Bende bekliyorum islem bittimi?Ayy aldilar beni
yok tatlim odadayim hala damaryolunu acip ilac verdiler embryologla konistm saolsun icimi rahtlatti.Bende bekliyorum islem bittimi?
Hersey super gecsin insallahyok tatlim odadayim hala damaryolunu acip ilac verdiler embryologla konistm saolsun icimi rahtlatti.
Aminnnn darısı basima olsun insallah.benim operasyon cuma gunu insallahCanlarim 7 yumurta var cok sukur bin sukurr.zaten bu sayilarda bnim yumurta rezervim.umarim hepsi dolllenir hepsi blast olur amin.hepimiz bu tedawiyle saglikli bebeklerlee cikariz insallah aminnn
Aaaaaa canıim yumurtalarrrr guzell tepki vermiş seninn masalllahhh çok sukurrAminnnn darısı basima olsun insallah.benim operasyon cuma gunu insallahAllah hepimizin yuzunu guldursun insallah
Ewt cok sukur hayirlisi neyse o olsun insallah minnoslarla bol bol konustum belki o ise yaradi heheh şaka tabiAaaaaa canıim yumurtalarrrr guzell tepki vermiş seninn masalllahhh çok sukurr
Sen çok pozitifsin çok sukur bence onun etkisi vardirr yüreğinin etkisi de yadsınamazEwt cok sukur hayirlisi neyse o olsun insallah minnoslarla bol bol konustum belki o ise yaradi heheh şaka tabi
Canım benimmcok saolSen çok pozitifsin çok sukur bence onun etkisi vardirr yüreğinin etkisi de yadsınamaz
Ben de 10.gunden sonra oldum.Sıkıntı yapma emi diğer grupta 13.gun olanda var.13 ten sonra ama cem bey sorarsın blki gel deryaa kızlar ben hala adet olmadım op sonrası onuncu gündü bugun
Bende 14. Gun olmustum suandada bir haftam gecti olmadim stres yapma olucaksin elbetbana bişi dememişti olunca gel dedi ozaman 14 gün hala olmazsam bi ararım sağol cnmcım
Ki ben bu yazilara ancak bakabildim coktan olmussundur bence:)bana bişi dememişti olunca gel dedi ozaman 14 gün hala olmazsam bi ararım sağol cnmcım
hehee ewet ewet oldum :) çok şükür şimdi transfere hazrlanmaya başladım ayın üçüne kadar ilaç kullancam 3 de kontrl :)Ki ben bu yazilara ancak bakabildim coktan olmussundur bence:)
Cok mutlu oldummGuzel haberlerini bekliyorumBende hastalanmayi bekliyorum suan..hastalik sonrasi asamalar ne oluyor?hehee ewet ewet oldum :) çok şükür şimdi transfere hazrlanmaya başladım ayın üçüne kadar ilaç kullancam 3 de kontrl :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?