Doğru mu anlıyorum?

:))) Gayet açık niyeti. Kendinize güvenin ve hoşunuza gittiyse mesajlarına karşılık verin.
Bugün buluştuk.Daha doğrusu dışarıda kahve içtik.Havanın soğuk olduğunu istersem bana kahve ısmarlayabileceğini söyledi.Evden alabileceğini söyledi.Aracım olduğunu kendim gelebileceğimi söyledim.İki saat kadar oturduk. Havadan sudan ,hobilerden filan konuştuk.Daha doğrusu hep o konuştu.Eve yeni geldim.Henüz aramadı.

Ahahaha oha ya bu ne:) adam kesinlikle yürüyor. İlgin varsa çağır yürürken. Yoksa da başka diyetisyen bul:)

Ay aklıma oh my Venus geldi, netflixi olan izlesin,çok tatlı.
Orada da antrenör bir adam obez bir kızı zayıflatıyordu,bu süreçte birbirlerine aşık olmuşlardı
dizinin sonunda kız ikizlere hamile kalıp verdiği tüm kiloları geri alıyordu😂😂

Ay aklıma oh my Venus geldi, netflixi olan izlesin,çok tatlı.
Orada da antrenör bir adam obez bir kızı zayıflatıyordu,bu süreçte birbirlerine aşık olmuşlardı
dizinin sonunda kız ikizlere hamile kalıp verdiği tüm kiloları geri alıyordu😂😂
Çok tatlı bir diziydi :)

İlk gittiğinizde yakınlık göstermeyip ara verdikten sonra döndüğünüzde ilgilendiyse sizi kaybetme korkusu edinmiş olabilir yani müşteri kaybetme korkusu gibi geldi bana belki de yeterince ilgilenmediğini düşündü ondan ara verdiğinizi düşündü.

Ay ne bileyim kafam karıştı
Yürümese bu kadar ilgi alaka gösteremez
Beraber yürüyelim demiş
Her hastasıyla yürüyemez herhalde size özel bir durum olabilir 😁

Bana çok tuhaf geldi bu tavır daha önce diyetisyene gitmedim hep böyle ilgililer mi?ben bu tarz şeylerde aşırı samimiyet pek sevmem o yüzden bu tarz biriyle devam etmezdim şahsen ama ilginiz varsa karşılık verin.

Ay ne bileyim kafam karıştı
Yürümese bu kadar ilgi alaka gösteremez
Beraber yürüyelim demiş
Her hastasıyla yürüyemez herhalde size özel bir durum olabilir
evet birlikte yürüme isteği düşündürücü kısım :)
Hava soğuk olduğu için kahve teklifinde bulundu..Kahve içtik..Ama sonrasında aramadı.ona takıldım.Beğenmemiş olsa 6 ay öncesinde de beni biliyordu.Seanslarda da tanıyordu..Neden acaba.

Hava soğuk olduğu için kahve teklifinde bulundu..Kahve içtik..Ama sonrasında aramadı.ona takıldım.Beğenmemiş olsa 6 ay öncesinde de beni biliyordu.Seanslarda da tanıyordu..Neden acaba.
kibar biri olabilir aslında belki de böyle bir düşüncesi yoktur biz kafamızda kurup hayal kırıklığı yasamayalım sonra :)

Yani ben olsam cok dikkatli olurdum. Kendinizi kaptirmayin derim. 6 ay once de sizi biliyordu ve o gecen surede sevgilisine evlenme teklifi etti. Bir anda sizin guzel oldugunuzu farketti ve size yurumeye basladi. Bu tipler bana hic guven vermez. Cok kaptirmadan agir adimlarla gidin derim.

kibar biri olabilir aslında belki de böyle bir düşüncesi yoktur biz kafamızda kurup hayal kırıklığı yasamayalım sonra :)
Eğer bu kibarlıksa hiç hoş değil normal değil çünkü
Kibar olan insan muayene sırasındada kibar olur sonrası kibarlıktan çıkıyor
Çapkınlık oluyor

