Tüp Bebek Merkezleri Doc.Dr.Cem Celik hastalari burayaa

senn ne kadar var adetine
Hosgeldinnn her sey guzel olsun insallah senin icin ve hepimiz icin.. korkma hep iyi dusun bence ben oyle yapiyorum .. Benim yumurta rezervim cok ilk toplamayi yaptirdim 12 gune hasta olcam..ve yine basliycaz insallah tedaviye:) hersey guzel olsun insallahhhh Aminnnn

havuz yapılıo sanırım sende anladıgım kadarıyla hayrlısı olsun hepimiz için

Aminnnn insalah cok tesekkur ederimmmm .. seninkilerde aynen hep sana tutunsunnHayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin Allah
Burcuuuu canimmm geldimii adetinnn ayy bnmm de cok az kaldi insallahh.yuregim hop hopp ilkinde hic korkmuyodum ama simdi cok fenayim tedirginlik ust duzeyde aklimda baska hicbisey yok merkezin psikologuyla gorusecegim tedawi sirasnda iyi gelir mi bilmiom

Tatlimmm du sakinnn hic stres yapmaHersey sonunda oluruna variyor oyle dusunBen hastalanmak uzereyim bugun yarin olurum agrilarim var Gittiginde haber ver tanisalim artik Eger istiosan bence git psikologa cok eglenceli oluyorSakin ol ok

Tatlimmm du sakinnn hic stres yapmaHersey sonunda oluruna variyor oyle dusunBen hastalanmak uzereyim bugun yarin olurum agrilarim var Gittiginde haber ver tanisalim artik Eger istiosan bence git psikologa cok eglenceli oluyorSakin ol ok
Ewtt ben de sana diyecektimm tanisalim diyee.oyle her sey olacagina varir ama ne biliyim yuregime anlatamiyom.benim de sivilcelerim cikti coktan agrilarim hafif hafif ugruyo bakalim bir aksilik olmazsa bugun yarin benim de.sen konusuomusun asena hanimla.ben biraz zor biriyim sanirim ikna olmakda cok zorlaniom

Yok hic konusmadim daha once gitmistim coook once:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…