Umarim hersey istedigin gibi olsun sıkma canını hic gez toz dolas hic bunlar olmuomus gibi yasamaya calis zor biliyorum ama yapinca super olcakAminn canimm.benim esim yurtdisinda calisiyor yzun sure orda kalior 3aydr gorusmuoz daha gelmesne 3ay daha var biz spermleri dondurmustik.bu needenle bu sureci daha agir geciriyorum en buyk destegim esim yanimda degil cok zor geciyor o yuzden.nasip nasip nasip...Rabbimin bir bildigi var elbet bizim icin de
Canimm ben de arada girip bakiyorum birileri yazmis mi diye
Merhaba bende pek bir gelisme yok yumurtalarim alindiktan sonraki muayenemde Cem Bey yumurtarimin suanda iyi olmadigini bir dahaki adet donemimi beklememiz gerektigini soyledi . Ameliyat sonrasi oluyormus bu olay.. Ben bir dahaki adet donemimi bekliyorum suanda
Neredeyse ayni donemlerdeyiz:) insallah hersey yolunda gider canım.. hicc zorluk cikmadan muhtesem bebeciklerin olur insallah:)Canimm ben de arada girip bakiyorum birileri yazmis mi diye) ben onumuzdeki adetle basliyorum insallahh 4 ay olmus olcak cem bey uygun dedi.aralik basi insallahh.her gun takvime bakip heyecanlaniyorum ))
Aminn canimm dualarim sizinlee.saglikli hayirli bebeklerimiz olsun insallahh bir an once aminnnnNeredeyse ayni donemlerdeyiz:) insallah hersey yolunda gider canım.. hicc zorluk cikmadan muhtesem bebeciklerin olur insallah:)
AminnnnAminn canimm dualarim sizinlee.saglikli hayirli bebeklerimiz olsun insallahh bir an once aminnnn
Bol dualar yollyoruz sizlereAminn canimm dualarim sizinlee.saglikli hayirli bebeklerimiz olsun insallahh bir an once aminnnn
Cook tesekkur ederimmBol dualar yollyoruz sizlere
Canimmm benimm cok tesekkur ederim Allah razi olsun opuyorumBol dualar yollyoruz sizlere
Hayirli ugurlu olsun sagliklii bebeklerin olsunn insallahh.sorun neydi sizdekimerhabalar bende bugun cem hocada tedaviye başladım
O zaman burada edindigim bilgilerle sunu soyleyeyim Rabbimin izniyle hemen olacak insallahh.bnbaska sayfalarda da cok okudum sizin probleme sahip olanlarda basarili oluyor sonuc.hep oyle okudum.insallah cok guzel olacak.biz de sperm problemi var 2.deneme olacakpolkistikover var bende ama ileri düzeyde diilmiş ama gebelik sağlanamadı birtürlü doğal yolla aşılama yaptrdım oda tutmadı bakalım bugun başladım
Olsun simdi basladi ya sizjn gerisi cok kolay olacak insallahtşkler bnm de bu ay toplanıp donduurlcak bşr dahaki ay transfer uzun ve sabır gerektiren bir süreç
ayy ne güzel konuşuosn içim rahatladı br yanım ok korkuyo negatif olmsndanOlsun simdi basladi ya sizjn gerisi cok kolay olacak insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?