galatea Sümüklü böcek Kayıtlı Üye 2 Eylül 2012 184 4 26 Edirne 26 Temmuz 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi galatea #21 koizumirisa .!.: diyet yapmak istiyorsan diyet listelerinde çok güzel diyetisyen listeleri var dr ayça kaya'nınkileri öneririm. Geçmiş olsun bu arada. Genişletmek için tıkla... Çok sagol ama bi süre diyet yapmıcam kilomda çok değil yavaştan veririm sadece akşamları yürücem soslusarma .!.: Karatay diyeti ile Ayça Kaya' nın tarzı birbirine çok yakın. Ayça Kaya' nın kitabının bana çok yardımı oldu. isterseniz bir göz atabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Önerileriniz için teşekkür ederim
koizumirisa .!.: diyet yapmak istiyorsan diyet listelerinde çok güzel diyetisyen listeleri var dr ayça kaya'nınkileri öneririm. Geçmiş olsun bu arada. Genişletmek için tıkla... Çok sagol ama bi süre diyet yapmıcam kilomda çok değil yavaştan veririm sadece akşamları yürücem soslusarma .!.: Karatay diyeti ile Ayça Kaya' nın tarzı birbirine çok yakın. Ayça Kaya' nın kitabının bana çok yardımı oldu. isterseniz bir göz atabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Önerileriniz için teşekkür ederim
soslusarma hep Deniz kenarında... Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 17 Şubat 2013 5.270 2.007 373 26 Temmuz 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi galatea #22 rica ederim umarım faydası olur pilatesi de öneririm.
sekersi Popüler Üye Kayıtlı Üye 16 Haziran 2013 1.075 293 123 26 Temmuz 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi galatea #23 ben biraz dkz yi araştırdım internette ama bana çok mantıksız geldi. acıkınca ye diyo ama istediğini ye diyo. bu şekilde zayıflamak mümkün değilki :/
ben biraz dkz yi araştırdım internette ama bana çok mantıksız geldi. acıkınca ye diyo ama istediğini ye diyo. bu şekilde zayıflamak mümkün değilki :/
Kova hatunu ✔creativity Kayıtlı Üye 4 Mayıs 2011 24.320 45.695 798 26 Temmuz 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi galatea #24 hmm... ben ondan kilo alamıyorum demek... yıllardır bende acıkınca yerim ...o kadar.... ve zamanla acıktığını bile hissetmiyorsun...
hmm... ben ondan kilo alamıyorum demek... yıllardır bende acıkınca yerim ...o kadar.... ve zamanla acıktığını bile hissetmiyorsun...
soslusarma hep Deniz kenarında... Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 17 Şubat 2013 5.270 2.007 373 26 Temmuz 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi galatea #25 DKZ olarak bilmiyordum da bu yöntemi biliyorum ben. Yasemin Soysal kitaplarını okuyabilirsiniz bu yöntemi iyice öğrenmek için.
DKZ olarak bilmiyordum da bu yöntemi biliyorum ben. Yasemin Soysal kitaplarını okuyabilirsiniz bu yöntemi iyice öğrenmek için.
galatea Sümüklü böcek Kayıtlı Üye 2 Eylül 2012 184 4 26 Edirne 27 Temmuz 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi galatea #26 soslusarma .!.: DKZ olarak bilmiyordum da bu yöntemi biliyorum ben. Yasemin Soysal kitaplarını okuyabilirsiniz bu yöntemi iyice öğrenmek için. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler Evet yeni keşfettim yasemin soysalı o da çok yardımcı oluyor
soslusarma .!.: DKZ olarak bilmiyordum da bu yöntemi biliyorum ben. Yasemin Soysal kitaplarını okuyabilirsiniz bu yöntemi iyice öğrenmek için. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler Evet yeni keşfettim yasemin soysalı o da çok yardımcı oluyor