1hafta sanirimsenn ne kadar var adetine
Hosgeldinnn her sey guzel olsun insallah senin icin ve hepimiz icin.. korkma hep iyi dusun bence ben oyle yapiyorum .. Benim yumurta rezervim cok ilk toplamayi yaptirdim 12 gune hasta olcam..ve yine basliycaz insallah tedaviye:) hersey guzel olsun insallahhhh Aminnnnsenn ne kadar var adetine
havuz yapılıo sanırım sende anladıgım kadarıyla hayrlısı olsun hepimiz içinHosgeldinnn her sey guzel olsun insallah senin icin ve hepimiz icin.. korkma hep iyi dusun bence ben oyle yapiyorum .. Benim yumurta rezervim cok ilk toplamayi yaptirdim 12 gune hasta olcam..ve yine basliycaz insallah tedaviye:) hersey guzel olsun insallahhhh Aminnnn
Ewt aynen insallah guzel olcak Aminn hayirlisi olsunhavuz yapılıo sanırım sende anladıgım kadarıyla hayrlısı olsun hepimiz için
aynen kaç kere toplanıoEwt aynen insallah guzel olcak Aminn hayirlisi olsun
Benim 2. Toplanisi olacak sonrasinda tekrar olacakmi bilmiyorum embryo sayima gore belli olacak insallahaynen kaç kere toplanıo
geç olsunda olsun inş hepimizin ilkinde kaç tane toplandıBenim 2. Toplanisi olacak sonrasinda tekrar olacakmi bilmiyorum embryo sayima gore belli olacak insallah
Amin insallah.. 2 tane toplandi 2 side bolundu ve kaliteli sükürgeç olsunda olsun inş hepimizin ilkinde kaç tane toplandı
süperrr :) büyük kocaman olsunlar annesine tutunsunlarAmin insallah.. 2 tane toplandi 2 side bolundu ve kaliteli sükür
Aminnnn insalah cok tesekkur ederimmmm .. seninkilerde aynen hep sana tutunsunnsüperrr :) büyük kocaman olsunlar annesine tutunsunlar
Burcuuuu canimmm geldimii adetinnn ayy bnmm de cok az kaldi insallahh.yuregim hop hopp ilkinde hic korkmuyodum ama simdi cok fenayim tedirginlik ust duzeyde aklimda baska hicbisey yok merkezin psikologuyla gorusecegim tedawi sirasnda iyi gelir mi bilmiomAminnnn insalah cok tesekkur ederimmmm .. seninkilerde aynen hep sana tutunsunnHayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin Allah
Aminnnnnnnsüperrr :) büyük kocaman olsunlar annesine tutunsunlar
AminnnnnnnAminnnn insalah cok tesekkur ederimmmm .. seninkilerde aynen hep sana tutunsunnHayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin Allah
Tatlimmm du sakinnn hic stres yapmaHersey sonunda oluruna variyor oyle dusunBurcuuuu canimmm geldimii adetinnn ayy bnmm de cok az kaldi insallahh.yuregim hop hopp ilkinde hic korkmuyodum ama simdi cok fenayim tedirginlik ust duzeyde aklimda baska hicbisey yok merkezin psikologuyla gorusecegim tedawi sirasnda iyi gelir mi bilmiom
Ewtt ben de sana diyecektimm tanisalim diyee.oyle her sey olacagina varir ama ne biliyim yuregime anlatamiyom.benim de sivilcelerim cikti coktan agrilarim hafif hafif ugruyo bakalim bir aksilik olmazsa bugun yarin benim de.sen konusuomusun asena hanimla.ben biraz zor biriyim sanirim ikna olmakda cok zorlaniomTatlimmm du sakinnn hic stres yapmaHersey sonunda oluruna variyor oyle dusunBen hastalanmak uzereyim bugun yarin olurum agrilarim var Gittiginde haber ver tanisalim artik Eger istiosan bence git psikologa cok eglenceli oluyor Sakin ol ok
Yok hic konusmadim daha once gitmistim coook once:)Ewtt ben de sana diyecektimm tanisalim diyee.oyle her sey olacagina varir ama ne biliyim yuregime anlatamiyom.benim de sivilcelerim cikti coktan agrilarim hafif hafif ugruyo bakalim bir aksilik olmazsa bugun yarin benim de.sen konusuomusun asena hanimla.ben biraz zor biriyim sanirim ikna olmakda cok zorlaniom
Kıyamam hadi gozun aydin bu arada bende bugun oldum:)) hayirlisi bakalim hersey guzel olsun insallahGozyaslarima hakim olamiyom patir patir dokuluyooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?