- 17 Ağustos 2011
- 25.654
- 163.347
- 798
- Konu Sahibi - Pudra Pembe -
-
4 yaşında ki kızınız mı hevesleniyor?? PARDON!!!Benim amacim para kazanmak degil gercekten. Sadece kizim hevesleniyor , iyi bir yerde olmasini neden istemez anne.ne kadar severek izledigimiz cocuklar var.
Cocuk işçi
Ben çok üzülüyorum çocuk oyunculara. Bitane oyuncu projede çocuk var diye reddetmisti kimdi hatrlamiorm sırf surelerı uzun yazık oluyor die . Bence böyle bişey yapmayın yazık çocuğa ben çocuk üzerinden bu şekilde para kazanlmasinida yanlış buluyorum açıkçası
Asla ama asla para isteyen ajanslara kayıt yaptırmayın. Ben eskiden Sihirli Anahtar ajansına kayıtlıydım, orası güvenilir. Sonra Erberk ajans var Neşe Erberk'in o güvenilir. Para isteyenlerin tek amacı para.
Biraz önce konudaki mesajlara bakayım dedim de yaptığınız bir yorum dikkatimi çekti. Yorumlara cevap yazmıyorum demissiniz. Karşıt fikirler duyunca durup bir düşünseniz belki bizlerinde ne demek istediğini iyi anlarsınız. Eğer bu kadar yorumlara kapalı olacaksanız da çocuğumu ajansa yazdırmak istiyorum nasıl bir yol izlemeliyim şeklinde bir konu açmanız daha uygun olurdu. Yoruma açık bir platformdasınız ve buradaki kimse sizinle ilgili bir art niyet besleyemez. İnsanlar size yorum yapıyor ki uyarmak için sizde karşınızdaki insanın sizi önemseyip yorum yapmasına bari bir önem verin
Neşe Erberk tanınan biri, ajansı yıllardır faaliyette ve para almadan çalışıyot. Sadece iş olduğunda çağırıyorlar buralar, insanları kandırmıyorlar, ekipleri düzgün.Neden buralar güvenilir deneyimlerinizi paylasirsaniz sevinirim
Farkındaysanız çoğunluk size kızıyor ve sizi sorguluyorYorum yapmak ayri annelik sorgulamak ayri. Bakarsiniz görursunuz sevgiler
Yorum yapmak ayri annelik sorgulamak ayri. Bakarsiniz görursunuz sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?