- 20 Ekim 2014
- 7.460
- 15.544
- 198
- Konu Sahibi esraatutkun
-
Su zaten bedava oralarda ah ahh ordan boru dosetsem daha ucuza gelirşöyle diyeyim sıcak iklim olarak değil de bölgesel olarak duruma bakmak lazım. ben mugladayım. ve burada elektr. ve su ist. ankara izmir filan göre daha ucuz.
Soğuk yerde yaşıyorsanız ufo da klimada fayda etmez faturaniz yüksek gelir ki sıcak şehirde olmama rağmen ufo ile hiç isinmadi ev ve haliyle faturada kabardi.Bana ufosuz klimasiz 90 tl elektrik geldigi icin ben o ise bulasmiyim.Belliki sicak iklimdesiniz.
daha iyi.Tesmostatin kablosuz olanlarini duydum bilginiz varmi dahami iyi dahami kotu acaba.
Haha hatlar karismis ben size termostati sormamismiydim :)şöyle diyeyim sıcak iklim olarak değil de bölgesel olarak duruma bakmak lazım. ben mugladayım. ve burada elektr. ve su ist. ankara izmir filan göre daha ucuz.
cevapladımHaha hatlar karismis ben size termostati sormamismiydim :)
Yok zaten bulasmam o ise demistim.Istanbulda elektrik yakmakla dogalgaz yakmak ayni mantik fatura olarak.Soğuk yerde yaşıyorsanız ufo da klimada fayda etmez faturaniz yüksek gelir ki sıcak şehirde olmama rağmen ufo ile hiç isinmadi ev ve haliyle faturada kabardi.
Bu sene icin degil ama birdahaki sene icin dusundum koymak istedigim oda kombiye uzak evin icinde kablo gezmesin mantigiyla sordumdaha iyi.
söyle izah edeyim
fırınların içinde de termostat vardır. 180 dereceye gelene kadar durmadan ısıtma yapar. 1480 derç. ulaştığında termostat durur ve fırtın bir müddet içimndeki sıcak havayı döndürür ve ısı 180 nin altına düştüğünde gene ısıtma fanı çalışmaya başlar.
kombi de böyledir. içinde bir termostat ayarı oluyoır mecbur. ama kablosuz alınan alet cihaz ile senkronize çalışmalı.
kablosuz almalısınız nedeni: normalde bu termostadların amacı her odanın aynı ısıda olmasını sağlamak. en soğuk odaya konur ve o oda da diğer odalar ile aynı ısıya geldiğinde kombiyi dururur. siz bunu kendi çıkarınız için kullanabilirsiniz. 3-4 oda belirlenir. orta sıcaklıktaki odaya konur ve her oda eşit sıcaklığa geldiğinde kombi durur.
öyle demeyin mugla merkez ve dag köyleri aşırı soguyk ve karlıdır. bizler aşağı taraflarda oturuyoruz kar görmüyoruz ama soğuğu fena vurur. titretir buraların kışı, yazıda kaçacak soğuk delik aratır.Su zaten bedava oralarda ah ahh ordan boru dosetsem daha ucuza gelir
Klimayi bile calistirmasaniz yeri ama Istanbulu malesef klima idare etmez suan kar var bide.
ahh ahhh senin derdin başkaymış bemde gayet teknik soru sordu teknik cevap vereyim dedimBu sene icin degil ama birdahaki sene icin dusundum koymak istedigim oda kombiye uzak evin icinde kablo gezmesin mantigiyla sordumAma zaten iyisi oymus.Kombimde yeni uyumlu cihaz var.Tesekkurler.
Assagiyi dusunmustum ben zaten nedense :) Siz ordan bana yollasaniz benim aylik 150 ye yaklasiyodaöyle demeyin mugla merkez ve dag köyleri aşırı soguyk ve karlıdır. bizler aşağı taraflarda oturuyoruz kar görmüyoruz ama soğuğu fena vurur. titretir buraların kışı, yazıda kaçacak soğuk delik aratır.
suyumuz ucuz. 2 aylık 50-60 tl gelir.
Haha ben teknik kismi arastirmistim zaten sadece ben acaba kablosuz istedigim icinmi onu iyi goruyorum diye bisey sormakti amacimahh ahhh senin derdin başkaymış bemde gayet teknik soru sordu teknik cevap vereyim dedim
Suyunuz ucuzmus aylığı 25 geliyor bakalım önümüzdeki hafta gelir fatura 1 aylık 50 civarı olur.öyle demeyin mugla merkez ve dag köyleri aşırı soguyk ve karlıdır. bizler aşağı taraflarda oturuyoruz kar görmüyoruz ama soğuğu fena vurur. titretir buraların kışı, yazıda kaçacak soğuk delik aratır.
suyumuz ucuz. 2 aylık 50-60 tl gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?