Canim hayirlisi olsun insallah bizim merkez dondurulmus transfer yapiyor genelde rahm dinlensin diye opu ne zamn kismetse ayrica sorununuz neydiselam arkadaşlar bende geçen hafta başladım tedaviye cem bey doktorum ilk denemem hem heyecan hem stres hem umutsuzum hem mutluyum çok karışık yani :)) bende opu işleminden hemen sonra transfer yapıyor diye biliyordum regl olmayı bekleyen arkadaşları görünce şimdi daha baya yolum var heralde düşünmeye başladım süreci tam öğrenmemişim ben heralde
Hosgeldin hicbirseyden korkma stres yapma tek diyebilecegim sey bu:) herseyi bir yana birak bence cok heyecanli bir deneyim bu Bir okula basladin ve herseyi yavas yavas ogreneceksin gibi dusun inan o zaman daha kolay oluyor.. Cem Bey kolay hastasiniz demis bu super bence ve tabi hersey Allahtan Bak mesela ben zor hastayim:) ilk duydugumda herseyden kacmak istemistim ama sadece 1 gun sonra gecmisti bu his:) simdi sukur Allahıma cok iyiyim ve transferimi bekliyorum.Eger zaten kaderimde Alah bu zamanlarda bir bebek vermisse olacak vermemeissede olmayacak:) Hayirlisi nasilsa oyle olsun diyorum hep hepimiz icinTatildesin ve kendine super bakmak durumundasin gibi dusun hep ve en onemlisi yakin cevrende gelisen kotu olaylardan kendini uzak tut bence en azindan ben oyle yaptimAllah yardimcin olsun hersey o kadar guze olacakki inanmayacaksin insallahHepimiz mutlu haberlerimizi yazacagiz insalah buraya Transfer olayindan once ben 2 kez toplama islemi gordum ve ilk toplamadan sonra ikinci toplama yani havuzu yapabilmek icin adetini bekliyorlar adet oldugunda muayenede yumurtalarinin durumuna gore ve ilk asamada yumurtan az alindiysa ikinci tedavine basiliyorsun bak mesela bende 2. Tedavi ameliyatimdan 1.5 ay sonra oldu cunku yumurtalrim iyi degildi ameliyat sonrasi toparlanamamisti cunku benim yumurta sayim cok az2 tanecik minnos alabilmislerdi benden:) ama senin boyle bir sorunun yok sukur. 2. Ops. Da oldum ben ve yine 2 yumurta alindi bendenAma o yumurtalar iyi dollenemedi..Simdi de ilk ops. sonucu dollenmis embryolarim vardi onlardna transferim olacak sukurAdetimide bu yuzden bekliyorum rahim iyice kendine gelsin diye canım ama bu sureler cok cok uzun surwlwr degil max 2 haftada hasta olunuyor.. olabildigince detayli anlatmaya calistim cunku bende ilk asamada cok merak etmistim herseyi birde tek tavsiyem internette yazilan herseye inanma Kafani karistiracak seylerden uzak dur ve bi sorun olursa direk Cem Beye sor o herseyi anlatiyor sagolsun cok seviyorum ben doktorumu Allah hep cok mutlu etsin onudadaha önce Maltepe ünv hastanesi prof ümit özekiciye gidiyodum ben rahim filmi istedi kendisi benden temiz çıktı tüpler açık ve herşey normal dedi 2 aşılama yaptırdım kendisine 2 si de negatif( sonra bahçeciyi okudum burdan cem bey ile ilk görüşmem olumlu geçti kolay hastasınız dedi kendisi bize eşimin sperm sayısı 32 milyondu hareketlilik %50 hormon testleri istedi amh prolaktin ve tsh onları yaptırdım götürdüm herşey normal güzel dedi sebepsiz kısırlık dedi 5 yıllık evliyim son 1 senedir çok uğraşıyoruz fakat olmadı nasip değilmiş tüm umutlar tabiki önce Allaha sonra cem beye kaldı bakalım hayırlısı opu henüz belli değil canım gonal f iğne verdi bugün 5. yi vurucam yarın tekrar kontrol var
