Tüp Bebek Merkezleri Doc.Dr.Cem Celik hastalari burayaa

Tedavisi devam eden yok mu ya da sonuçlanan hayirlisiyla ses verin kızlar sessiz kalmış buralar

Merhaba kızlar uzun zamandır forumu sadece takip ediyordum artık işin içine girdiğim için kayıt olma zamanımın geldiğine karar verdim :) bizde eşimle birlikte bu gün gidip ön görüşme yaptık eşim umut tüp bebeği çok istediği için burada başlicaz fiyatta hiç indirim yapmadılar eşim zaman kaybetmek ve devlet hastanelerinde prosedür peşinde koşuşturmak her dakika işten izin almak istemiyorum diyip raporsuz başlamak istedi. Cem bey ile görüştük gayet olumlu bir görüşme geçirdik temmuzda adet olucam ikinci günü gel denildi bakalım Allah yardımcımız olsun ben temmuz ayında tedaviye Cem bey ile başlicam folik asit ve q10 kullanmaya başlicam bu günden itibaren eşimde proxrrd plus kullanacak bakalım.

Hayırlı olsun bence iyi bir seçim en azından titiz ve ilgililer gerisi takdiri ilahi. Ben de onun hastasiyim inş her şey iyi olur hoş geldinnnnnnn

Kızlar Allah hepinizin yardımcısı olsun tedaviniz bebişle sonuclansın inşallah
Cem bey spekulumu kendi mi takıyor acaba
Selen hanım yokken kendi bakıyormuş ben oyle bi durum olursa cok utanırım

Canim onlar profesyonel oyle.dusunme ben iki kere islem gordum muayene her gittigimde isinin ehli yani sknti yok

Teşekkür ederim bu cuma günü cagirdi bakalım şuan 5haftaligiz inşallah Allahın izniyle gorururz.. evet önce Allahın takdiri sonra onların çabası sayesinde tattik bu mutluluğu

merhabalar ben de salı günü Cem beye ilk muayeneye gidicem. İkinci denemem olacak. İlki 3 yıl önce erdem hastanesinde olmuştu. İnşallah ben de mutlu haberler alırım sizin gibi...

Arkadaslarr hepinize hayirli olsun insallahh ben de cem beyin hastasiyim.cem bey asistani dilek hanim ve tum ekipten cok memnunum.Allah onlardan razi olsun cem bey ve dilek hanim hep guler yuzle sicacik karsiladilar bizi.pazartesi silik de olsa cift cizgiyyi gormustum.bugun merkeze gelip kan testi yaptrdim cok sukur pozitif.umarim hepimiz bebeklerimize hayirlisiyla saglikla kavusuruz.

Buarada bn bu topice hic yazmamisim ama mayis tup bebekleri topici cok aktif kizlar hep destek tam destek akliniza bir sey takilirsa bekleriz.sevgiyle kalin

Baska sayfada yaptığım paylaşımı buraya aktarıyorum sanırım burası daha aktif:)

