Tüp Bebek Merkezleri Doc.Dr.Cem Celik hastalari burayaa

bana şu kadara olursun demedi olunca ikinci günü gel dedi pazar günü bahçeci lab çalışıomu üçüncü gün bugun

11.günümde adet oldum çok şükür:) yılbaşına kadar transfer de olsa keşke
:)) Yaklaşık 15 -20 gün sürüyor transfere geçiş.insallah sıkıntınjz olmazsa yılbaşından önce transferinizz olur.nar ve narsuyu rahim zarının kalınlaşması yardımcı diyorlar blki tuketirsiniz.ben çok icmistim narsuyu her gün bir bardak

Bna 1hafta demisti cem bey ama bn 10 12 gun araasiydi bekle bekleee bir hal olmustum)
aradılar labaratuar çalışıomuş salı günü dondurulcaklar inşş
Yaa cok sevindimm rezervlerine minnoslari i kucakaldigin gunude goruruz insallah:) yaa bende yarın sabah hastanedeyim 5. Gunumdeyim bende merak ediyorum bu sefer kac minnos toplanacakHayirlisi olsun insallah hepimiz guzel haberler verelim birbirimize bu arada bende toplama isleminden sinra 13. Gunde adet gormustum panik yapmayin sakin bekledikce daha cok gecikio adwtAllah hepimize guzel gunler gostersin insallah..Sevgi ben yarin sabah 9-11 arasi hastanedeyim karanfil takıyım mı hehheyanimda ki kardesim olacak ne giyecegimi bilsem onu tarif etcem de simdik bilmiyorum gerci seni cagirdiklarinda duyarim eger orada olursan operim hepinizi insallah cok mutlu olalimm

Burcuuuu bn de simdi merkezdeyim karsimda burcu var ama o sen degilsin sanirim yaninda kimse yok)))

Burcuuuu bn de simdi merkezdeyim karsimda burcu var ama o sen degilsin sanirim yaninda kimse yok)))
Yaaa ben ciktimTuh karsilasamadik carsamba yine gitcem benimmdurum pek iyi degilAma moral bozmak yokBelki operasyona girmeyebilirim bi dahaki aya kalabilir carsamba belli olcak

Yaaa ben ciktimTuh karsilasamadik carsamba yine gitcem benimmdurum pek iyi degilAma moral bozmak yokBelki operasyona girmeyebilirim bi dahaki aya kalabilir carsamba belli olcak
Bozmak yokk ewet dualarimi artiracagim canim senin icin.sonunda o bebisler bize saglikla gelsin de 1 ay 2 ay muhim degil

Bozmak yokk ewet dualarimi artiracagim canim senin icin.sonunda o bebisler bize saglikla gelsin de 1 ay 2 ay muhim degil
Aynen kuzum gonulden dua ediyorum bende size yasayalim insallah bu mutlulugu hatta birlikte buyutelim hepbirlikte goruselim hehehSende sonucu bildir banaCem Beyede slm sole hehehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…