Umut tup bebek ve dr.Cem celik.. size ne kadar tesekkur etsem azdir,elinize, emeginize, sabriniza ,guler yuzlulugunuze,anlayisiniza kisaca herseyi buyuk bir titizlikle yapmaniza hayran kaldim ve sonuna kadar guvendim.cem bey bize buyuk umut oldu..sonunda o testte o degeri gordum ve dunyanin en mutlu insani oldum.super bir doktor ve tum ekip cok cok iyi.cem bey esimle beni o kadar mutlu ettiki buraya neler neler yazsam azdir..sizi cook seviyoruz cem bey cem bey cem beyytt
Evettttcanımm hamilemisinnnnnn ayy çok sevindim yaa maaşallah..
Rabbim tamamına erdirsin inşallah..
Evettttcanımm hamilemisinnnnnn ayy çok sevindim yaa maaşallah..
Rabbim tamamına erdirsin inşallah..
Canimm cok tesekkurler,hayirlisiyla kucaginiza alirsiniz insallah,inanin bende cok mutluyum rabbim isteyen herkese bu duyguyu tattirir ins.
Ben cokk memnunum,uzun suren tedavimim ardindan cok sukur pozitifi gorduk.basta cem bey ve tum bahceci ekibine cok tesekkur ederimm.siz gozu kapali cem bey e guveninn derimm20 Mayıs da cem beyle randevum var memnun musunuz yardımcı olun selen hanımla görüştük pek iyi elektirik alamadık
Sorun neydi ben haşimato hastasıyım eşiminde morfoloji 2Ben de Cem Beyin hastasıyım. Çok şükür ilk denememde tedavi başarıyla sonuçlandı. 8 Haftalık ikizlerime hamileyim. Allah isteyen herkese sağlıklı bebekler nasip etsin. Hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alalım inşallah
Bana polikistik over teşhisi konuldu. Eşinde bir sorun yoktu. 4 Aşılama zeynep kamil ve yüzyıl tüp bebekte yaptırdım, tutmadı. Inşallah en yakın zamanda sağlıkla bebeğinize kavuşursunuzSorun neydi ben haşimato hastasıyım eşiminde morfoloji 2
AA yakınlarda mısınız bende yüzyılda aşılama denedim Zeynep Kamil den rapor alıp bahçeçi de denicem Rabbim hayırlısıyla kavuşursun evladınaBana polikistik over teşhisi konuldu. Eşinde bir sorun yoktu. 4 Aşılama zeynep kamil ve yüzyıl tüp bebekte yaptırdım, tutmadı. Inşallah en yakın zamanda sağlıkla bebeğinize kavuşursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?