Öncelikle şunu söylemem gerekir ki Cem hocanın hastası olmak bir ayrıcalıktır. Daha ilk görüşmede odasından içeri girer girmez onun enerjisi ve kendine olan güveni, konusuna hakim ve boş vaat vermeyen tavrı eşim ve beni o kadar rahatlatmıştı ki sanki o anda onca yaşanan sıkıntılar stresler boşaymış bugüne kadar boşa oyalanmışız diye düşündük. ilaç tedavileri aşılama vs gibi süreçlerde elimiz boş dönen bir çifttik tedavi olmaya çalıştığımız hastanelerde o kadar yorulmuştuk ki ümitsizlik kanımıza işlemişti sanki.Umut tüp bebek merkezi çalışanları hemşireleri asistanları vs hepsi gerçekten çok samimi hislerle çalıştıklarını bize gösterdiler içimiz ısındı güvendik sonuna kadar emin ellerde olduğumuzu hissettirdiler hiç bir sorumuz cevapsız kalmadı güven verdiler iyi kötü her şeyden haberdar edildik. süreç boyunca Cem Hocanın öngöremediği hiçbir şeye rastlamadım.Tedavinin en başında daha ilaçlara bile başlamamışken rezervlerin iyi ama beklenenden az yumurta toplanacak dedi aynen de öyle oldu 7 yumurta toplandı 5 işlem gördü 3 tanesi 5. güne kadar gitti. bu kadar az yumurta ile 5. güne gitmek bence bir güvenin göstergesidir. Embriyolar donduruldu çözüldü vs bilmediğimiz birçok şey oluyordu fakat işler o kadar profesyonel ilerliyordu ki artık endişeyi falan bırakmıştık.hocamız kendi düğününün ertesi günü bile hastaları ile ilgilenen onları telefonda bilgilendiren bir doktor daha nesinden endişe edecektik?? uzun lafın kısası 2 embriyo transferi neticesinde ikiz bebeklerime hamile olduğumu öğrendim :) nasıl bir mutluluk tahmin edersiniz. Çok uzun oldu fakındayım ama bende bu yolun basında bütün forumları didik didik okudum hangi merkez? hangi doktor? endişeleri ile gezdim durdum yazmaya devam etsem çok yazılacak şey var pozitif olduğu için bunları yazdığımı düşünmeyin lütfen. Pozitifi aldığım gün hemşire hanımların sevinci ve 7. hasta ve buda pozitif sözleri hala kulaklarımda:))hayatımda ilk kez böyle bir forumda üyeliğim oldu ve duygu ve düşüncelerimi paylaştım umarım sizler içinde bir umut olur. Cem bey ilgili alakalı işini bilen bir doktor bu forumdaysanız ve yazdıklarımı sıkılmadan sonuna kadar okuduysanız Bizim gibi gereksiz yere acemi yerlerde oyalanmayın canınızı sıkmayın gidin ve huzura erin:):)

Merhaba arkadaşlar bende Cem Bey'in hastasıyım ve bugün ilk kez tedavime başladım. Tedavimin zorlu bir süreci olduğunu söyledi Cem Bey ama o kadar motive edici konustuki zorlu kelimesi umrumda olmadi:) yumurta sayim cok az ama neler olacagini tabiki kimse bilemez ilk ignemi bugun yaptim ve biseylere baslamis olmanin verdigi umutla yoluma devam edecegim.. Allah isteyen herkese bebiş duygusunu yasatsin insallah nolurrr.. hepinizin hikayelerini okudukca duygulandim ve surecimi bende sizinle paylasmaya karar verdim.. herkese simdiden cok tesekkur ederim.. hepiniz mutlu olun insallah

Aminn guzel dileklerin icin.ben de cemin beyin hastasiydim hazranda denedik tuttu fakt disgebelik oldu malesf.aralik gibi tekrar deneyecegiz insallah.hayirli olsun sizinki.cem bey ewt cok pozitifir bizim surecimize hep destek oldu kendisi hic olumsuz bir tablo soylemiyor hep pozitif dsnmenizi sagliyor.sakincasi yoksa niye sizin surec zorlu

Tabiki sakıncası yok amh degerim 0,18 ve yumurtalarim degerden anlasildigi gibi az ve olgun degil birkac kez havuz surecini yasayabilecigimden bahsetmisti Cem Bey ki umarim sonu guzel olsun..

Tabiki sakıncası yok amh degerim 0,18 ve yumurtalarim degerden anlasildigi gibi az ve olgun degil birkac kez havuz surecini yasayabilecigimden bahsetmisti Cem Bey ki umarim sonu guzel olsun..
Ewt hawuzu oneriyorlar bazen insallah cok guzel olur.bizim ciddi bir sperm problemimiz var her derdin basla bir zorlugu var gercekten.ama sizin icin yuregimin en icinden Rabbime guzel dualar yolluyorum insallah bebeginize bebeklerinize bir an once kavusursunuz.

Cokk tesekkur ederim mukemmel miss gibi sozlerin icin duygulandirdin beni Keciboynuzu kürünü denedin mi? Bende sizin icin guzel dualar edecegim.. Allah insallah bu duyguyu hepimize yasatsin.. Tüm sorunlarinız cozulur ve insallah bebisinizi missler gibi opeceginiz gunler cok yakindir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…