Canım allah isteyen çaba gösteren herkese bir an önce nasip etsin. Ben de seni tebrik ediyorum. Çok sevindim. Ne olursa olsun vazgeçmemek gerek.Sevgili O odde o kadar guzel yazmızsınki benim de hislerime tercuman olmussun. Aynı sekilde benimde hayatımın en mutlu anı Cem beyin hamilesiniz haberini vardigi andır. Bahceci Umut ailesini de oyle guzel anlatmıssın ki tam olarak dedigin gibi harika bir ekip. Basta sevgili doktorumuz, bize bu mutlulukları yasatan Cem Celik ve sonrasında tum ekip tek kelimeyle superler. Seni de cok tebrik ederim, hayırlısı ile bebegini kucagına almanı dilerim
Verdigi ilaci inan hic bilmiyorum,benim durumumda seninkinin tam tersiydi cok az yumurtluyodum.ama cok sukur en iyisini kalitelisini bulduk ve transferim oldu simdi hamileyimm.dedigim gibi cem bey e guven hic sorgulama bile kafanda allahin izniyle hersey guzel olur insallahBugün gittik muayene oldum ağır pcosun dedi. Çok yumurta oluşacak ama bu iyi bir durum değil kaliteli olmuyor dedi. Bidahaki adet dönemimde başlıyoruz bakalım coenzim q10 verdi günde 2 defa 200 lük çok değil mi ki???
Sen naptinBen 27 yaşındayım arkadaşımda benle aynı yaştayıdı iki embriyo transfer edildi sizlere kaç embriyo transfer edildi dondurulduktan sonra mı transfer oldu?
Bende de sağlıklı yumurta oluşmuyor aslında sadece pco olduğum için çok fazla yumurta var mesela aşılamada bir sürü iğneye rağmen 1 tane yumurta büyüdüVerdigi ilaci inan hic bilmiyorum,benim durumumda seninkinin tam tersiydi cok az yumurtluyodum.ama cok sukur en iyisini kalitelisini bulduk ve transferim oldu simdi hamileyimm.dedigim gibi cem bey e guven hic sorgulama bile kafanda allahin izniyle hersey guzel olur insallah
Cem bey ilk seferde birden fazla embriyo koyuyor değilmi ben bunu sormayı unuttum[/QUOTE genelde iki embiriyo konulmasi taraftari ama sen yinede sor tabiki,bana iki tane konuldu bir tanesi tuttu mesela:)
Genelde iki embiriyo konulmasini soyluyor ,yani buyuk ihtimal oylede yapar.bana iiki tane transfer oldu mesela bir tanesi tuttu:) rabbime sukurler olsunCem bey ilk seferde birden fazla embriyo koyuyor değilmi ben bunu sormayı unuttum
Tedavinin cok basindaysan,problem degil bence cem bey gelince tqbiki yine ona gec derim,insallah guzel bir sekilde ilerler tedavin arkadasim allah yardimcin olsunArkadaşlar merhaba haziran başındaki adetimde 3. Denememiz için yine Cem bye gideceğiz. Bugun kendisiyle konuştum maalesef 4-11 haziran arası olmayacakmış Selen hn ilgilenecekmiş hayırlısı olsun artık ne diyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?