- 12 Ekim 2011
- 2.806
- 459
- 373
- Konu Sahibi goncammm48
-
8 yıl sonraKızlar hayalimde sürekli bebeğim var onu yıkıyorum giydiyorum kucağımda hep..veya başka bir zaman yanımda bıcır bıcır kız çocuğu bana anne anne diye dolanıp duruyor ..hep bunları hayal ederken buluyorum kendimi..bir yerlerde doğmamış bebeğim var ve ben onu çok özlüyorum ..bitsin bu hasret ,,içime düşse de karnımı okşasam sevsem onla konuşsam sizler ne kadar zaman sonra kavuştunuz bebeklerinize
Kızlar hayalimde sürekli bebeğim var onu yıkıyorum giydiyorum kucağımda hep..veya başka bir zaman yanımda bıcır bıcır kız çocuğu bana anne anne diye dolanıp duruyor ..hep bunları hayal ederken buluyorum kendimi..bir yerlerde doğmamış bebeğim var ve ben onu çok özlüyorum ..bitsin bu hasret ,,içime düşse de karnımı okşasam sevsem onla konuşsam sizler ne kadar zaman sonra kavuştunuz bebeklerinize
Allah en kısa zamanda tekrar nasip etsin dayanma gücü versinBen de ayni hayalleri kaybettiğim 10 günlük bebeğim için kuruyorum. Allah her şeyin hayırlısını versin
inşallah kavuşuruz cnm hakkkımızda hayırlısı2,5 senelik evliyim, son 4-5 aydır deniyoruz ama henüz bir şey yok.
1 sene öncesinde simir testi yaptırmıştım, temiz çıkmıştı.
1 senede birşeyler değişmiş olabilir belki diye,
Yarın doktora gideceğim. Hepimiz için hayırlısı olsun.
Cok üzüldüm canim başin sağ olsun, cok zor olmali, Allah sabir versin,insallah meleğine cennette kavusursun...Ben de ayni hayalleri kaybettiğim 10 günlük bebeğim için kuruyorum. Allah her şeyin hayırlısını versin
ne mutlu size sorun neydi peki tüp bebek mi oldu7 sene sonra kavuştuk çok şükür. Rabbim isteyen herkese tattırsın evlat sevgini.
ne mutlu size sorun neydi peki tüp bebek mi oldu
1 yıldır istiyorum 4 yıllık evliyim bir sorun bulunamıyor hsg çektirdim en son 2 gün önce yine sorun çıkmadı
çalışıyorum ve bu beni daha çok bozuyor masaüstünde çerçeve çocuk resimleri koyanlar ofiste bebek çocuk muhabbetleri acaba evde olsam daha mı az strese girerdim diye düşünmüyor değilimçalışmıyorsanız iş bulmanızı tavsiye ederim.
canım inan ki çabalıyorum aklıma getirmemeye bazen çok başarılı oluyorum bazen de öyle bir aklıma giriyor ki hem de nasıl ..spora zumbaya fln yazılmayı düşünüyrum mesela sonra tam da dediin gibi aşılama denesem ne kaybederim diyorum tutma yüzdesi aşırı düşükmüş gerçi ama beklemek yoruyor çok hem deBen en büyük engelin bu kadar çok istemek olduğunu düşünüyorum açıkçasıkafanızdan çıkarın desek elbette çıkaramazsınız ama neolur biraz gayret edin. Birşeyin gözünün içine bu kadar baktıkça olmuyor malesef. Başka şeylerle meşgul olmaya çalışın, kafanızı biraz bu fikirden uzaklaştırın. Sonra da, kendinizi hazır hissettiginizde aşılama yaptırın. Hem zor bir işlem değil, hem de dogala yakın. Belli ki beklemek sizi yoruyor, doğal yollardan olur denilse de beklemeyin bence bir aşılama deneyin. Hic birşey kaybetmezsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?