ne kadar güzel anlatmışsın herşeyi çok sağol eline sağlık valla :) ben normalde de çok takıyorum herşeyi 2 aşılama yaptırdım negatif olunca daha bi arttı korkularım yarın randevum var bakalım yumurtalar gelişiyormu ilk muayenede 6 yumurta vardı tahminen 8-9 olur 4-5 tanesi de kaliteli olur diye düşünüyorum demişti bakalım yarın neler söyleyecek yumurta toplama işleminden sonra çok ağrınız oldu mu sizin pekiHosgeldin hicbirseyden korkma stres yapma tek diyebilecegim sey bu:) herseyi bir yana birak bence cok heyecanli bir deneyim bu Bir okula basladin ve herseyi yavas yavas ogreneceksin gibi dusun inan o zaman daha kolay oluyor.. Cem Bey kolay hastasiniz demis bu super bence ve tabi hersey Allahtan Bak mesela ben zor hastayim:) ilk duydugumda herseyden kacmak istemistim ama sadece 1 gun sonra gecmisti bu his:) simdi sukur Allahıma cok iyiyim ve transferimi bekliyorum.Eger zaten kaderimde Alah bu zamanlarda bir bebek vermisse olacak vermemeissede olmayacak:) Hayirlisi nasilsa oyle olsun diyorum hep hepimiz icinTatildesin ve kendine super bakmak durumundasin gibi dusun hep ve en onemlisi yakin cevrende gelisen kotu olaylardan kendini uzak tut bence en azindan ben oyle yaptimAllah yardimcin olsun hersey o kadar guze olacakki inanmayacaksin insallahHepimiz mutlu haberlerimizi yazacagiz insalah buraya Transfer olayindan once ben 2 kez toplama islemi gordum ve ilk toplamadan sonra ikinci toplama yani havuzu yapabilmek icin adetini bekliyorlar adet oldugunda muayenede yumurtalarinin durumuna gore ve ilk asamada yumurtan az alindiysa ikinci tedavine basiliyorsun bak mesela bende 2. Tedavi ameliyatimdan 1.5 ay sonra oldu cunku yumurtalrim iyi degildi ameliyat sonrasi toparlanamamisti cunku benim yumurta sayim cok az2 tanecik minnos alabilmislerdi benden:) ama senin boyle bir sorunun yok sukur. 2. Ops. Da oldum ben ve yine 2 yumurta alindi bendenAma o yumurtalar iyi dollenemedi..Simdi de ilk ops. sonucu dollenmis embryolarim vardi onlardna transferim olacak sukurAdetimide bu yuzden bekliyorum rahim iyice kendine gelsin diye canım ama bu sureler cok cok uzun surwlwr degil max 2 haftada hasta olunuyor.. olabildigince detayli anlatmaya calistim cunku bende ilk asamada cok merak etmistim herseyi birde tek tavsiyem internette yazilan herseye inanma Kafani karistiracak seylerden uzak dur ve bi sorun olursa direk Cem Beye sor o herseyi anlatiyor sagolsun cok seviyorum ben doktorumu Allah hep cok mutlu etsin onuda
ohhh maşallah süper inaşllah minnoşlarının hepsi güzelce toplanır:) ilkinde hiç ağrım yoktu..ama iklincisinde adet ağrısına benzer ağrım oldu ama zaten oprs.dan sonra ağrı eksici verioyorlar hemen geçiyor:) hiçbişey için korkma ve endişelenme emin ellerdesin bencene kadar güzel anlatmışsın herşeyi çok sağol eline sağlık valla :) ben normalde de çok takıyorum herşeyi 2 aşılama yaptırdım negatif olunca daha bi arttı korkularım yarın randevum var bakalım yumurtalar gelişiyormu ilk muayenede 6 yumurta vardı tahminen 8-9 olur 4-5 tanesi de kaliteli olur diye düşünüyorum demişti bakalım yarın neler söyleyecek yumurta toplama işleminden sonra çok ağrınız oldu mu sizin peki
