Çocuk ve annelerini, dizilerde abartılı tepkiler vererek oynayan çocukları aşırı itici buluyorum. Hele bir tanesi var kızı görünce direkt kanal değiştiriyorum anne ve babasının kulaklarını çınlatıyorum. Çocukları kukla etmiş hepsi. Özellikla İnstagram'da kendi anneleri istismar ediyor çocukları.
Ajanslar siz gibi herkesten çekim parası topluyor sonra da paraların üstüne yatıp sizi seçmiyor. Çocuğunuzu düşünüyorsanız sakın bulaşmayın. Set şartlarından bahsedilmiş zaten. "Çocuk heves etti." demişssiniz gerçekten öyleyse bile ajans peşine düşmenizi çok garip buldum.
4 yaşındaki çocuğun hevesiyle mi kararları alıyorsunuz?Benim amacim para kazanmak degil gercekten. Sadece kizim hevesleniyor , iyi bir yerde olmasini neden istemez anne.ne kadar severek izledigimiz cocuklar var.
kusura bakmayın da tamamen şu an furya olan benim çocuğum ünlü olsun hobisi.. instagramda falan sayıları günden güne artan "ünlü çocuk annesi olma" hevesi falan falan.. tabi gelen para, sponsorlar da bonus.. sakın bunlar için değil kızım istiyor demeyin, kızınız Beylerbeyi Sarayını istese "çocuk istemiş kırmayalım" mı diyeceksiniz?
tanınmış bir kız var şimdilerde, o kıza üzüldüğüm kadar hiçbir şeye üzülmüyorum.. resmen çocuk kamera önünde yaşıyor, çocukluğunu yaşayamıyor.. merakla takip ediyorum on yıl sonra nerede nasıl olacak..
3. Dede ben :)
Arada akraba arkadaş merak ediyor diye onlara görünecek şekilde paylaşıyorum :)3. Dede ben :)
Bugune kdr hic ama hic ailemin fotosunu paylasmadim. Gerek yok.. baskalari gorsun diye yasamiyorum hayati...
Ya tanimadigi binlerce kisi goruyor..paylasiyor.. ay valLa bu sosyal medyayi hic sevmiyorum artik. Ztn pek aktifde degilim.. bi insan neden her gun cocugu ne giymis paylasir? Neden her gittigi her yedigini paylasir? Neden her aksammutfak tezgahini kopuklerken kostumlerini giyip her gun ayni foto paylasir :) valla ben geri kafaliyim sanirim :)Arada akraba arkadaş merak ediyor diye onlara görünecek şekilde paylaşıyorum :)
Para para para :)Ya tanimadigi binlerce kisi goruyor..paylasiyor.. ay valLa bu sosyal medyayi hic sevmiyorum artik. Ztn pek aktifde degilim.. bi insan neden her gun cocugu ne giymis paylasir? Neden her gittigi her yedigini paylasir? Neden her aksammutfak tezgahini kopuklerken kostumlerini giyip her gun ayni foto paylasir :) valla ben geri kafaliyim sanirim :)
Belki Kazen açmıştır.Bu konu kilitli değilmiydi benmi yanlış hatırlıyorum
4 yasindaki bir cocuk dizide reklamda oynamaya nasil heves eder .siz soylemissinizdir kafasina yerlestirmissinizdir hevesli olan siz olmayasiniz.normal bir cocuk parkta oynamak ister arkadaslariyla disarda oynamak ister en fazla ya da anne o reklamdaki cukulatadan al yada oyuncaktan al der.Benim amacim para kazanmak degil gercekten. Sadece kizim hevesleniyor , iyi bir yerde olmasini neden istemez anne.ne kadar severek izledigimiz cocuklar var.
Bana da yazar misin arkadasim cok merak ettimYazıyorum özelden. Konuyu sabote etmiyim.
Benim amacim para kazanmak degil gercekten. Sadece kizim hevesleniyor , iyi bir yerde olmasini neden istemez anne.ne kadar severek izledigimiz cocuklar var.
bir görüşme yetti gerek yok.
Oğlunuz seçildi diye mesaj geliyor bir ton yol gidiyorsunuz bir bakıyorsunuz sizin gibi deneme çekimine çağrılan bir ton insan bekliyorsunuz iki dakika çekim dön babam geri bir ton yol... Yorgunluk değmez hiç bir görüşmeye göturmedim bir daha ısrar ile cagirdiklarina bile katalog tan beğenmişmis firma iyi de neden onlarca insan rezillik... 3_5 çocuğu farklı günlerde saatlerde davet edebilirler eyvallahta öyle olmuyor maalesefnoldu ki, neden böyle bir kanıya vardınız merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?