Doğmamış Bebeğimi Özlüyorum

goncammm48

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2017
1.263
999
73
Kızlar hayalimde sürekli bebeğim var onu yıkıyorum giydiyorum kucağımda hep..veya başka bir zaman yanımda bıcır bıcır kız çocuğu bana anne anne diye dolanıp duruyor ..hep bunları hayal ederken buluyorum kendimi..bir yerlerde doğmamış bebeğim var ve ben onu çok özlüyorum ..bitsin bu hasret ,,içime düşse de karnımı okşasam sevsem onla konuşsam sizler ne kadar zaman sonra kavuştunuz bebeklerinize

ne kadar zamandır bebek istiyorsunuz?
herhangi bir sağlık probleminiz var mi?
eğer kısa bir zamansa acele etmeyin.
hayırlı sağlıklı bir evladiniz olur umarım.

ne kadar zamandır bebek istiyorsunuz?
herhangi bir sağlık probleminiz var mi?
eğer kısa bir zamansa acele etmeyin.
hayırlı sağlıklı bir evladiniz olur umarım.
1 yıldır istiyorum 4 yıllık evliyim bir sorun bulunamıyor hsg çektirdim en son 2 gün önce yine sorun çıkmadı

bende hep hayal ediyorum bunları bebegimin beşiğini suraya koyarım bebegime sunları alırım diye :/ya off ya cok zor yasayan bilir. Allah'ım tez vakitte tüm isteyenlere nasip etsin hayırlı saglıklı bebekler. AMİN

bnde öyleyim geçen internetten bebek odaları fln baktım şöyle dizayn ederim odasını söyle düzenlerim fln diye.. umut her zaman var ALLAH büyük sen ne kadar zamandır istiyorsun

bnde öyleyim geçen internetten bebek odaları fln baktım şöyle dizayn ederim odasını söyle düzenlerim fln diye.. umut her zaman var ALLAH büyük sen ne kadar zamandır istiyorsun

mevlanin bi sozu allah neyi cok istersek onu bize imtihan edermis.bence cok dusunmemeye calisin cok zor ben yasamadim ama tahmin edebiliyorum.benimde kac yildir cok istedigim bi sey var.her seferinde tam olacak diyorum yine bi sekilde olmuyor.artik takmiyorum olmayacaksa vardir bi hayir diyorum.sizde uzulmeyin sizin imtihaninizda bu umudunuzu kaybetmeyin

cnm biz 1.5 senedir istiyoruz 2 kimyasal gebeliğim var eşiminde sperm hızında sorun var

Ay benle aynı fikirde olanları görmek güzel, birlikte bekleyelim kizlar.
Bende hep düşünürüm bi hamile kalsam da şu renk oda bu su oraya o buraya diye..

Allah yardımcınız olsun çok üzüldüm durumunuza inşallah en kısa zamanda sizde annelik duygusunu yaşarsınız güzel haberler alırısnız.. böyle şeyler hissetmeniz hayaller kurmanız çok normal aslnda içinizi evlat hasreti kaplamış iyice belli..
siz stres sıkıntıdan uzak durmaya calışın eger ki bir sorun yoksa mutlaka olacaktır cogu kadınlarda stresden olmuyor korkusudan gebe kalamıyor biliyorsun değil mi

Kafanızı başka şeylerle meşgul edin

Çalışıyorsanız daha yoğun çalışın çalışmıyorsanız yoğun bir iş bulun hatta akşamları kursa vs yazılın

Beyniniz boşalsın sağlıkla kucağınıza alın

Bir de bu kadar umutsuz arabesk modda beklemeyin

Tıp ilerledi yaptırın tetkikleri teşhis varsa tedavi olun yoksa başka şeylerle meşgul olun o Zaman da olmadı tüp bebek merkezine başvurun

inşallah sende bebeğine kavuşursun.çok odaklanmamaya çalış.bende tüp bebekle oldu.bu zamana kadar o kadar denedik insan neden diyor.bilinçaltı stresi çok etkiliyor.bedenen nötr hissetmen lazım.kocandan ilgi bekleme gez dolaş özellikle spora git.çörek otu yağı iç bir ay kadar aç karnına bir çay kaşığı yada bir tatlı kaşığı.her derde deva. özellikle bilinmeyen dertlere.benim bilinçaltımda öyle olumsuz kodlanmış ki hala bile ancak algılayabildim hamileliği.bende ultrasondan film gibi izliyorum.onu izlemeyi özlemeye başladım.filmin sonu mutlu sonla bitecek inşallah.kalp yada keseye kadar da aşırı stres yapma.nasibi ne zamansa aşılama tüp çörek otu yağı tarçın bahanesi oluyor o zaman geliyor.çok sorgularsan ne yazıkkı Allah daha bekletiyor imtihan gibi.burada da çok görüyorum.bilerek yada bilmeyerek evlilikler belli geçide gelince hani bıraksam mı boşansam mı diye sorduklarında kendilerine birden hamile olduklarını öğreniyorlar

cnm biz 1.5 senedir istiyoruz 2 kimyasal gebeliğim var eşiminde sperm hızında sorun var
canım bizim de var dediler 3 farklı yerde yaptırdık birinde hiç sorun çıkmadı birinde morfoloji diğerinde hız problem dediler neye inanacağımızı şaşırdık ama biz sorun yokmuş gibi düşünüyoruz proxeed plus kullanıyoruz kendi kafamıza göre ..sizin ileri hızlı yüzde kaç yani sayıda problem yok demi

Bu dediklerin ha diyince olmuyor emin ol :) tetkikleri yaptırdık tedavileri olduk olabilecek kadar şimdi bitkisel kürlere yöneldim tüp bebek benim icin son aşama ama ona suan cokda cesaretim yok

Bizde proxeed plusu yeni bitirdik

Bu arada yaşın da 29 imiş

Çok ileri değil

Çocuk sahibi olma planımda 29 yaşında anne olmak vardı 29 yaşımda bahar gibi doğacaktı sözde

Denemelere başladım vs vs

Bir yıl bitince doktora gittik ve teşhis sıfır sperm

29 yaşında ve sonbahar idi bunu öğrendiğimde 30 yaşında ve yazın yani bu teşhisten bir yıl geçmeden de Bebek kucağımızda idi

Bir tüp bebek merkezine güvendim ve hiç sorgulamadım denileni yaptım
O mu bu mu ay şu da iyi olur mu diye hiç araştırmadım da

Hatta çok da yoğundum o süreçte stres vs tavandı iş ile ilgili

Biraz itidalli olmak akışına bırakmak bu işleri kolaylaştırıyor

Sağlıklı bebekleriniz olur umarım

Bu dediklerin ha diyince olmuyor emin ol :) tetkikleri yaptırdık tedavileri olduk olabilecek kadar şimdi bitkisel kürlere yöneldim tüp bebek benim icin son aşama ama ona suan cokda cesaretim yok

Bir üst yorumumda yazdım

Tüp bebeğim var

Bu nedenle bu şekilde öneride bulunuyorum bu konulara

O yollardan geçtim ve bu şekilde kolay geçtiğimi düşünüyorum yardımcı olmak istiyorum

Siz de umarım en kısa zamanda kucağınıza alırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…