doğmamış bebeğinize mektup yazın

evet haklısın özelliklede aşkalarının çocuklarını sevmek ,her ay adet olmak ve en önemlisi bebeklere iç çekerek bakmak çok kötü bir durum ve bundan nefret ediyorum.

cok haklisin canim,bir hamile görmek acaba bende böyle olacakmiyim demek,bir bebek görüp acaba benimde böyle parcam olacakmi deyip ic cekmek,her gün birilerinin sen ne zaman yapacaksin?yap artik yas ilerliyor yoksa sonra olmaz demesi bunlara dayanmak cok zor

Canlar Günaydin ,,
Kendimi Nedense Bugün çok Iyi Hissediyorum. Bunca Aldiğim Kilolara Rağmen Hiç Umursamiyorum. Güzel Bi Makyaj Yaptim, Süslendim Işe öyle Geldim.....:::))))))))))

bende bugun regl oldum bende gergınım bıraz bugun of off

Canımcım iş regl olmamakta değil galiba.Ben istediğim zaman hamile kalabiliyorum ama sonuç?Elde var sıfır.Ya karnımda ölüyor ya da düşük yapıyorum.Ne zaman kan görsem acaba regl mi oldum yoksa düşük mü yapıyorum diyorum.Uzun zamandır ilk kez adet tarihim şaştı;1 hafta öncesi oldu.Hamile olmayı beklerken lekeler gelince eyvah yine başlıyoruz dedim...Eminim ya,kesin bu sefer de hamileyim diye düşünüyordum...Gel gör ki leke görünce hemen kan testi yaptırdm ve negatif çıktı.Ve ben ilk defa hamile olmadığıma sevindim çünkü hamile olsaydım bu kanamayla yine düşük yapcaktımsenağlama.Zaten paranoyak oldum.Nezaman hamile kalsam kanamam var mı diye mütemadiyen tuvalete gidip kontrol ediyorum.Kanın rengi kırmızı mı değil mi diye incelemeye çalışıyorum ve sonuç hep hüsran...

haklısın biz sadece hamile kalmayı istiyoruz. iş senin düşündüğün gibi oluncada.....haklısın tabiki. Allah büyüktür be. sen hamile kaldığında kendini rahat tut. zira o durumlarda stressiz, ve rahat olman gerekir. kendini germe ve kasma.

Gülçiçekciğim, bir roman isminden esinlendiğini biliyorum ama başlık "doğmamış bebeğinize...." değil de "doğacak bebeğinize...." olsa daha umut verici olmaz mı? Tabi bu benim nacizane fikrim. :)

canım bahsettin romanı bilmiyorum. ben içimden gelerek bu başlığı açtım. doğacak dersek o zaman hamile olmamız gerekir. eğer yazılanları okurcan hayaldeki bebeğimize yazıyoruz. yani bir gün gelecek olan bebeğimize... sevgilerle canım

ben mektup yazmadım ama şİir yazdım onu sizinle paylaşayım
GEL ARTIK BEBEĞİM
HERGÜN HAYALİMDE HERGECE RÜYAMDASIN
GEL ARTIK BEBEĞİM GEL ARTIK ANNECİĞİM
GÖZLERİM AĞLIYOR YÜREĞİM YANIYOR
ANNECİM HASRETİN BEDENİMİ YAKIYOR
HERKES ALMIŞ KUCAĞINA YAVRUSUNU SEVİYOR
GEL ARTIK MELEĞİM GEL ARTIK YAVRUM BENİM
BAĞRIMA BASIP MUTLU ET ARTIK BENİ
DUY SESİMİ BİTİR BU ÖZLEMİMİ
SENİN İÇİN ADARIM CANIMI BÜTÜN SERVETİMİ
GEL YETERKİ SEN GEL BEBEĞİM
GEL ARTIK MELEK KOKULU BEBEĞİM senağlama

Sen benim içimi ısıttın ben seni sarıp sarmaladım.
Küçük elinle içimdeyken kalbime mi dokundun yoksa ,
Bu sıcaklık cennette var mıdır acaba?
Kalp atışım bile seninkiyle aynı ritimde atıyor artık , o kadar bağlandım sana.
Dünyaya gelip üşümeye başlarsan eğer sakın korkma
O minik ellerini tutup ısıtacağım , sen sadece kalbini kalbime yasla..

Hamile değilim , şu an bebek düşünmüyorum ama olsun gelecekteki bebeğime yazmak istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…