- 16 Eylül 2014
- 6.065
- 29.835
- 498
- 29
- Konu Sahibi goncammm48
-
sayı 30 milyon hareketsiz %70 hareketli %30 sizin nasılcanım bizim de var dediler 3 farklı yerde yaptırdık birinde hiç sorun çıkmadı birinde morfoloji diğerinde hız problem dediler neye inanacağımızı şaşırdık ama biz sorun yokmuş gibi düşünüyoruz proxeed plus kullanıyoruz kendi kafamıza göre ..sizin ileri hızlı yüzde kaç yani sayıda problem yok demi
Dogrudur. Ama herkes siz gibi olamıyorki bazısının maddi gücü olmuyor bazisinin manevi herkesin yaşadıgı kendinedir. Maddi olarak cok sükür problem olmaz ama ben kafa olarak hazır degilim tüpe bilmiyorum nedenini. Tüğ görüşmelerini yaptım bu arada ve bana 3 ay sürecgini söyledi belkide bu yuzdendir ben kafamda 1 -1.5 ay giibi düşünürken cok uzun bi sürec gibi geldi oyuzden önce bitkisel oomazsa son carem olsumBir üst yorumumda yazdım
Tüp bebeğim var
Bu nedenle bu şekilde öneride bulunuyorum bu konulara
O yollardan geçtim ve bu şekilde kolay geçtiğimi düşünüyorum yardımcı olmak istiyorum
Siz de umarım en kısa zamanda kucağınıza alırsınız
ben de kız çocuğu hayal ediyorum hep:)1 yıldır istiyorum 4 yıllık evliyim bir sorun bulunamıyor hsg çektirdim en son 2 gün önce yine sorun çıkmadı
iki hafta önce sayı 137 milyon mililitrede 44 milyon hareketli %64 hareketsiz %36 çıktı cnmsayı 30 milyon hareketsiz %70 hareketli %30 sizin nasıl
iki hafta önce sayı 137 milyon mililitrede 44 milyon hareketli %64 hareketsiz %36 çıktı cnmsayı 30 milyon hareketsiz %70 hareketli %30 sizin nasıl
Dogrudur. Ama herkes siz gibi olamıyorki bazısının maddi gücü olmuyor bazisinin manevi herkesin yaşadıgı kendinedir. Maddi olarak cok sükür problem olmaz ama ben kafa olarak hazır degilim tüpe bilmiyorum nedenini. Tüğ görüşmelerini yaptım bu arada ve bana 3 ay sürecgini söyledi belkide bu yuzdendir ben kafamda 1 -1.5 ay giibi düşünürken cok uzun bi sürec gibi geldi oyuzden önce bitkisel oomazsa son carem olsum
Bende cikolata kisti var. Doktorlar almama taraftari cok sınırda bi büyüklügü oldugu icin ve rezervleri düşürmesin diye o sebeplede sürec 3 aymış farklı şekilde tedavi sanırım e vitamini yazdı 3 ay diyet prgramı cıkardı.Bu arada yıpranıyorsun işte
Bir de 3 ay mı tedavi süresi
Oğlum 7 yaşında teknoloji bu süreçte de gelişti
Beklenen adetten bir hafta önce başladım tedaviye, adet geçti 15. Günde de transfer olmuştu bile
Tüpü gözünde büyütme o beklemek bitkisel takviyeler her ay Regl olacağım mı acaba diye kendini dinlemeler vs daha yıpratıcı bir süreç
Hep kötü tüp anıları, ay çok zor hikayeleri var
Eskiden çok hormon vs veriliyormuş
Birçok sıkıntı vs oluyormuş benimki Cidden kolaydı
Şu bekleme süreci daha yıpratıyor
Maddi durumu olanlar denemeli bence beklemek yerine maddi durum yoksa da özellikle kadın çalışmıyorsa işe girip para biriktirmeli bu arada kafası da boşalır amacı olur stresi düşer
Bende cikolata kisti var. Doktorlar almama taraftari cok sınırda bi büyüklügü oldugu icin ve rezervleri düşürmesin diye o sebeplede sürec 3 aymış farklı şekilde tedavi sanırım e vitamini yazdı 3 ay diyet prgramı cıkardı.
