Tüp Bebek Merkezleri Doc.Dr.Cem Celik hastalari burayaa

Biz ilk denememizi bahçeci Fulya'da yapmıştık... Bir başka doktorda.. Maalesef tutmadı. İkinci denememizi bahçeci umut tüp bebek Cem Çelik' de yaptık.. Çem beyle ilk görüşmemizden sonra içimize bir ferahlık geldi.. Çok şükür 13 haftalık gebeyim.. Eğer buda tutmasaydı yine de Cem beyle devam ederdik.. İlk tecrübemizde gördük ki doktorun tavrı, yaklaşımı biz anne adayları için çok önemli. Eşimle beraber Cem beyin yanında kendimizi hasta gibi değil arkadaş gibi hissettik.. Tüm Cem beyi düşünen arkadaşlara gözüm kapalı tavsiye ederim.. Şansınız bol, yolunuz açık olsun...

Gebeliğimin 6. haftasındayım, Başta doktorum Cem Çelik'e çok teşekkür ediyorum. Bahçeci umut tüp bebek merkezi çalışanlarına da ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum. Tedavim boyunca her şey mükemmeldi. İyiki Doç dr Cem çelik'i tercih ettik. Gerçekten mükemmel insan ve işinin uzmanı bir doktor.

Umut tup bebek ve dr.Cem celik.. size ne kadar tesekkur etsem azdir,elinize, emeginize, sabriniza ,guler yuzlulugunuze,anlayisiniza kisaca herseyi buyuk bir titizlikle yapmaniza hayran kaldim ve sonuna kadar guvendim.cem bey bize buyuk umut oldu..sonunda o testte o degeri gordum ve dunyanin en mutlu insani oldum.super bir doktor ve tum ekip cok cok iyi.cem bey esimle beni o kadar mutlu ettiki buraya neler neler yazsam azdir..sizi cook seviyoruz cem bey cem bey cem beyytt

canımm hamilemisinnnnnn ayy çok sevindim yaa maaşallah..
Rabbim tamamına erdirsin inşallah..

canımm hamilemisinnnnnn ayy çok sevindim yaa maaşallah..
Rabbim tamamına erdirsin inşallah..
Evetttt flzask2003 cook tskler,yarin test tarihim ama dun yaptim ve inanamiyorum hala
Sevgili E esoes88 coooook mutlu oldum bizler de Cem bey sayesinde bu mutlulugu tadan cifterden biri olarak kızımızı kucagımıza alacagımız gunu bekliyoruz Tekrar hayırlı olsun, allah tamamına erdirsin
Canimm cok tesekkurler,hayirlisiyla kucaginiza alirsiniz insallah,inanin bende cok mutluyum rabbim isteyen herkese bu duyguyu tattirir ins.

Tebrik ederim E esoes88 . Demekki vakti zamani gelmis Yuce Rabbim tamamina erdirsin. Allahim ol derse oluyor doktorlar vesile.
Ama cem beyi bende cok seviyorum bu surecte cok destek oldu bana da burdan gordugum kadariyla tum hastalarina da oyle. Bu sikintili surecte guler yuzuyle verdigi pozitif enerjiyle cok iyi geldi hepimize. Insaallah Yuce Rabbim ona da tattirir bu sevinci.
Doktor arayanlara gonul rahatligiyla tavsiye ediyorum. Saonucunu bilemeyiz kader kismetttir ama bu zorlu surecte cok iyi bi doktor. Ve eminimki cok cok iyi yerlere gelicek.

Canım G goxall kesinlikle katılıyorum, nerdeyse umudumuzu kaybedip perisan bir halde gittigimiz Cem bey pozitif enerjisi ve ilgisiyle bize can verdi resmen.. Tabiki bu isler kader kısmet ama en azından bize imkansız olmadıgını kanıtladı, allah ondan razı olsun. Bende herkese gonul rahatlıgıyla tavsiye ederim kendisini. Rabbim isteyen herkesede versin, tattırsın bu mutlulugu insallah

20 Mayıs da cem beyle randevum var memnun musunuz yardımcı olun selen hanımla görüştük pek iyi elektirik alamadık

20 Mayıs da cem beyle randevum var memnun musunuz yardımcı olun selen hanımla görüştük pek iyi elektirik alamadık
Ben cokk memnunum,uzun suren tedavimim ardindan cok sukur pozitifi gorduk.basta cem bey ve tum bahceci ekibine cok tesekkur ederimm.siz gozu kapali cem bey e guveninn derimm

Genelde selen hanimdan da memnun hastalari ama biz cem beyi cok seviyoruz. Ben gonul rahayligiyle tavsiye ederim ki cok kolay memnun olan biri degilimdir. Ayrica bu topicte bizler oyle ilk denemede pozitif filan da gormedik; genelde insanlar pozitif aldigi doktor ve klinigi cok ovuyorlar ya.
Ben cem beyde ikinci denemede pozitif sonuc aldim ama ilkinde negatif olmasina ragmen degistirmeyi dusunmedim.
2. Negatif olsaydi da maddi manevi gucum yettigi surece cem beyle devam etmeyi dusunuyordum.

