canım benim topiğin hayırlı olsun önceliklee...:) zamanla kilolarını verip çıtı pıtı bir kız olacaksın inşallah:) 23 yaşındayım ben ve senın yaşındayken ben de 70-75 kg arası gidiyordum ve buna dur demedim şu anki kilom 119yani dur de şu kilolara ve okula başladığında herkes yeni bir galatea ile tanışsın... :) bu dediğin şey nasıl bir şey ben hiç duymadım ☺
Teşekkürler. Azmin elinden hiçbir şey kurtulmazmış yapıcam dedin mi olur. İnşallah okullar açıldığında ikimizi de görenler şaşırıp kalsınMerhaba galateacım.Geleceğin çıtırını gördüm sankiiiii. Okula yepyeni bir sen olarak gideceksin,herkes seni taktir edecek.Yılmadan devam et. :)
Ben de 16 yaşında boyu hayli kısa 75 kilo bir kızçeyim.Bugün yeni bi diyete başladım bakalım inşallah 11.sınıfa en az 15 kilo eksik başlamak istiyorum.İnşallah çıtır çııtr dolaşıcaaz. kolay gelsiin :))
Senin yasindayken nefsini kontrol etmek iradeli ve sabirli olmak gercekten cok zor.yasadim biliyorum 1 hafta bile dayanamazdim diyete.21 yasindayim gecen seneye kadar oruc da diyet de zor geliyodu bana.bu yaz bi karar aldim saglikli beslenicem abur cuburu hayatimdan cikaricam diye.evinde okuyor olman buyuk sans ben disarida okuyorum ister istemez fast food yiyosun evime geldigimde duzene soktum kendimi.
Ilk zamanlar zordu hala zor.cogu zaman umitsizlige dusuyorum.ama zamanla miden kuculuyor canin bile cekmiyo.iste bu noktada yapman gereken doyunca birakman acikinca yemen.zaten buna dur diyemeyincekilo almalmiyomuyuz :) sagliksiz seylerin yerine saglikli seyler koy. Cikolata yiyecegine kuru incirle badem ye imm muthis keyif alacaksin eminim.
15 yaşındayım ve hayatımın her dönemi kiloluydu ve ben her yaz diyetlerle savaştım ve istinasız her yıl 5 kilo alarak devam ettim taa ki geçen yaza kadar geçen yaz temmuzdan ağustosun yarısına kadar karatay diyetiyle 4 kilo ekime kadar ise dkz ile 6 kilo verdim ve 70 kiloya düştüm.Benim yaşımdaysanız kilolu olmak zor çünkü bir çocuktan hoşlanmak bile boşaymış gibi geliyor.Bu yaz 58'e düşüp arkadaşlarım gibi olmak istiyorum ve pazar günü dkz ile başladım hatta dün sabah 69 a kadar düşmüştüm ama sanırım dün bir şeyleri yanlış yaptım kilo aldığımı hissettim ağır hissettim kendimi ama moralimi bozmamak için tartılmadım ama bu sabah merakıma yenik düştüm ve 70.7 falandım şimdi ise 71.2'ydim moralim çok bozuldu ve beklemeden acıkmayı yedim ne gördüysem ama toparlandım şimdi ve yeniden başlıcam sadece arkadaşa belki yardımcı olucak sizlere ihtiyacım var belki bi günlüğüm olursa motivasyonum düşmez dedim ve başladım.HANIMLAR 3 AY SÜRÜCEK BİR BAŞARI ÖRNEĞİNE HOŞGELDİNİZ! YOLCULUK BAŞLASIN'
Sonunda kendine bir günlük açmışsın
Her gün yazacaksın vazgeçtiğini görmek istemiyorum
Hadi bakalım ver kilolarını!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?