Tüp Bebek Merkezleri Doc.Dr.Cem Celik hastalari burayaa

pazartesi bende ordaydım perşembe yumurta toplamayapılacak heyecanlıyım

İnsallah cok guzel sonuclarin olsun.. ben yarin gitcem insallah...

Ayy hadi hayırlısı canım.kac yumurta gözüküyor şuanda peki ayrıca kaç gün iğne kullanmış olacaksin

8 10 dedi cem bey 11gün sanırım kullandım dün boş günümdü şimidide hazrlanıyorum inşş güzel güzel toplanır sağlıklıdır minnoşlar siz iğne durumdasnz dimi şuan

8 10 dedi cem bey 11gün sanırım kullandım dün boş günümdü şimidide hazrlanıyorum inşş güzel güzel toplanır sağlıklıdır minnoşlar siz iğne durumdasnz dimi şuan
Insalllahh aminn.ewt canim 4.gun bugun cumartesi kontrol var hayirlisiyla insallah

kızlarrr 12 tane yumoş toplandı yarın arıcaklar döllenme için çok heyecanlı :)

Cok sukur guzel dedi.2 gun daha kullanacagim pazartesi kontrolum var.ben her tup bebekte yumurtalar azaliyor saniyordum bnm de cunku cok cokk iyi degil rezervim.ama oyle bir sey olmuyormus.buraasi cok kalabalik ne kadar derdi olan insan var buraya her geldigimde aglayip gidiom cok duygulaniom.turuncu kapli defteri tekrar tekrar okuyorum ondan oluyor.pazartesi okumayacagim

Merhaba kızlar hepinizin tedavisi hayırlı olsun.Benim doktorum da Cem bey.30 kasımda opu oldu 3.gün 3.embriyomuz donduruldu.Bir haftaya adet olursun dedi ama 10 gün oldu ne gelen var ne giden hiç bu kadar sabırsızlıkla beklememiştim adet olmayı:)

Canimm bnmde 10gun yada 12gun sonra gelmstii hic telaas yapma gelir yakindaa,hadi hayirlisi insalllahhh amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…