- 21 Nisan 2015
- 450
- 522
- 103
Tedavisi devam eden yok mu ya da sonuçlanan hayirlisiyla ses verin kızlar sessiz kalmış buralar
Hayırlısı olsun inşallah benim devam ediyor transfer olacak Allah yuzumuzu guldursun sabır ve dua ileBenim.marttaki denemem negatif sonuçlandı.ekim kasım gibi tekrar deniycem cem bey de Insallah
Hayırlı olsun bence iyi bir seçim en azından titiz ve ilgililer gerisi takdiri ilahi. Ben de onun hastasiyim inş her şey iyi olur hoş geldinnnnnnnMerhaba kızlar uzun zamandır forumu sadece takip ediyordum artık işin içine girdiğim için kayıt olma zamanımın geldiğine karar verdim :) bizde eşimle birlikte bu gün gidip ön görüşme yaptık eşim umut tüp bebeği çok istediği için burada başlicaz fiyatta hiç indirim yapmadılareşim zaman kaybetmek ve devlet hastanelerinde prosedür peşinde koşuşturmak her dakika işten izin almak istemiyorum diyip raporsuz başlamak istedi. Cem bey ile görüştük gayet olumlu bir görüşme geçirdik temmuzda adet olucam ikinci günü gel denildi bakalım Allah yardımcımız olsun ben temmuz ayında tedaviye Cem bey ile başlicam folik asit ve q10 kullanmaya başlicam bu günden itibaren eşimde proxrrd plus kullanacak bakalım.
Teşekkür ederim bu cuma günü cagirdi bakalım şuan 5haftaligiz inşallah Allahın izniyle gorururz.. evet önce Allahın takdiri sonra onların çabası sayesinde tattik bu mutluluğuSevgiliBiravucdua hayırlı olsun cok sevindim bizlerde bu mutlulugu Cem bey sayesinde tadanlardanız, önce rabbim sonra onun sayesinde bebegimizi kucagımıza alacagız insallah. Hayırlısıyla ne zaman goreceksiniz keseyi insallah?
Aminn guzel dileklerin icin.ben de cemin beyin hastasiydim hazranda denedik tuttu fakt disgebelik oldu malesf.aralik gibi tekrar deneyecegiz insallah.hayirli olsun sizinki.cem bey ewt cok pozitifir bizim surecimize hep destek oldu kendisi hic olumsuz bir tablo soylemiyor hep pozitif dsnmenizi sagliyor.sakincasi yoksa niye sizin surec zorluMerhaba arkadaşlar bende Cem Bey'in hastasıyım ve bugün ilk kez tedavime başladım. Tedavimin zorlu bir süreci olduğunu söyledi Cem Bey ama o kadar motive edici konustuki zorlu kelimesi umrumda olmadi:) yumurta sayim cok az ama neler olacagini tabiki kimse bilemez ilk ignemi bugun yaptim ve biseylere baslamis olmanin verdigi umutla yoluma devam edecegim.. Allah isteyen herkese bebiş duygusunu yasatsin insallah nolurrr.. hepinizin hikayelerini okudukca duygulandim ve surecimi bende sizinle paylasmaya karar verdim.. herkese simdiden cok tesekkur ederim.. hepiniz mutlu olun insallah
Tabiki sakıncası yokAminn guzel dileklerin icin.ben de cemin beyin hastasiydim hazranda denedik tuttu fakt disgebelik oldu malesf.aralik gibi tekrar deneyecegiz insallah.hayirli olsun sizinki.cem bey ewt cok pozitifir bizim surecimize hep destek oldu kendisi hic olumsuz bir tablo soylemiyor hep pozitif dsnmenizi sagliyor.sakincasi yoksa niye sizin surec zorlu
Ewt hawuzu oneriyorlar bazen insallah cok guzel olur.bizim ciddi bir sperm problemimiz var her derdin basla bir zorlugu var gercekten.ama sizin icin yuregimin en icinden Rabbime guzel dualar yolluyorum insallah bebeginize bebeklerinize bir an once kavusursunuz.Tabiki sakıncası yokamh degerim 0,18 ve yumurtalarim degerden anlasildigi gibi az ve olgun degil birkac kez havuz surecini yasayabilecigimden bahsetmisti Cem Bey ki umarim sonu guzel olsun..
Cokk tesekkur ederim mukemmel miss gibi sozlerin icin duygulandirdin beni Keciboynuzu kürünü denedin mi? Bende sizin icin guzel dualar edecegim.. Allah insallah bu duyguyu hepimize yasatsin.. Tüm sorunlarinız cozulur ve insallah bebisinizi missler gibi opeceginiz gunler cok yakindir..Ewt hawuzu oneriyorlar bazen insallah cok guzel olur.bizim ciddi bir sperm problemimiz var her derdin basla bir zorlugu var gercekten.ama sizin icin yuregimin en icinden Rabbime guzel dualar yolluyorum insallah bebeginize bebeklerinize bir an once kavusursunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?