- 4 Nisan 2017
- 5.037
- 6.530
- 148
- Konu Sahibi - Pudra Pembe -
-
Bu kadar saf vallaReklam bile değil direkt diziyle başlıyor anısı.
- Pudra Pembe - yeteri kadar negatif gorus aldin. Bence konunu kapattir en iyisi.
KesinlikleŞahsen ben hiç birini takip etmiyorum. Sağlıklı bir durum olmadığını düşünmekle birlikte sürekli başkasının çocuğunu izleyenleri de anlamıyorum.
Valla ben çocuğuma en başta cesareti dobralığı arkadan sanrılarıyla hareket etmesini değil yüzüne düşüncelerini sormasını öğretiyorum.- Pudra Pembe - sen aldirma soylenenlere. Herkes bilincli anne modunda ama bilincli Anne olan cok az. Kimin nasil anne sanaldan da gorebiliyoruz. Saldirganlik ve begeni bagimliligi da bu ozelliklerden iki tanesi.
Valla ben çocuğuma en başta cesareti dobralığı arkadan sanrılarıyla hareket etmesini değil yüzüne düşüncelerini sormasını öğretiyorum.
Ve çocuğumu ne tablet bağımlısı, nede dizi oyuncusu olması için gaza getirmiyorum.
Herkes kendince iyi anne, ama bazı doğrular vardır tartışılmaz bile.
Bide bırak yahu şu geçmişi, vallahi kendine zarar dost tavsiyesi.
Asıl noktalar bunlar aslında dışardan gelecek şeyler, ben sadece iç dünyasını yazmıştım. İç dünyası hallolur da dışardan gelecek şeylere kucak açıp engel olamıyorum diyemeyiz.tablet vermiyorsan bile kesin telefon veriyorsun, o ilgi teknolojiye adanacak arkadaş
neyse, evlatlarıma tablet vermiyorum, kimsenin evladını gözüme sokulmadıkça görmüyorum.. zaten fevkalade nazara inanırım, bunun yanında bu kadar sapığın içine çocukların savunmasızca atılmasına karşıyım.. dur bakayım kaçırdığım bir şey kaldı mı :)
Asıl noktalar bunlar aslında dışardan gelecek şeyler, ben sadece iç dünyasını yazmıştım. İç dünyası hallolur da dışardan gelecek şeylere kucak açıp engel olamıyorum diyemeyiz.
Saten yorgan mı, battaniye mi acaba?ya ben çok takipçili hesaplara çoluk çocuğun fotoğrafının koyulmasına bile karşıyım Turna, millet yorgana niyetleniyor yahu allah saklasın, pislik yığınla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?