Tüp Bebek Merkezleri Doc.Dr.Cem Celik hastalari burayaa

Canlarim 7 yumurta var cok sukur bin sukurr.zaten bu sayilarda bnim yumurta rezervim.umarim hepsi dolllenir hepsi blast olur amin.hepimiz bu tedawiyle saglikli bebeklerlee cikariz insallah aminnn

Canlarim 7 yumurta var cok sukur bin sukurr.zaten bu sayilarda bnim yumurta rezervim.umarim hepsi dolllenir hepsi blast olur amin.hepimiz bu tedawiyle saglikli bebeklerlee cikariz insallah aminnn
Aminnnn darısı basima olsun insallah.benim operasyon cuma gunu insallahAllah hepimizin yuzunu guldursun insallah

bana bişi dememişti olunca gel dedi ozaman 14 gün hala olmazsam bi ararım sağol cnmcım

hehee ewet ewet oldum :) çok şükür şimdi transfere hazrlanmaya başladım ayın üçüne kadar ilaç kullancam 3 de kontrl :)
Cok mutlu oldummGuzel haberlerini bekliyorumBende hastalanmayi bekliyorum suan..hastalik sonrasi asamalar ne oluyor?

selam arkadaşlar bende geçen hafta başladım tedaviye cem bey doktorum ilk denemem hem heyecan hem stres hem umutsuzum hem mutluyum çok karışık yani :)) bende opu işleminden hemen sonra transfer yapıyor diye biliyordum regl olmayı bekleyen arkadaşları görünce şimdi daha baya yolum var heralde düşünmeye başladım süreci tam öğrenmemişim ben heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…