- 6 Ocak 2014
- 5.079
- 6.047
- 198
- Konu Sahibi esraatutkun
-
303geldi 3haftada. Geceleri ackapa daha fazla yakmaz mi ?
Evin peteklerini full mu yakmaliyim :)
Bayanlar faturanin dusuk gelmesi icin ne yapmam gerekir ?
Aynen bızde oyleyızEşim de aynı şeyi söylüyor.Hatta ufo takviyesi yapıyor akşamları.
Bu ay faturalarda anormallik var ama. Annemin doğalgaz faturası 1700 tl gelmiş bu nedir yaaa tamam evi büyük ve kısıkta açmıyor ama hiç bir ay bu kadar gelmemişti bu ay biraz fazla geldi herkesten duyuyorum bu ay faturaların kabarık geldiğini. Çoğu Kdv arkadaşlara katılıyorum. Kullanmasanızda geliyor.
1700 mü?
m3 derken 3 m'nin tepesinde olacaktı.Bende beceremediğimden önceki yorumda yazıyla metreküp yazdımPeteklerin arkasına izofan koyduk ve peteklerin suyunu aldik. 5 petek yanıyor evde bi odam kapali sadece bu durumda 3 hafta gece gündüZ kısıkta yandı 137 m3 e 173 tl geldi
m3 derken 3 m'nin tepesinde olacaktı.Bende beceremediğimden önceki yorumda yazıyla metreküp yazdım
Bazıları çok önemsiyor,yok niye nokta virgül koymadın ,yok imla hatası,birde ben yapayım dedimdiM3 onemli tabiiii :))
gece yatarken kapat yazanlar olmuş ama sakın kapatma. İlk evlendiğim zamanlar biz gece yatarken işe giderken fln kapatıyorduk. Ama o zaman daha çok fatura geliyor neden mi petekler soğuyor. Her açtığında soğuk peteği ısıtmak için daha çok enerji gerekiyor. O yüzden sürekli en düşükte durması sadece üşüdüğünüzde açmanız en iyisi.Bayanlar faturanin dusuk gelmesi icin ne yapmam gerekir ?
Cocugunuz varsa dogalgazi yakmaktn cekinmeyin hasta olup doktordu ilacti daha cok sorun sıkıntı cekersiniz..303geldi 3haftada. Geceleri ackapa daha fazla yakmaz mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?