Bilemiyorum bi doktor aşılama uygun derken digeri asla olmaz tutmaz dedi yoksa ilk aşılamyla baslicaktim. Tüpü en kötü ocaga erteledim hem beyin olarak da kendimi hazırlarım diye.
Sen tüpü nerde yaptirdin istanbuldami.
Ben bahceciye gittim ilk ve hic begenmedim kaçarak cıktım:)
Banada kiste ragmen yumurtlaar iyi dedi. Dogal yolla bile kalırsın diyorlar gittigim tüm doktorlar ama 1 bucuk yıldır gelmeyince yaşda 30u aşmaya başlayınca korktumBursa acıbadem
Biz şanslı idik sorun erkekte idi
Doktor ben bu tarz hasta seviyorum derdi
Bebek kafının vücudunda büyüyor erkekten bir sperm bulduk mu yeter derdi
Bulduk bir tane büyüdü işte
1 yıldır istiyorum 4 yıllık evliyim bir sorun bulunamıyor hsg çektirdim en son 2 gün önce yine sorun çıkmadı
9 sene boyunca 6 tüp bebekten sonra doktor bırakın tedaviyi olmuyorsa olmuyodur demesine rağmen hep dua ettim hep istedim rabbim kendiliğinden nasip etti ..umutsuz olma sabret ve inanKızlar hayalimde sürekli bebeğim var onu yıkıyorum giydiyorum kucağımda hep..veya başka bir zaman yanımda bıcır bıcır kız çocuğu bana anne anne diye dolanıp duruyor ..hep bunları hayal ederken buluyorum kendimi..bir yerlerde doğmamış bebeğim var ve ben onu çok özlüyorum ..bitsin bu hasret ,,içime düşse de karnımı okşasam sevsem onla konuşsam sizler ne kadar zaman sonra kavuştunuz bebeklerinize
allah isteyen herkese bu guzel duyguyu tattirsin en kisa zamanda insaallah.dua edin bol bol allah hayirli evlatlarla doldursun kucaginizi.Kızlar hayalimde sürekli bebeğim var onu yıkıyorum giydiyorum kucağımda hep..veya başka bir zaman yanımda bıcır bıcır kız çocuğu bana anne anne diye dolanıp duruyor ..hep bunları hayal ederken buluyorum kendimi..bir yerlerde doğmamış bebeğim var ve ben onu çok özlüyorum ..bitsin bu hasret ,,içime düşse de karnımı okşasam sevsem onla konuşsam sizler ne kadar zaman sonra kavuştunuz bebeklerinize
anladım cnm inŞallah bizlerinde yüzü güleriki hafta önce sayı 137 milyon mililitrede 44 milyon hareketli %64 hareketsiz %36 çıktı cnm
İşte buna mucize denir9 sene boyunca 6 tüp bebekten sonra doktor bırakın tedaviyi olmuyorsa olmuyodur demesine rağmen hep dua ettim hep istedim rabbim kendiliğinden nasip etti ..umutsuz olma sabret ve inan
Bende de var maalesef. Bir kez amleiyat oldum.. ve yillar sonra evlendim. Su an rezerv cok dusuk maalesef.. tavsqiyem olmayin ameliyat..Bende cikolata kisti var. Doktorlar almama taraftari cok sınırda bi büyüklügü oldugu icin ve rezervleri düşürmesin diye o sebeplede sürec 3 aymış farklı şekilde tedavi sanırım e vitamini yazdı 3 ay diyet prgramı cıkardı.
Bilemiyorum bi doktor aşılama uygun derken digeri asla olmaz tutmaz dedi yoksa ilk aşılamyla baslicaktim. Tüpü en kötü ocaga erteledim hem beyin olarak da kendimi hazırlarım diye.
Sen tüpü nerde yaptirdin istanbuldami.
Ben bahceciye gittim ilk ve hic begenmedim kaçarak cıktım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?