- 18 Haziran 2017
- 1.263
- 999
- 73
- Konu Sahibi goncammm48
-
1 yıldır istiyorum 4 yıllık evliyim bir sorun bulunamıyor hsg çektirdim en son 2 gün önce yine sorun çıkmadıne kadar zamandır bebek istiyorsunuz?
herhangi bir sağlık probleminiz var mi?
eğer kısa bir zamansa acele etmeyin.
hayırlı sağlıklı bir evladiniz olur umarım.
bnde öyleyim geçen internetten bebek odaları fln baktım şöyle dizayn ederim odasını söyle düzenlerim fln diye.. umut her zaman var ALLAH büyük sen ne kadar zamandır istiyorsunbende hep hayal ediyorum bunları bebegimin beşiğini suraya koyarım bebegime sunları alırım diye :/ya off ya cok zor yasayan bilir. Allah'ım tez vakitte tüm isteyenlere nasip etsin hayırlı saglıklı bebekler. AMİN
bnde öyleyim geçen internetten bebek odaları fln baktım şöyle dizayn ederim odasını söyle düzenlerim fln diye.. umut her zaman var ALLAH büyük sen ne kadar zamandır istiyorsunbende hep hayal ediyorum bunları bebegimin beşiğini suraya koyarım bebegime sunları alırım diye :/ya off ya cok zor yasayan bilir. Allah'ım tez vakitte tüm isteyenlere nasip etsin hayırlı saglıklı bebekler. AMİN
Dağıttın bizi sabah sabah
cnm biz 1.5 senedir istiyoruz 2 kimyasal gebeliğim var eşiminde sperm hızında sorun varbnde öyleyim geçen internetten bebek odaları fln baktım şöyle dizayn ederim odasını söyle düzenlerim fln diye.. umut her zaman var ALLAH büyük sen ne kadar zamandır istiyorsun
canım bizim de var dediler 3 farklı yerde yaptırdık birinde hiç sorun çıkmadı birinde morfoloji diğerinde hız problem dediler neye inanacağımızı şaşırdık ama biz sorun yokmuş gibi düşünüyoruz proxeed plus kullanıyoruz kendi kafamıza göre ..sizin ileri hızlı yüzde kaç yani sayıda problem yok demicnm biz 1.5 senedir istiyoruz 2 kimyasal gebeliğim var eşiminde sperm hızında sorun var
Bu dediklerin ha diyince olmuyor emin ol :) tetkikleri yaptırdık tedavileri olduk olabilecek kadar şimdi bitkisel kürlere yöneldim tüp bebek benim icin son aşama ama ona suan cokda cesaretim yokKafanızı başka şeylerle meşgul edin
Çalışıyorsanız daha yoğun çalışın çalışmıyorsanız yoğun bir iş bulun hatta akşamları kursa vs yazılın
Beyniniz boşalsın sağlıkla kucağınıza alın
Bir de bu kadar umutsuz arabesk modda beklemeyin
Tıp ilerledi yaptırın tetkikleri teşhis varsa tedavi olun yoksa başka şeylerle meşgul olun o Zaman da olmadı tüp bebek merkezine başvurun
Bizde proxeed plusu yeni bitirdikcanım bizim de var dediler 3 farklı yerde yaptırdık birinde hiç sorun çıkmadı birinde morfoloji diğerinde hız problem dediler neye inanacağımızı şaşırdık ama biz sorun yokmuş gibi düşünüyoruz proxeed plus kullanıyoruz kendi kafamıza göre ..sizin ileri hızlı yüzde kaç yani sayıda problem yok demi
Bu dediklerin ha diyince olmuyor emin ol :) tetkikleri yaptırdık tedavileri olduk olabilecek kadar şimdi bitkisel kürlere yöneldim tüp bebek benim icin son aşama ama ona suan cokda cesaretim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?