YA NEYAPARSAM YAPAYIM GENEDE AKLIM ORDA:)Ewt ilkinde daha farkli olmustu 4 gun ciddi derecede lekeler gelmisti ama simdi ilk gun oldum gibi oldu sonra lekelenme oldu:) operasyon degistiriyor olaylari ve tabiki ilaclar☺bakalim belkide olmadim hic bilmiyorum benimde suanda tam 2 hafta gecti operasyondan☺su aralar yapabilecegin tum bakimlari yap gez toz stres at acikcasi ebn boyle yapiyorum☺nasil gecio zaman anlamiyorsun
ben hasta olmamisim heheh cok garip bir daha gitcem hasta olursam sonra ilaclari iccem aldim ilaci hadi hayirlisi. Benimde aklim ordaYA NEYAPARSAM YAPAYIM GENEDE AKLIM ORDA:)
aa iki gün nedenmiş acababen hasta olmamisim heheh cok garip bir daha gitcem hasta olursam sonra ilaclari iccem aldim ilaci hadi hayirlisi. Benimde aklim orda
Aynen geldim yine hastanedeyim bu sefer oldum bakalim :)aa iki gün nedenmiş acababeklemeye dewam yani
hadi hayrlı olsun adet olmayı da dört gözle bekletio yaa bu minnoşlar bize :)bnm de yarın kontrlümAynen geldim yine hastanedeyim bu sefer oldum bakalim :)
Senin icinde hayirlisi olsun guzel gecer insallah☺hadi hayrlı olsun adet olmayı da dört gözle bekletio yaa bu minnoşlar bize :)bnm de yarın kontrlüm
Belli oldumu ne olacagi?Kızlar merkezdeyim transfer öncesş son kontrl araştrmalarım cumartesi okacak dio ama doktr be diyecek bakalım kan werdim bekliyrm heyecanla
OLDU :) cumartesi olu die düşünmüştüm ben ilaç çizelgesinden ama pazartesi dedi pazartesi transferim olcak allah izin werirseBelli oldumu ne olacagi?
Oh masallah insallah guzel olsun sonu canim ben ayin 16 sina kadar ilaclancam daha:) senin guzel haberlerin moral olsun bana insallahOLDU :) cumartesi olu die düşünmüştüm ben ilaç çizelgesinden ama pazartesi dedi pazartesi transferim olcak allah izin werirse
inşş 16 da mı kontrlOh masallah insallah guzel olsun sonu canim ben ayin 16 sina kadar ilaclancam daha:) senin guzel haberlerin moral olsun bana insallah
Ewtinşş 16 da mı kontrl
inş ocak hepimize uğurlu gelir:)
Aminnnn insallah caniminş ocak hepimize uğurlu gelir:)
cnm cem bey altunczadede beşiktaşda diiil kiiArkadaslar bu hafta cem celige gitcem besiktasa nasil bi doktor iyi mi
Ama beni bi doktor yonlendirdi bu doktora adres hakki yeten cad no 11kat 3 terrace ( fulya / istanbul yaziyo besiktas deglmi bu adrescnm cem bey altunczadede beşiktaşda diiil kii
Ben bi hafta gidicem esimde bi sorun cikmadi ben kontrole gdicem arkadaslar bana smdi test falan yapicaklar sanirim biraz acemiyim orasi ozel bi hastane ne kadar fiyat olur acaba muaynecnm cem bey altunczadede beşiktaşda diiil kii
CNM ORDADA MERKEZİ VAR AMA CEM BEY ORDA DEĞİL ALTUNZADEDE Kİ ADRESTE ilk görüşmeey para almıolar die biliyrmBen bi hafta gidicem esimde bi sorun cikmadi ben kontrole gdicem arkadaslar bana smdi test falan yapicaklar sanirim biraz acemiyim orasi ozel bi hastane ne kadar fiyat olur acaba muayne
Peki cem beyin oldugu adrsi verirmsn.canimCNM ORDADA MERKEZİ VAR AMA CEM BEY ORDA DEĞİL ALTUNZADEDE Kİ ADRESTE ilk görüşmeey para almıolar die biliyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?