Allah razi olsun canim hissediyorum yureginin guzeelliguni.cem.beyin baska bir hastasi var o da burcuAynen kuzum gonulden dua ediyorum bende size yasayalim insallah bu mutlulugu hatta birlikte buyutelim hepbirlikte goruselim hehehSende sonucu bildir bana Cem Beyede slm sole hehehe
Bilmiodum bitane daha oldugunuAllah razi olsun canim hissediyorum yureginin guzeelliguni.cem.beyin baska bir hastasi var o da burcu) gecen gun dedim burcu hanimda gelicek die o zamn soylemisti
canimmm masallahh cok guzelsin senn tututuuuuBilmiodum bitane daha oldugunuBenim adetim tam olmayinca pztesi gidememistim..olsun artik bi sureligine tanimak acisindan foto koydum sonra kaldircam
Tesekkur ederimmm tatliiimm .. yaaa benim de carsamba kontrol var muhtemelne ayni sattalerde orada olacagiz gorursen merhabalasirizİnsallah guzel olcak herseycanimmm masallahh cok guzelsin senn tututuuuu) carsamba opuu varrr )))))
Cok agladim bugun cem beye sormustum donmus spermler cozulunce kalitesz olur mu diye yok %5-%10 arasi ckk onemsencek kadr deil dedi.icim rahatladi cok sukur yumurtalrda guzel diye.igne icin bir tane hemsire bilgi verdi bna iste cars sabahi esinde gelsin speem vercek sabh dedi.esim yok yurtdsnda dedim ee nasil olcak dedi.bizim dondurulmuslarimiz var diom.onlar cozilunce bozulabilir dedi.blki kalmaz hic dedi.nasil yani dedim.riske atmamak icin esiniznde gelmesinlazim dedi.yok gelemez dedimm.doktorunuz biliomu dedi.ewet dedim tamm o zamn o onay verdyse dedi.bni mahvetti yaa.butun enerjimi seevincimi heyecanimi aldi.biliom bilerek yapmadi.ama ben soylemek zorundayim dio.madem kaliteez olcak biz nie temmuzda 1650 lira verip dondurduk.cem bey bna azcik bile olumsz konussa bn baslamazdim e bu hemsre nie boyle dedi.gozleerim sisti aglamaktan tutamiyorum kndimi.Tesekkur ederimmm tatliiimm .. yaaa benim de carsamba kontrol var muhtemelne ayni sattalerde orada olacagiz gorursen merhabalasirizİnsallah guzel olcak hersey
Canım sakin ol.. Cem Bey oyle dediyse muhakak bir bildigi vardir senin doktoruna guvenmen kazim baskasina degil.. soyle soyliyim ben umut tup bebek merkezindeki cogu hemsireye karsi bi antipatim var hepsi olmasada cogu boyle negatif.. cunku aralarinda ustunluk yarisi var maalesef gerci ne yasadiklarini bilmiyoruz o ayri bir mevzu ama bana hissettirilenden bahsettim ben .. o yuzden benden sana gelecek tek tavsiye doktorunu dinlemek olur. Eger icin rahat degilse yarin Cem Bey e sor birebir konus stresli olmaman gerekiyor hemsirenin de soylediklerini soyle Kendi kendini dinleme bence..agla aglayabildigin kadar ama kafanda kurmak seni mahfederBak ben de olumsuzluklarla döndüm ama bi sekilde üstesinden gelmeye calisiyorum sende hemen olumsuzluklar dusunme tamam mi kuzum Her sey Allahtan ...Cok agladim bugun cem beye sormustum donmus spermler cozulunce kalitesz olur mu diye yok %5-%10 arasi ckk onemsencek kadr deil dedi.icim rahatladi cok sukur yumurtalrda guzel diye.igne icin bir tane hemsire bilgi verdi bna iste cars sabahi esinde gelsin speem vercek sabh dedi.esim yok yurtdsnda dedim ee nasil olcak dedi.bizim dondurulmuslarimiz var diom.onlar cozilunce bozulabilir dedi.blki kalmaz hic dedi.nasil yani dedim.riske atmamak icin esiniznde gelmesinlazim dedi.yok gelemez dedimm.doktorunuz biliomu dedi.ewet dedim tamm o zamn o onay verdyse dedi.bni mahvetti yaa.butun enerjimi seevincimi heyecanimi aldi.biliom bilerek yapmadi.ama ben soylemek zorundayim dio.madem kaliteez olcak biz nie temmuzda 1650 lira verip dondurduk.cem bey bna azcik bile olumsz konussa bn baslamazdim e bu hemsre nie boyle dedi.gozleerim sisti aglamaktan tutamiyorum kndimi.