amin ellerini açmış tüm anne olmayı bekleyen arkadaşların dualarını kabul etsin Rabbim içinde de bizleri inşallahohhh maşallah süper inaşllah minnoşlarının hepsi güzelce toplanır:) ilkinde hiç ağrım yoktu..ama iklincisinde adet ağrısına benzer ağrım oldu ama zaten oprs.dan sonra ağrı eksici verioyorlar hemen geçiyor:) hiçbişey için korkma ve endişelenme emin ellerdesin bencenasıl mutlu olacaksan öyle olsun herşey hayırlısıyla inşlalah :)
Aminnnn :)amin ellerini açmış tüm anne olmayı bekleyen arkadaşların dualarını kabul etsin Rabbim içinde de bizleri inşallah
Insallahh cok cok guzel olur canimdaha önce Maltepe ünv hastanesi prof ümit özekiciye gidiyodum ben rahim filmi istedi kendisi benden temiz çıktı tüpler açık ve herşey normal dedi 2 aşılama yaptırdım kendisine 2 si de negatif( sonra bahçeciyi okudum burdan cem bey ile ilk görüşmem olumlu geçti kolay hastasınız dedi kendisi bize eşimin sperm sayısı 32 milyondu hareketlilik %50 hormon testleri istedi amh prolaktin ve tsh onları yaptırdım götürdüm herşey normal güzel dedi sebepsiz kısırlık dedi 5 yıllık evliyim son 1 senedir çok uğraşıyoruz fakat olmadı nasip değilmiş tüm umutlar tabiki önce Allaha sonra cem beye kaldı bakalım hayırlısı opu henüz belli değil canım gonal f iğne verdi bugün 5. yi vurucam yarın tekrar kontrol var
ordada yazıyorum ama biraz kalabalık :) yetişemiyorumInsallahh cok cok guzel olur canim
2016 aralik tup bebek topicine de gelin orasi cok aktif sizinle ayni asamada olanlarda var
Canimm asilamada zaten basari dusuk o yuzden tuple ayni degil icin rahat olsun insallah.hep sizin gercekten cok ciddi sikintiniz yokmusne kadar güzel anlatmışsın herşeyi çok sağol eline sağlık valla :) ben normalde de çok takıyorum herşeyi 2 aşılama yaptırdım negatif olunca daha bi arttı korkularım yarın randevum var bakalım yumurtalar gelişiyormu ilk muayenede 6 yumurta vardı tahminen 8-9 olur 4-5 tanesi de kaliteli olur diye düşünüyorum demişti bakalım yarın neler söyleyecek yumurta toplama işleminden sonra çok ağrınız oldu mu sizin peki
canım açıkçası ben çok fazla aktif olmak istemiyorum çünkü çok yorumlar oluyor eksik bilgiler oluyor ve bazen herşey yanlış anlaşılabiliyor birine yararım olacak diye zarar etmek istemiyorum :) çünkü herşeyi çok iyi bildiğini sanıp farklı anlatan insanlar kafamı karıştırabiliyor:) ben sadece burada Cem Beyın hastaları için bulundum.. Normalde çok fazla boyle şeyleri internette paylaşmam :) sebebi ise yanlış anlaşılma korkusu:) hertürlü insan var sonuçta kimin neyi nasıl anlayacağını bilemiyorsun ama tavsiyen için teşekkür ederim:)Insallahh cok cok guzel olur canim
2016 aralik tup bebek topicine de gelin orasi cok aktif sizinle ayni asamada olanlarda var
haklısın şimdiden korkularım var ama bi yandan bu kadar karamsar olup sanki kötüyü çekiyormuşum gibi geliyor çalışıyorum hergün arabayla 40 km yapıyorum ilk iki aşılamada bunu çok vicdan yaptım acaba dikkat etmedim mi diye şimdi transferden sonra izin alıp 10 gün dinlenmeyi düşünyorum bakalım inşallah bana da nasip olur burda hamileyim haberini vermek neye dikkat edicem nasıl hareket edicem şimdiden planlarını yapmaya başladım allah hayırlısını versin hakkımızdaCanimm asilamada zaten basari dusuk o yuzden tuple ayni degil icin rahat olsun insallah.hep sizin gercekten cok ciddi sikintiniz yokmus
