Doğmamış bebeğime mektup :(

Boyle bir konudada polemik olmus sasirdim dogrusu....
Ya her insanin yapisi birmi kimi.umursamaz kimisi acisini taaa.icinde hisseder....
Kimi duygularini belli edemez kimisi.en ufak seyde dillendirir....
Konu sahibi sadwce bebek istemis bwlkide kiminin tahmin edemeyeceginden fazla...
Benim tanidiklarim var birinin 15 sene olmadi cocuk muhabbeti.bile acmazdi hatta biz fazla istemiyormu derdik.....
Diger tanidigimun 2 yil olmadi hergun bebek bebek diye olurdu....
Her an duygusunu soylerdi.....
Insan cocuk ozlemi icin illa 17 yilmi beklemesi lazim....
Kimi icin 17 ay yolun basi kimisi icin gecen her gun baska bir aci...

Konu sahibi insss hayirlisiyla yavrun gelir.....
Ama lutfen simdiden kendine bukadar eziEt etme....
Sabret herzaman hayirlisini iste....
Rabbim hayirli olani verir elbet....

Eşin çocuk istemiyorsa kısır diye adın niye çıksın ki anlamadım isteyen herkese nasip etsin ben hic istemiyorum mesela

Bu kadar istiyorsanız umarım sağlıklı bir bebeğiniz olur.
Ama daha var olmayan bir bebeğe battaniye örmek de biraz garip :44:

Duaların kabul olsun inşallah canım ama çok üzme kendini bilirsn streste sakıncalı bu gbi durumlarda...

senin yanında olmayan bir eşten çocuk sahibi olmaya çalışmak bence hatalı bir tutum.

bende 3 senedir hamile kalamıyorum sağlık sorunlarım var.gerçekten beklemek zor sabretmek zor seni anlıyorum bazı insanlar bu duyguları daha yoğun yaşıyor ben de onlardanım. psikolojik olarak yıpratıcı bi durum ama biraz rahatlamaya çalış bi de bişey örme ve alma daha çok acı çekersin

Allah en kısa zamanda sağlıklı ve hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah...

Konu sahibi ALLAH YARDIMCIN OLSUN
AMA bilirsin ki bu kadar diretmek de ALLAHın zoruna gider.her işte bir hayır vardır.
Bide bence senin ilk önce eşinle sorunun farkına varman ve çözmen gerek.sanki onu gözardı ediyorsun.belki de ALLAHdan hayırlısı budur

kadın duygularını yazıyordu ne zararı vardı, acısına acı katıldı şimdi günahtır ya anlamıyorum şu kk daki kadınların bir çoğunu gerçekten

ne duygusu beslerse besler kime ne yani, hassas belli ki vallahi bazen hiç okunacak gibi olmuyor yorumlar...

neymiş eleştiriye açık ol madem konu açtın !

ne acaba eleştiriden anlayışı merak ediyorum?

kadın derdine zaten çare aramamış içini döküyordu...

banlandı şimdi durduk yere dayanamayıp tartıştığı için...

pes pessss

Son düzenleme:
aynen canım ben de öyle düşünüyorum,bu sıkıntısı öyle saçla tokayla ilgi değil,biraz anlayışlı ve belki bir nebze içini döküp rahatlamak için açılan böyle bir konuda saygı duymamız gerekir.Konu sahibi hiç canını sıkma dilerim rabbim sana da yaşatır o mutluluğu,ama çok uzun zaman olmamış daha umudunu kaybetme

yani... okurken benim gözlerim doldu, ne gerek vardı bu tatsız şeylere,belki tek tesellisi içini döküp rahatlamaktı oda elinden gitti...

Allah yardımcısı olsun her konuda AMİN...

yani... okurken benim gözlerim doldu, ne gerek vardı bu tatsız şeylere,belki tek tesellisi içini döküp rahatlamaktı oda elinden gitti...

Allah yardımcısı olsun her konuda AMİN...

canım kim ne derse desin Allah sesini duyuyor,zamanı geldiğinde dilerim isteyen herkese nasip eder

Bazı kadınlar öyle yorumlar yapıyor ki bu kk.de.
Çok yazık.hep kınama pususundalar sanki.artık bu kaçıncı ,derdine derman arayanla dalga gecen kim ,inanmayan kim,üzen kim.insanlar artık değil çare bulmak üzüntüleri katlanıyor sayenizde.

Cocuk olmamasinin sebebi duygusal bir acigi cocukla kapatmaya calismaniz buyuk ihtimal..cocuktan once bir psikologa ya da psikiyatre gorunun cunku baya obsesif kompulsif disorder yazilari yazmissiniz.turkiyedeki bir kesim once evlen koca bul hayat gayesi ile yetistiriliyor daha sonra evlenince tum hayat amaci cocuk yapmak oluyor ee cocuk yapinca hayat amacin ne olucak? Arkdsm sen ve bu ulkedeki senin gibi kadinlar iclerindeki duygusal boslugu kapatmak,deger gormek,acilarini baska yone cekmek ve ne yazik ki kimlik kaygisiyla anne olmak istiyor.insallahh cocugun olur ancak yazdiklarima kulak ver biraz bilincli ol kisirlik denilen olay %90 psikolojik artk avrupada kisirlk diye bisey kalmadi psikolojik gebelik uzerine branslar var..

Yazdıkların çok duygusal kısa bir zaman sonra rabbim nasip ederse anne olacağım bende ilk bebegim olacak yaşadığım tüm acılara rağmen hayata tutunma sebebim oldu daha dünyaya gelmemiş bebegim oyuzden seni anlıyorum her kadının hayalidir anne olmak en kısa zamanda rabbim hayirlisini versin hakkinda

Burada hiç kimse bir kadinin çoçuk istemesini yargilamiyor, fakat konu sahibi bunu çok fazla takinti olarak yapmis.
Saglikli degil, bunu anlatmaya çalisiyoruz. Esi yaninda olmadigi halde çoçuk istiyor, battaniye dikiyor, bunlar normalmi?

Ayrica daha öncede yazmistim. Konu sahibinin bu bebegin isteme nedenleride çok tuhaf. Cok fazla insanlarin lafina takiliyor.
Kayini ondan daha önce bebegi oldu diye üzülüyor, böylecene konu sahibi ailede ilk torun dogurmadi diye.

Yani anliyacaginiz konu sahibin piskolojisi pek yerinde degil gibi görünüyor ve bunu anlatmaya çalistigimizda konu sahibi anlamak istemiyor.

Ayrica konu sahibi bu konudan dolayimi ban yedigini bilmiyoruz.

Son düzenleme:
Burada evli olmayan bayanların birtakım kırıcı basit cümleler kurarak ahkâm kesmesi de ayrı bi olay.
Birine yorum yaparken onun yerine kendimizi koyabilsek keşke.
Daha evli bile olmayan veyahut zaten anne olan olabilen kadınların "vay efendim daha yeni evlisin" gibisinden yorum yapmalarına şaşıyorum.
Hissiz insanlar hiç yazmasın arkadaş.
Kadın zaten üzgün, bir de yazılanlar.....
Neyse.

Allah hayırlısı ile çocuk sahibi olmanı nasip etsin inşallah.
Her isteyene bebek versin Allahım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…