Bna 1hafta demisti cem bey ama bn 10 12 gun araasiydi bekle bekleee bir hal olmustumtoplandıktan 10 12 güne mi adet olunuo
Calismiyor diye biliyorumbana şu kadara olursun demedi olunca ikinci günü gel dedi pazar günü bahçeci lab çalışıomu üçüncü gün bugun
Hadi inşallah her şey çok güzel olacakaradılar labaratuar çalışıomuş salı günü dondurulcaklar inşş
:)) Yaklaşık 15 -20 gün sürüyor transfere geçiş.insallah sıkıntınjz olmazsa yılbaşından önce transferinizz olur.nar ve narsuyu rahim zarının kalınlaşması yardımcı diyorlar blki tuketirsiniz.ben çok icmistim narsuyu her gün bir bardak11.günümde adet oldum çok şükür:) yılbaşına kadar transfer de olsa keşke
Cam şişede %100 narsuyu olanı alin yada migrosta organik olan var o da iyiNar suyunu duymuştum içerim.Narı çok seviyorum zaten:)
toplanma işlemi mi yapıldı sizde11.günümde adet oldum çok şükür:) yılbaşına kadar transfer de olsa keşke
Evet 30 kasımda olmuştutoplanma işlemi mi yapıldı sizde
Bna 1hafta demisti cem bey ama bn 10 12 gun araasiydi bekle bekleee bir hal olmustum)
Yaa cok sevindimm rezervlerine minnoslari i kucakaldigin gunude goruruz insallah:) yaa bende yarın sabah hastanedeyim 5. Gunumdeyim bende merak ediyorum bu sefer kac minnos toplanacakaradılar labaratuar çalışıomuş salı günü dondurulcaklar inşş
Yanim da ki kardesim olacak demisim msjimda yanlis yazmisim.yanimda kiz kardesim olacak demek istemistim:)Cam şişede %100 narsuyu olanı alin yada migrosta organik olan var o da iyi)
Burcuuuu bn de simdi merkezdeyim karsimda burcu var ama o sen degilsin sanirim yaninda kimse yokYaa cok sevindimm rezervlerine minnoslari i kucakaldigin gunude goruruz insallah:) yaa bende yarın sabah hastanedeyim 5. Gunumdeyim bende merak ediyorum bu sefer kac minnos toplanacakHayirlisi olsun insallah hepimiz guzel haberler verelim birbirimize bu arada bende toplama isleminden sinra 13. Gunde adet gormustum panik yapmayin sakin bekledikce daha cok gecikio adwtAllah hepimize guzel gunler gostersin insallah..Sevgi ben yarin sabah 9-11 arasi hastanedeyim karanfil takıyım mı hehheyanimda ki kardesim olacak ne giyecegimi bilsem onu tarif etcem de simdik bilmiyorum gerci seni cagirdiklarinda duyarim eger orada olursan operim hepinizi insallah cok mutlu olalimm
Ne dedii cem beyy minnoslarr nasilll kac mm olmus kac taneler boll bol kaliteli olsun insallahhhYanim da ki kardesim olacak demisim msjimda yanlis yazmisim.yanimda kiz kardesim olacak demek istemistim:)
Yaaa ben ciktimTuh karsilasamadik carsamba yine gitcem benimmdurum pek iyi degilBurcuuuu bn de simdi merkezdeyim karsimda burcu var ama o sen degilsin sanirim yaninda kimse yok)))
1 tanesi 16 cm diger 4 tanesi 10 ve civariO yuzden carsamba belli olacak alinip alinmayacaklari minnoslarinGec olsun guc olmasin Allah hepimize yardim etsinNe dedii cem beyy minnoslarr nasilll kac mm olmus kac taneler boll bol kaliteli olsun insallahhh
Bozmak yokk ewet dualarimi artiracagim canim senin icin.sonunda o bebisler bize saglikla gelsin de 1 ay 2 ay muhim degilYaaa ben ciktimTuh karsilasamadik carsamba yine gitcem benimmdurum pek iyi degilAma moral bozmak yok Belki operasyona girmeyebilirim bi dahaki aya kalabilir carsamba belli olcak
Aynen kuzum gonulden dua ediyorum bende size yasayalim insallah bu mutlulugu hatta birlikte buyutelim hepbirlikte goruselim hehehBozmak yokk ewet dualarimi artiracagim canim senin icin.sonunda o bebisler bize saglikla gelsin de 1 ay 2 ay muhim degil
Bak senin icin profilime foto koydum olurda hastanede karsilasirsak beni bulun hehehBozmak yokk ewet dualarimi artiracagim canim senin icin.sonunda o bebisler bize saglikla gelsin de 1 ay 2 ay muhim degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?