yaa aynen kimseye anlatamıyorum aşılamaları anlattım insanlar beklentiye girdi olmadı derken daha çok üzüldüm daha çok yıprandım bu tüp bebeği ailem dışında kimse bilmiyor şimdi en azında olmazsa kimseye bu da olmadı demek zorunda kalmayacağım burda en azından aynı meşguleyetteki insanlarla tecrübelerimizi paylaşıyoruz en azından anlatıyoruz da içimizde patlamıyorYaaa bn de sizin fotoyu gordum gibi ordan cewap yazdm diye hatrladim demekk ki dogru) canimm B burcuqqq sen niye gelmion oraya cok fazla kisi var gerci senin masallahin var cok sukur enerjin cok yuksek Rabbim dusurmesin.ben ordakiler disinda etrafimda kimseyle konusamiyorum sanal arklarimi cok seviyorum:))
Ewet insanlara olmadi demek onlara sureci anlatmak da cok yorucu bnm annem ablam ve bir arkdasm biliyor bu kez az kisi bilsin istedimyaa aynen kimseye anlatamıyorum aşılamaları anlattım insanlar beklentiye girdi olmadı derken daha çok üzüldüm daha çok yıprandım bu tüp bebeği ailem dışında kimse bilmiyor şimdi en azında olmazsa kimseye bu da olmadı demek zorunda kalmayacağım burda en azından aynı meşguleyetteki insanlarla tecrübelerimizi paylaşıyoruz en azından anlatıyoruz da içimizde patlamıyor
en güzeli eğer olmazsa olmadı demek zorunda kalmıyoruz olursa da ne güzel olur valla sürpriz olsun işteEwet insanlara olmadi demek onlara sureci anlatmak da cok yorucu bnm annem ablam ve bir arkdasm biliyor bu kez az kisi bilsin istedim
ayın üçüne kadar tek ilcım bide vitaminlerim war ayın üçünde transfer tarihi belli olcak ama günler geçmio şimd geçmiosa tranfser sonrası 12 günü nası geçircez bakalımCok mutlu oldummGuzel haberlerini bekliyorumBende hastalanmayi bekliyorum suan..hastalik sonrasi asamalar ne oluyor?
Bende yarin gidiyorum insallah Cem Beye 2 gun once hastalandim ama kesildi anlamadim..bakalim benim ne zamana olacakHaklisin gecmez gunler oyalanacak birseyler bulmak lazimayın üçüne kadar tek ilcım bide vitaminlerim war ayın üçünde transfer tarihi belli olcak ama günler geçmio şimd geçmiosa tranfser sonrası 12 günü nası geçircez bakalım
bence kesilmesi fln ilaçlardan oluo bende çok farklı oldum oldu kesildi azaldı çogaldıı borsa gibiydi kii zaten çok geç oldum belkide sne de oldun iki gün sürdü sadeceBende yarin gidiyorum insallah Cem Beye 2 gun once hastalandim ama kesildi anlamadim..bakalim benim ne zamana olacakHaklisin gecmez gunler oyalanacak birseyler bulmak lazim
Ewt ilkinde daha farkli olmustu 4 gun ciddi derecede lekeler gelmisti ama simdi ilk gun oldum gibi oldu sonra lekelenme oldu:) operasyon degistiriyor olaylari ve tabiki ilaclar☺bakalim belkide olmadim hic bilmiyorum benimde suanda tam 2 hafta gecti operasyondan☺su aralar yapabilecegin tum bakimlari yap gez toz stres at acikcasi ebn boyle yapiyorum☺nasil gecio zaman anlamiyorsunbence kesilmesi fln ilaçlardan oluo bende çok farklı oldum oldu kesildi azaldı çogaldıı borsa gibiydi kii zaten çok geç oldum belkide sne de oldun iki gün sürdü sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?