Merhabalar 6 ay önce diyetisyene gitmiştim.Neyse kilo vermede başarılı olamadım.Sonra ara vermeye karar verdim.6 ay geçti.Akabinde tekrar diyet yapmaya karar verdim.Sonra aynı diyetisyene gittim.
Diyetisyenim beni heyecanla karşıladı.Sohbet filan ettik.Benimle alakalı hiç bir şeyi umutmamış.Ne kadar zarif ve güzel olduğumu filan söyledi..Sonrasında yürüyüşe çıkarken bana da haber verir misiniz dedi.Çıkarken de tekrar etti.”Mutlaka haber ver.”dedi.Sonrasında mesaj attı..Ne yaptığımı başladığımı filan soruyor..Akşama doğru tekrar yazdı..sosyal medyadan ekledi..Fotolarıma bakmış.Bir tanesini gönderip geçen yazdan mı filan diye sordu.. Daha zayıfmışım filan...biraz da öyle konuştuk..
Kendimi kaptırmak istemiyorum ama yürüyor mu bana acaba?
Arkadaşlar buluştuk ve iki gündür aramadı,🤦Pzartesi seansımız varr..Bu arada yürüyüşten vazgeçip kahve içmeye karar verdik..Gayet de iyiydi ama ne oldu anlamadım.

Arkadaşlar buluştuk ve iki gündür aramadı,🤦Pzartesi seansımız varr..Bu arada yürüyüşten vazgeçip kahve içmeye karar verdik..Gayet de iyiydi ama ne oldu anlamadım.
Aramayabilir 2 gün kısa bir süre. Sevgilisi vardı, ayrıldı mı? Ne zaman ayrıldı acaba?

Bir tek bana mı normal geldi davranışları ? İlgili ve iyi diyetisyenler genelde bu şekilde sürekli iletişimde kalır. Biraz daha bekleyin devamı gelirse karşılık verirsiniz.

Samimi cevaplarınız için şimdiden teşekkürler arkadaşlar..
6 ay önce gittiğim diyetisyenime 6 ay sonra tekrar gittim..Birlikte yürüyüş teklifi filan etti,beni beğendiğini cümleleriyle ifade etti..Zaten kaç seans görüştüğümüz bir insandı..Ben bir kaç gün yazmamıştım..Yürüyüş için benden haber bekliyordu ve sık sık da mesajlar atıyordu..
Neyse bizim yürüyüş kahveye döndü..Ben müsait olduğumu yürüyebileceğimi söyledim..Akşama kadar çalıştığımı akşam üzeri benimle kahve içmek istediğini söyledi.Beni aracıya alma teklifi etti,aracım olduğunu filan söyledim..Buluştuk,iki saat oturduk..Güzel de geçti bence ama ayrıldıltan sonra ne aradı ne de yazdı..
Beğenmemiş olabilir tamam ama her seansta sohbet ettiğimiz bir insan.Fiziksel olarak da beni bilen bir insan...
Açıkçası merak ediyorum.Seanslara devam edeceğim kilo vermek için ama bu tavrı da hoşuma gitmedi..
Bu arada doğru mu anlıyorum diye konu açmıştım..Bakabilip ona göre de yorum yapabilirsiniz..

Üyenin yorumunda belirttiği durum gerçekleşmiş. Sizinle kadın -erkek ilişkisi dahilinde değil , diyetisyen-danışan ilişkisi dahilinde ilgileniyormuş.

Evlenme isteğiniz sebebiyle ; gerek iş gerekse sosyal çevrenizde karşılaştığınız her sohbet girişimini flört olarak değerlendirmediğinizden emin olmaya çalışın.

Kendinize de yeni bir diyetisyen bulun ve sosyal medyalarınızdan çıkartın , takibi de bırakın.

Siz, kendisine kadınca bir beğeni beslediğiniz için ,kendisini sadece diyetisyen olarak görebileceğinizi sanmıyorum.

Back
X