Tüp Bebek Merkezleri Doc.Dr.Cem Celik hastalari burayaa

Canım allah isteyen çaba gösteren herkese bir an önce nasip etsin. Ben de seni tebrik ediyorum. Çok sevindim. Ne olursa olsun vazgeçmemek gerek.

Ben 27 yaşındayım arkadaşımda benle aynı yaştayıdı iki embriyo transfer edildi sizlere kaç embriyo transfer edildi dondurulduktan sonra mı transfer oldu?

Merhaba cem beye gidenlere bir sorum olucak yarın muayeneye gidicem daha önce görüşmüştük doğal akışına bırakmamı istemişti ama bu defa yapıyoruz tüp bebeği inşallah. Sorum şu kaç embriyo transfer ediliyor? Ben tek embriyo istemiyorum bu konuyu yarın konuşucam daha önce konuşanlar yaptıranlar varsa bilgi alabilir miyim?

Merhaba,oncelikle hastanin sorunu nedir die bakiyor cem bey,ama genelde iki embriyo konulmasi taraftari.ona guven bence senin icin en iyisini dusuneceklerdir.insallah tedavin cok guzel ilerler ve sonucu bizlerle burda paylasirsin,

Bugün gittik muayene oldum ağır pcosun dedi. Çok yumurta oluşacak ama bu iyi bir durum değil kaliteli olmuyor dedi. Bidahaki adet dönemimde başlıyoruz bakalım coenzim q10 verdi günde 2 defa 200 lük çok değil mi ki???

Verdigi ilaci inan hic bilmiyorum,benim durumumda seninkinin tam tersiydi cok az yumurtluyodum.ama cok sukur en iyisini kalitelisini bulduk ve transferim oldu simdi hamileyimm.dedigim gibi cem bey e guven hic sorgulama bile kafanda allahin izniyle hersey guzel olur insallah

Bende de sağlıklı yumurta oluşmuyor aslında sadece pco olduğum için çok fazla yumurta var mesela aşılamada bir sürü iğneye rağmen 1 tane yumurta büyüdü

Arkadaşlar merhaba haziran başındaki adetimde 3. Denememiz için yine Cem bye gideceğiz. Bugun kendisiyle konuştum maalesef 4-11 haziran arası olmayacakmış Selen hn ilgilenecekmiş hayırlısı olsun artık ne diyeyim

Tedavinin cok basindaysan,problem degil bence cem bey gelince tqbiki yine ona gec derim,insallah guzel bir sekilde ilerler tedavin arkadasim allah yardimcin olsun

Merhabalar ben de 20 mayista basladim, bugun tanisal histeroskopi oldum, bakalim ignelere devam pazartesi yumurta toplama gunune karar verecegiz.. ilk denemem insallah hepimiz hayirli haberler aliriz.. eger dediginiz gibi o tarihlerde olmazsa transfer gunu sarkabilir

Arkadaşlar, kaç embriyo koyulduğu sorulmus genel olarak, bende paylaşmak istedim, bana 1 embriyo vermişti Cem bey, cok şükür tuttu. yaşa, yumurta kalitesine göre degişiyor sayı sanırım, ben 32 yaşındayım.. 1 embriyoda bende ilk başta az değilmi demiştim ama doktora güvenin en doğru kararı onlar veriyorlar. darısı isteyen herkesin başına...

Burdaki olumlu haberler umut verdi insallah bizler de guzel sonuclar verebiliriz, cok zorlu bir surec psikolojik ve biyolojik acidan. Emeklerimiz bosa cikmaz insallah bu mubarek cuma gununde Allah yuzumuzu guldurur.. Bana yuzde 60 sansimiz var dediCem bey prob cikolata kisti tam bir illetmis zamanla anliyor insan, Allah sifa versin hepimize, paylasmaya devam edelim burdan tedavisi devam edenler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…