doğmamış bebeğinize mektup yazın

transferim gerçekleşti. bugün 5, gün. ve tam tane empriyo transfer ettiler. mutlu sona iyice yaklaştığımı hissediyorum. tutacak inşallah. inşallah bebişlerime kavuşacam.,

slm. kızlar,
bebeğim sonunda sesimi duydu ...6,5 haftalık hamileyim. mektubum işe yaradı ve sonunda karnım da bebişim. o kadar çok mutluyumki anlatamam arkadaşlar. Darısı sizlerinde başına inşallah.

DUYGULARNI ÇOK GÜSEL ANLATMIŞŞI ÇOK KÖTÜ OLDUM senağlamasenağlama

canım yavrum.... kuzucuğum.....
annen 3 senede senin için neler çekti....ne acılara katlandı ama olsun senin için katlanırım ben sen yeterki gel kuzucuğum...
sana her geçen gün dahada yaklaştığımı hissediyorum...tüp bebek tedavisine başladığımızdan beri maddi manevi zor bir döneme daha adım attık bebişim...ama olsun sonunda seni kucağıma alacağım ya hayırlısıyla,sen bana hepsini unutturursun...
evet umutluyum...inanıyorum olacağına bebişim... 3 senede senin yokluğun,özlemin babanla,bana anlatılamaz acılar yaşattı kuzum.....baban pek belli etmiyor,ben daha da fazla üzülmeyeyim diye ama biliyorum oda çok üzülüyor ve senin geleceğin günü sabırsızlıkla bekliyor...anneannen,deden,dayıların da aynı şekilde onlarda özlemle seni bekliyorlar yavrum... ilk torun olacaksın inşallah ve seni daha görmeden şimdiden seviyorlar..sen hele bir gel ne kadar çok sevenin var ve seni ne kadar çok özleyen....babannende aynı şekilde....oda özlemle bekliyor...onun ilk torunu olmayacaksın,o torun sevgisini tatmış ama senin yerinde hazır onun yanında sana sevgisinden ayırmış özlemle bekliyor bebişim....gel artık kuzum gel ne olur....
biliyorum birgün bu haykırışlarımı duyacaksın ve annemi yeter üzdüğüm gideyimde onu sevindireyim,doya doya öpüp koklasın beni diyeceksin..biliyorum az kaldı o günlere....

Allah inşallah gönlünüze göre verir. İnşallah kucağınıza almak nasip olur. benim 2 aylık oldu tüp bebek. biliyorum çok zooor. ama başaracaksınız inanın ve isteyin yeterki.

bebeğim nerdesin ?
sensiz geçen3 sene 1 ay ve 1 gün oldu ah bebeğim bu zaman içinde sana kavuşmak için çok ugraştık çok üzüldük ama sen hala yoksun bir yerlerde bana geleceğin günümü bekliyosun yoksa hiçmi olmyacaksın sadece benimkurduğum bir hayalmisin bebeğim senağlamabeklemek çok zor ama yeterki gelecek ol ben seni babanla beklerim meleğim ne olur gel evimize neşe getir babanla ben birbirimizi çok seviyoruz senide o kadar çok seveceğizki seni aklımdan çıkaramıyorum bebeğim heryerde sen herşeyde sen varsın seni düşünmediğim an yok anneni üzme döktüğüm gözyaşları sevinç gözyaşları olsun artık:a015:

nasıl güzel bi duygu anne olmak kimbilir.
rabbim umarım zamanı gelince bana da tattırır bu duyguyu

selam evet anne olmak gercekten çok özel bi duygu allah tüm isteyen kadınlara nasip etsin inş yürekten isteyelim ve sabredelim inş sabrın sonu selamettır mutluluktur olacağına inanmak da önemli bence

gel artık bebişim gelllllll...senağlama senı ben ve baban uzun zamndır beklıyoruz 10yıldır senın ıcın mucadele verıyoruz hepsı senın ıcın senın gelmen ıcın ama ne kadr cabalaskda faydası yok senın canın ısteyınce ve tabıkı yuce rabbım ısteyınce gelceksın bılıyorm bızde senınle ılgılı babanla hayaller kuruyoruz mutlu oluyorz ama sen gelmeyınce yıne husarna ugruyoruz canım bebişim senı ozledım gel artık yada hıc gelmıycekmısın bunlaar hep bı hayalmı olcak ama ben yınedeseni beklıyorm bırgun gelecksın inşllh:a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…