Tüp Bebek Merkezleri Doc.Dr.Cem Celik hastalari burayaa

Umarim hersey istedigin gibi olsun sıkma canını hic gez toz dolas hic bunlar olmuomus gibi yasamaya calis zor biliyorum ama yapinca super olcak

Merhabalar sevgili B burcuqqq , sevgili S Sece44 gelişme var mı sizlerde merak ettim haberler nasıl?
Merhaba bende pek bir gelisme yok yumurtalarim alindiktan sonraki muayenemde Cem Bey yumurtarimin suanda iyi olmadigini bir dahaki adet donemimi beklememiz gerektigini soyledi . Ameliyat sonrasi oluyormus bu olay.. Ben bir dahaki adet donemimi bekliyorum suanda sonrasinda havuz olayi olacak insalah ve eger bir onceli yumurta alimim gibi olursa bir daha olmayacakmis bu beni sevindirdi ama tabiki hayirlisi neyse o olsun:)

Canimm ben de arada girip bakiyorum birileri yazmis mi diye) ben onumuzdeki adetle basliyorum insallahh 4 ay olmus olcak cem bey uygun dedi.aralik basi insallahh.her gun takvime bakip heyecanlaniyorum))
Neredeyse ayni donemlerdeyiz:) insallah hersey yolunda gider canım.. hicc zorluk cikmadan muhtesem bebeciklerin olur insallah:)

polkistikover var bende ama ileri düzeyde diilmiş ama gebelik sağlanamadı birtürlü doğal yolla aşılama yaptrdım oda tutmadı bakalım bugun başladım

polkistikover var bende ama ileri düzeyde diilmiş ama gebelik sağlanamadı birtürlü doğal yolla aşılama yaptrdım oda tutmadı bakalım bugun başladım
O zaman burada edindigim bilgilerle sunu soyleyeyim Rabbimin izniyle hemen olacak insallahh.bnbaska sayfalarda da cok okudum sizin probleme sahip olanlarda basarili oluyor sonuc.hep oyle okudum.insallah cok guzel olacak.biz de sperm problemi var 2.deneme olacak

inş hepimiz iyi sonuçlar alırız hepimiz :) senn tedavin ne durumda budönemde birlikte takip etmek iyi gelir diye dünüyorum

Adetimi bkliom az kaldi insallahh.ewet arada akliniza takilirsa mutlaka sorun herkes yardimci olmaya calisacaktir zaten insan cok seyo merak ediyorr her asamasi farkli heyecanli

tşkler bnm de bu ay toplanıp donduurlcak bşr dahaki ay transfer uzun ve sabır gerektiren bir süreç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…