Cem beye en basindan beri hep cok guvendim.bu hemsire nie boyle yapti allak bullak oldum.ustune diger topicte bir arkadsn doktoryuda cozilunce kalitesz olur demis bunu da ogrenince cok uzuldum sanirim.hic isyan etmek istemiyorum ama icimdenbbirseyleer cikti gitti resmen.yillardr hergun defalarca kez sukrederim Allaha.hep bana yardim etti bu kez de yardim etsin sana bna hepimize.bu dertle ugrasan herkese insallahhCanım sakin ol.. Cem Bey oyle dediyse muhakak bir bildigi vardir senin doktoruna guvenmen kazim baskasina degil.. soyle soyliyim ben umut tup bebek merkezindeki cogu hemsireye karsi bi antipatim var hepsi olmasada cogu boyle negatif.. cunku aralarinda ustunluk yarisi var maalesef gerci ne yasadiklarini bilmiyoruz o ayri bir mevzu ama bana hissettirilenden bahsettim ben .. o yuzden benden sana gelecek tek tavsiye doktorunu dinlemek olur. Eger icin rahat degilse yarin Cem Bey e sor birebir konus stresli olmaman gerekiyor hemsirenin de soylediklerini soyle Kendi kendini dinleme bence..agla aglayabildigin kadar ama kafanda kurmak seni mahfederBak ben de olumsuzluklarla döndüm ama bi sekilde üstesinden gelmeye calisiyorum sende hemen olumsuzluklar dusunme tamam mi kuzum Her sey Allahtan ...
Biliyorum guvendigini canik benim internette yazan herseye inanma zaten .. tek kisinin dedigiyle de kalma canim..icin nasil rahat etcekse onu yap ..ama hemsire sana bunu dediginde keske cem beyin yanina gidip konussaydinRahatlatirdi o seni...simdi sakin ol guzel seyler dusun hayaller kur diziler izle sarkilar soyle yemek pasta biseyler yapCem beye en basindan beri hep cok guvendim.bu hemsire nie boyle yapti allak bullak oldum.ustune diger topicte bir arkadsn doktoryuda cozilunce kalitesz olur demis bunu da ogrenince cok uzuldum sanirim.hic isyan etmek istemiyorum ama icimdenbbirseyleer cikti gitti resmen.yillardr hergun defalarca kez sukrederim Allaha.hep bana yardim etti bu kez de yardim etsin sana bna hepimize.bu dertle ugrasan herkese insallahh
Okuyorum canim cok aliskanlik oldu hergun yasin meryem suresi okuyirum.burcuu Rabbim gonlune gore versin insallah niyeti yuregi cok guzel birisin.Cok guzel bir anne de olacaksin insallah amin amin amin.destegin icin cok teesekkur ederim.buarada cem bey de cok rahat bir adamBiliyorum guvendigini canik benim internette yazan herseye inanma zaten .. tek kisinin dedigiyle de kalma canim..icin nasil rahat etcekse onu yap ..ama hemsire sana bunu dediginde keske cem beyin yanina gidip konussaydinRahatlatirdi o seni...simdi sakin ol guzel seyler dusun hayaller kur diziler izle sarkilar soyle yemek pasta biseyler yapHayat cok garip bak biz dunyaya cocuk getirmek icin ugrasirken insanalr bombalar yuzunden aniden yillarca okuyup buyuttukleri yavrularini kaybediyorCanını karsina cikan olumsuzluklarla sıkma.. buda bizim sınavımız cekecegimiz varmis cekiyoruz ki coooook sukur Allah ima Dua et yasin oku iyi geliyor bana terapi gibi..ne olursa olsun bunlari yasamakta cok guzel boyle dusun olur mi
Canım Aminnn hepbirlikte olsun dileklerin sende cok temiz kalpli bi kadinsin ve eminimki muhtesem bir anne olacaksin ve gor bak tum bunlar gececek ailenle mutlu musmutlu yasayacaksin kotu seyleri kaldir hayatindan canım benimOkuyorum canim cok aliskanlik oldu hergun yasin meryem suresi okuyirum.burcuu Rabbim gonlune gore versin insallah niyeti yuregi cok guzel birisin.Cok guzel bir anne de olacaksin insallah amin amin amin.destegin icin cok teesekkur ederim.buarada cem bey de cok rahat bir adam) ne sorsam hep umutlu konusuo sagolsun.
