Bütün gereken herşey oldu Yumurtalarım büyümüyo ve tek yol doktorlar kontrolünde hamile kalmak.Bunun için eşimi ikna edemedim bir süre.Doktorun biride umutsuz konuştu.Tedavin cevap vermeyebilir dedi...Şansın az diyende var...ama umutlu konuşanlarda var.Aşılama yaptırıcam bu ay ama tutmazsa eşim tüp bebeğe hayır diyor.Azda olsa umudum var ama olmamasından da korkuyorum.Rabbim inşallah hayırlısını verir.1 yıldır hastanalerde tek başıma sürünüyorum.Bebeğim için...
senin yanında olmayan bir eşten çocuk sahibi olmaya çalışmak bence hatalı bir tutum.
aynen canım ben de öyle düşünüyorum,bu sıkıntısı öyle saçla tokayla ilgi değil,biraz anlayışlı ve belki bir nebze içini döküp rahatlamak için açılan böyle bir konuda saygı duymamız gerekir.Konu sahibi hiç canını sıkma dilerim rabbim sana da yaşatır o mutluluğu,ama çok uzun zaman olmamış daha umudunu kaybetmekadın duygularını yazıyordu ne zararı vardı, acısına acı katıldı şimdi günahtır ya anlamıyorum şu kk daki kadınların bir çoğunu gerçekten
ne duygusu beslerse besler kime ne yani, hassas belli ki vallahi bazen hiç okunacak gibi olmuyor yorumlar...
neymiş eleştiriye açık ol madem konu açtın !
ne acaba eleştiriden anlayışı merak ediyorum?
kadın derdine zaten çare aramamış içini döküyordu...
banlandı şimdi durduk yere...
pes pessss
aynen canım ben de öyle düşünüyorum,bu sıkıntısı öyle saçla tokayla ilgi değil,biraz anlayışlı ve belki bir nebze içini döküp rahatlamak için açılan böyle bir konuda saygı duymamız gerekir.Konu sahibi hiç canını sıkma dilerim rabbim sana da yaşatır o mutluluğu,ama çok uzun zaman olmamış daha umudunu kaybetme
yani... okurken benim gözlerim doldu, ne gerek vardı bu tatsız şeylere,belki tek tesellisi içini döküp rahatlamaktı oda elinden gitti...
Allah yardımcısı olsun her konuda AMİN...
kadın duygularını yazıyordu ne zararı vardı, acısına acı katıldı şimdi günahtır ya anlamıyorum şu kk daki kadınların bir çoğunu gerçekten
ne duygusu beslerse besler kime ne yani, hassas belli ki vallahi bazen hiç okunacak gibi olmuyor yorumlar...
neymiş eleştiriye açık ol madem konu açtın !
ne acaba eleştiriden anlayışı merak ediyorum?
kadın derdine zaten çare aramamış içini döküyordu...
banlandı şimdi durduk yere dayanamayıp tartıştığı için...
pes pessss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?