Aminnn canimmm.ewt bizim spermler aslinda nisanda cok guzeldi 64milyon cikmisti harektlilik azdi biz de yine de keciboynuzu kurunw basladik ama mayis ayinda oyle bir dustu ki sayi sastik kaldikk zaten varikosel var ama boyle bir dusus bizi mahvetti keciboynuzundan degildir tabi ki ama soguduk keciboynuzundan cikan az sayidaki spermi de dondurdukCokk tesekkur ederim mukemmel miss gibi sozlerin icin duygulandirdin beni Keciboynuzu kürünü denedin mi? Bende sizin icin guzel dualar edecegim.. Allah insallah bu duyguyu hepimize yasatsin.. Tüm sorunlarinız cozulur ve insallah bebisinizi missler gibi opeceginiz gunler cok yakindir..
Anladım kötü olmus ama her iste bir hayir vardir cok etken var boyle sonuclarin dogmasi icin.. stresen kotu sey umarim bundan sonra hersey iyi gider ...Aminnn canimmm.ewt bizim spermler aslinda nisanda cok guzeldi 64milyon cikmisti harektlilik azdi biz de yine de keciboynuzu kurunw basladik ama mayis ayinda oyle bir dustu ki sayi sastik kaldikk zaten varikosel var ama boyle bir dusus bizi mahvetti keciboynuzundan degildir tabi ki ama soguduk keciboynuzundan cikan az sayidaki spermi de dondurduk
Amin hepimizinki insallahhAnladım kötü olmus ama her iste bir hayir vardir cok etken var boyle sonuclarin dogmasi icin.. stresen kotu sey umarim bundan sonra hersey iyi gider ...
Amiiin canımAmin hepimizinki insallahh
sevgili B burcuqqq ve sevgili S Sece44 bende eski bir Cem Çelik hastası olarak guzel yorumlarınıza kayıtsız kalamadım. Ben kendisinin sayesinde bebegimi kucagıma aldım, sizler içinde aynısını en kısa surede temenni ederim. Benimde cok zorlu bir surecim oldu, bircok denemem oldu baska yerlerde ama tam umidimi kaybetmişken Cem bey ile tanıştım, kendisi herzamanki pozitifligi ile umut ışıgımız oldu ve sonuc olarak suanda bir anneyim, darısı ne kısa zamanda sizlerinde basına.. forumlarda bende cok paylasımda bulunan biri degilimdir ama bana en buyuk mutlulugu yasatan doktorumu ve bu surecte yasadıklarımı herkesle paylaşmak istiyorumki kimse umitsizlige kapılmasınher turlu sorunuza yardımcı olmak isterim ve sizlerinde en kısa surede guzel haberlerinizi beklerim insallah
Amin Canimm çok tesekkur ederim guzel dileklerin için.insallah bu tedawi de sağlıkla bebeğine bebeklerine kavusabilirim.yarin cem beyle gorusecegim inşallah kan pıhtılaşması ve hsg yi göstereceğini.bugun aldım kan pıhtılaşması sonucunu heterozigot yaziyorr genetik Dr mühim deil hiç dese de içim huzursuzlandi malesefsevgili B burcuqqq ve sevgili S Sece44 bende eski bir Cem Çelik hastası olarak guzel yorumlarınıza kayıtsız kalamadım. Ben kendisinin sayesinde bebegimi kucagıma aldım, sizler içinde aynısını en kısa surede temenni ederim. Benimde cok zorlu bir surecim oldu, bircok denemem oldu baska yerlerde ama tam umidimi kaybetmişken Cem bey ile tanıştım, kendisi herzamanki pozitifligi ile umut ışıgımız oldu ve sonuc olarak suanda bir anneyim, darısı ne kısa zamanda sizlerinde basına.. forumlarda bende cok paylasımda bulunan biri degilimdir ama bana en buyuk mutlulugu yasatan doktorumu ve bu surecte yasadıklarımı herkesle paylaşmak istiyorumki kimse umitsizlige kapılmasınher turlu sorunuza yardımcı olmak isterim ve sizlerinde en kısa surede guzel haberlerinizi beklerim insallah
Arkadaşım yolun açık olsun inşallah Rabbim yuzunu güldursun tez vakitte.insallah çok guzel olacak tedawinÇok teşekkür ederim katılımın için ve miss gibi dileklerin için:) Allah bebişini analı babalı büyütsün inşallah, başına hiç kötü şeyler gelmesin ,sağlık,huzur ve mutluluk versin Allah inşallah bebişine ve size.. İsteyen herkese yaşatsın bu duyguyu Allahım.. Ben kendimi bildim bileli hep bir çocuğum olsun isteyenlerdenim:) tüm kuzenlerimi yeğenlerimin küçüklüklerini birlikte geçirdim.. Bir gün bende bu duyguyu tadacağım inşallah.. Aslında zorlu süreç diyorum ama bir yandan zorlu lafını kullanmak istemiyorum çünkü o kelime ürkütüyor:) ben olabildiğince zevk almaya çalışcam bu süreçten umarım Allahım bu sabrı verir bana ,bize... Bu süreicimi de isteyen herkesle paylaşabilirim..Sadece hormonlar beni çok etkiliyor vucudumda sürekli ödem ve anormal bir şişlik hissediyorum.. Bunun dışında şimdilik herşey yolunda:) hem ben daha çok başındayım herşeyin hayırlısı olsun hepimiz için. Cem Bey bana uzun sürebilir sadece sabırlı olman lazım dedi çünkü toplam 4 tane yumurtam olduğunu gördüistediği şeyi yapacağım inşallah:) kendime bir sürü uğraş buldum nasılsa bebişim olduğunda inşallah, zamanım olmayacak :) kimse moralini bozmasın Allah herkese sağlık versin herkes mutlu olsun inşallah , düşmanım dahil .. herkes mutlu olsun ki kimse kimsenin mutluluğunu bozamasın