AminnnnnnCanım Aminnn hepbirlikte olsun dileklerin sende cok temiz kalpli bi kadinsin ve eminimki muhtesem bir anne olacaksin ve gor bak tum bunlar gececek ailenle mutlu musmutlu yasayacaksin kotu seyleri kaldir hayatindan canım benim
Kızlar olumlu düşünün hersey güsel ve olumlu olsun zaten o kadar kötü seyler oluyo ki etrafımızda ister istemez çok etkileniyoruz o yüzden birde kötü düşünüp içinizi karartmayın. çok bunaldığımda dua okurum ben çok iyi geliyorCanım Aminnn hepbirlikte olsun dileklerin sende cok temiz kalpli bi kadinsin ve eminimki muhtesem bir anne olacaksin ve gor bak tum bunlar gececek ailenle mutlu musmutlu yasayacaksin kotu seyleri kaldir hayatindan canım benim
canım sen kendini üzme sen cem beye güwen o öle bir ihtimal olsa söylerdi sen sormuşsun be on demiş kii bize bikaç taecik lazım duamızı edelim olucak sen üzülme ağlamak rahatlatıosa tmm ama şimdi onuda kendine ek stres yapma:) olucak bebişler gelicekCok agladim bugun cem beye sormustum donmus spermler cozulunce kalitesz olur mu diye yok %5-%10 arasi ckk onemsencek kadr deil dedi.icim rahatladi cok sukur yumurtalrda guzel diye.igne icin bir tane hemsire bilgi verdi bna iste cars sabahi esinde gelsin speem vercek sabh dedi.esim yok yurtdsnda dedim ee nasil olcak dedi.bizim dondurulmuslarimiz var diom.onlar cozilunce bozulabilir dedi.blki kalmaz hic dedi.nasil yani dedim.riske atmamak icin esiniznde gelmesinlazim dedi.yok gelemez dedimm.doktorunuz biliomu dedi.ewet dedim tamm o zamn o onay verdyse dedi.bni mahvetti yaa.butun enerjimi seevincimi heyecanimi aldi.biliom bilerek yapmadi.ama ben soylemek zorundayim dio.madem kaliteez olcak biz nie temmuzda 1650 lira verip dondurduk.cem bey bna azcik bile olumsz konussa bn baslamazdim e bu hemsre nie boyle dedi.gozleerim sisti aglamaktan tutamiyorum kndimi.
Cok tesekkur ederim Allah razi olsun canimCanım tese olu sperm donduruyor çiftler sonra onunla deneyip hamile kalan kaç kişi var ilaçlardan dolayı biz çok hassas oluyoruz o yüzden daha çok etkileniyoruz sen takılma inşallah sonucun güzel olacak iyi sonuca odaklan sadece
Insallah canim aminnncanım sen kendini üzme sen cem beye güwen o öle bir ihtimal olsa söylerdi sen sormuşsun be on demiş kii bize bikaç taecik lazım duamızı edelim olucak sen üzülme ağlamak rahatlatıosa tmm ama şimdi onuda kendine ek stres yapma:) olucak bebişler gelicek
Sevgi ben bekleme alanindayimCanım Aminnn hepbirlikte olsun dileklerin sende cok temiz kalpli bi kadinsin ve eminimki muhtesem bir anne olacaksin ve gor bak tum bunlar gececek ailenle mutlu musmutlu yasayacaksin kotu seyleri kaldir hayatindan canım benim
burcuuuu cay ocaginin onune gdiomSevgi ben bekleme alanindayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?