Ewett cok sukurrgözünüz aydın kızlarr pazartesi doktor yolundasınz yani:)
Aminn.pazrtesi denk geliriz o zaman bn 9 olmadan ordayim Allahin izniylee insallahKıyamam hadi gozun aydin bu arada bende bugun oldum:)) hayirlisi bakalim hersey guzel olsun insallah
Ben gec gelirim buyuk ihtimal bi bakalimAminn.pazrtesi denk geliriz o zaman bn 9 olmadan ordayim Allahin izniylee insallah
İnsallah canimgözünüz aydın kızlarr pazartesi doktor yolundasınz yani:)
Ayy hadi hayırlısı canım.kac yumurta gözüküyor şuanda peki ayrıca kaç gün iğne kullanmış olacaksinpazartesi bende ordaydım perşembe yumurta toplamayapılacak heyecanlıyım
İnsallah cok guzel sonuclarin olsun.. ben yarin gitcem insallah...pazartesi bende ordaydım perşembe yumurta toplamayapılacak heyecanlıyım
İnsallah cok guzel sonuclarin olsun.. ben yarin gitcem insallah...
Ayy hadi hayırlısı canım.kac yumurta gözüküyor şuanda peki ayrıca kaç gün iğne kullanmış olacaksin
Insalllahh aminn.ewt canim 4.gun bugun cumartesi kontrol var hayirlisiyla insallah8 10 dedi cem bey 11gün sanırım kullandım dün boş günümdü şimidide hazrlanıyorum inşş güzel güzel toplanır sağlıklıdır minnoşlar siz iğne durumdasnz dimi şuan
Ayyy canim maasallah masalllah cok guzdl bir sayii bugun ve sonraasi icinde guzel guder insallah amin.bizi de bilgilendir emikızlarrr 12 tane yumoş toplandı yarın arıcaklar döllenme için çok heyecanlı :)
Cok sukur canim masallahkızlarrrr 9 tanesi döllenmişşş :))
Ewet şimdi zaman hiç geçmez senin için :) bnm de yarın kontrolumm var bakalım sabahtanşimdi adet olmayı beklicem geçsin zaman bi an önce sen ne durumdasn
Canimm bnmde 10gun yada 12gun sonra gelmstii hic telaas yapma gelir yakindaaMerhaba kızlar hepinizin tedavisi hayırlı olsun.Benim doktorum da Cem bey.30 kasımda opu oldu 3.gün 3.embriyomuz donduruldu.Bir haftaya adet olursun dedi ama 10 gün oldu ne gelen var ne giden hiç bu kadar sabırsızlıkla beklememiştim adet olmayı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?