Benim cem beyle ilk tedavimdi.daha oncekiler ulun beyle olmuştu..cem beyle negatif sonuçlandı tedavim ama bi dahaki denemeyi yine onda yapicam pozitif bi doktor bende esimde sevdik.

Merkezi ve doktorları çok önerdiler ben troid haşimato hastasıyım eşimin morfoloji 2 nalise hanım ve selen hanım kovalar gibi ilgilendiler memnun kalmadım İnşallah cem beyden memnun kalırım

Ben de Cem Beyin hastasıyım. Çok şükür ilk denememde tedavi başarıyla sonuçlandı. 8 Haftalık ikizlerime hamileyim. Allah isteyen herkese sağlıklı bebekler nasip etsin. Hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alalım inşallah

Sorun neydi ben haşimato hastasıyım eşiminde morfoloji 2

Bana polikistik over teşhisi konuldu. Eşinde bir sorun yoktu. 4 Aşılama zeynep kamil ve yüzyıl tüp bebekte yaptırdım, tutmadı. Inşallah en yakın zamanda sağlıkla bebeğinize kavuşursunuz
AA yakınlarda mısınız bende yüzyılda aşılama denedim Zeynep Kamil den rapor alıp bahçeçi de denicem Rabbim hayırlısıyla kavuşursun evladına

Hikayemi herkesle paylaşmak istedim,hayatımın en güzel gününü yaşıyorum.
Bizim hikayemiz de umutla başladı.. İnsan en mutlu anının yaşadığı en son güzel anı olduğunu sanıyor.. Oysa benim bugüne kadar yaşadığım en mutlu ve en unutulmaz an sevgili doktorum Dr. Cem Çelik’in hamile olduğumu söylediği andı.. Tek hatırladığım başta sevgili doktorum olmaz üzere herkese sarılıp “Gerçekten mi? Değerlerim düşmeyecek değil mi?” Dediğimdir.. Yaklaşık bir sene önce oldu Umut Tüp Bebek ile tanışmamız. En iyi doktor kadrosu ve laboratuvarın Bahçeci Tüp Bebek merkezinde olduğunu duymuştum. Telefonla bilgi almak için aradığımda sevgili hastane müdürü Semra Başaran’ın sıcak ve samimi konuşmasıyla düşünmeden tedavi için görüşmeye gittim. Doktorumuz ilk görüşmede, istatistiklerle, deneyim ve tecrübeleriyle tedavi ile ilgili tüm olasılıkları detayları ile anlattığında zor bir yol olduğunu anladık. Oysa teknik olarak bu kadar zor bir şey olmamalı diye de düşünmedim değil. İlk üç denememiz maalesef olmadı her şey yapılmıştı üstelik. Artık son denememiz olduğuna karar verdiğimiz sürecimiz de ise maddi manevi meşakkatli bir döneme soktu bizi. İş yerim Fulya da olmasına rağmen ne merkezi ne de hekimimi değiştirmeyi asla düşünmedim. Doktorumuza güvenimiz ve inancımız sonsuz olduğundan bu son tedavide ne istediyse yaptık. Önce embriyolar üzerinde genetik inceleme, sonra Era testi ve sağ kalan 2 embriyo ile transfer ve hamilesiniz haberi.
Onların pozitif enerjileri ve inançları hep yanımızda hep arkamızdaydı.. Başta harika doktorumuz Cem Çelik olmak üzere hastane müdürü Semra Hanıma, başhemşire Nesrin Hanıma, psikoloğumuz Asena Hanıma, embriyolog Oya Hanıma, anestezi doktoru Çiğdem hanıma, Nalise hanıma, ilaç anlatan tatlı tembihleri olan Cem beyin asistanı Dilek’çiğime, tüm yardımcı personellere, Aysun’a, Yağmur’a , Banu’ya, dünya tatlısı Ayşenur’a sonsuz teşekkürler çok güzel ve kocaman bir ailesiniz ve ben de sizin bir parçanız olduğum için çok mutlu ve şanslıyım..

Sevgili O odde o kadar guzel yazmızsınki benim de hislerime tercuman olmussun. Aynı sekilde benimde hayatımın en mutlu anı Cem beyin hamilesiniz haberini vardigi andır. Bahceci Umut ailesini de oyle guzel anlatmıssın ki tam olarak dedigin gibi harika bir ekip. Basta sevgili doktorumuz, bize bu mutlulukları yasatan Cem Celik ve sonrasında tum ekip tek kelimeyle superler. Seni de cok tebrik ederim, hayırlısı ile bebegini kucagına almanı dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…