Aminnn çok teşekkür ederim canım benim .. İnşallah herşey güzel olcak hepimzi için...Arkadaşım yolun açık olsun inşallah Rabbim yuzunu güldursun tez vakitte.insallah çok guzel olacak tedawin
Coook tesekkur ederim :) ben carsamba gunu yumurtalarimi toplattiracagim heyecanliyim insallah hersey herkesin diledigi gibi dogru an ve zamanda en iyi sekilde gerceklesir:) ameliyattan sonra miss doktorum Cem Bey olacak olanlari aciklayacak:) herseyin hayirlisi olsun :)
Merhabalarr az once gordum msjii nasil gectii opu.insallahh kaliteli kaliteli yumurtalar toplanmistir hepsi guzelce dollenip bolunurler insallah aminnn..yarin merkezden ararlar sizi cok heyecanliiCoook tesekkur ederim :) ben carsamba gunu yumurtalarimi toplattiracagim heyecanliyim insallah hersey herkesin diledigi gibi dogru an ve zamanda en iyi sekilde gerceklesir:) ameliyattan sonra miss doktorum Cem Bey olacak olanlari aciklayacak:) herseyin hayirlisi olsun :)
Yumurtalarımın olgun oldugunu soyledi Cem Bey :) sayı olarak az maalesef ama olsun havuz olayi yapilcak bir kac kez.. gec olsun guc olmasin mantigindayim hersey nasil guzel olacaksa oyle olsun raziyimMerhabalarr az once gordum msjii nasil gectii opu.insallahh kaliteli kaliteli yumurtalar toplanmistir hepsi guzelce dollenip bolunurler insallah aminnn..yarin merkezden ararlar sizi cok heyecanlii
Aminnn insallah soylediginiz gibi olur herseyMerhabalarr az once gordum msjii nasil gectii opu.insallahh kaliteli kaliteli yumurtalar toplanmistir hepsi guzelce dollenip bolunurler insallah aminnn..yarin merkezden ararlar sizi cok heyecanlii
Cok sukurr kaliteli olmasii dahabmuhim tabi kii.ewt bendim gecen gittigimde soylemistim sanal ortmda tanistik konusuyoruz diyeYumurtalarımın olgun oldugunu soyledi Cem Bey :) sayı olarak az maalesef ama olsun havuz olayi yapilcak bir kac kez.. gec olsun guc olmasin mantigindayim hersey nasil guzel olacaksa oyle olsun raziyimCem Bey sizden bahsetti sanirim Cem Beyle gorusen sizsiniz degil mi?
Cokkk sagoll canimm benimm.benim bu ay zaten hsg cekildi o yuzden bu adetim degil de bir sonraki adetle baslicaz Rabbimin izniyleee
Hehe dogru tahmin etmisim:)) insallah guzel haberlerimizi veririz birbirimize.. ben zaten bu gidisle sizinle ayni donemde tedavi olacagim belki karsilasiriz bile:)Cok sukurr kaliteli olmasii dahabmuhim tabi kii.ewt bendim gecen gittigimde soylemistim sanal ortmda tanistik konusuyoruz diye)
Canimm benimki de uzun surecek cgh yani genetik test yapilacsk embryolar insallah 5.gune 6.gune giderlerse onlardan alinannparca abd ye gdecek zaten 3 hafta da anca geliomus sonuclar.uzun zorlu bir yol ikimizin icin de ama Allah goruyor cektiklerimizi insallah sonu guzel olacak.2 saat once bir arkadasimin daha hamile oldugunu ogrendim.onun adina cok seevindim ama Allah biluyo ya bir yanimi kendime uzulmekten alikoyamadimHehe dogru tahmin etmisim:)) insallah guzel haberlerimizi veririz birbirimize.. ben zaten bu gidisle sizinle ayni donemde tedavi olacagim belki karsilasiriz bile:)
Hic uzulme kendine hersey Allah'tan .. olacak olani degistiremiyorsun.. elinden geleni yaptiktan sonrasi kolay..surekli dua ediyorum rahatlatiyorum bende kendimi, olumlamayla yasamak lazim elbet bebisin olcak alacaksin kucagina aglayacak susturmaya calisacaksinCanimm benimki de uzun surecek cgh yani genetik test yapilacsk embryolar insallah 5.gune 6.gune giderlerse onlardan alinannparca abd ye gdecek zaten 3 hafta da anca geliomus sonuclar.uzun zorlu bir yol ikimizin icin de ama Allah goruyor cektiklerimizi insallah sonu guzel olacak.2 saat once bir arkadasimin daha hamile oldugunu ogrendim.onun adina cok seevindim ama Allah biluyo ya bir yanimi kendime uzulmekten alikoyamadim
Aminn canimm.benim esim yurtdisinda calisiyor yzun sure orda kalior 3aydr gorusmuoz daha gelmesne 3ay daha var biz spermleri dondurmustik.bu needenle bu sureci daha agir geciriyorum en buyk destegim esim yanimda degil cok zor geciyor o yuzden.nasip nasip nasip...Rabbimin bir bildigi var elbet bizim icin deHic uzulme kendine hersey Allah'tan .. olacak olani degistiremiyorsun.. elinden geleni yaptiktan sonrasi kolay..surekli dua ediyorum rahatlatiyorum bende kendimi, olumlamayla yasamak lazim elbet bebisin olcak alacaksin kucagina aglayacak susturmaya calisacaksinher sey gayette guzel olacak her gun bunu soyle ben hep bu sekilde olmaya calisiyorum.. insallah o guzel paylasimi yapacagiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?