Doğru mu anlıyorum?

Üyenin yorumunda belirttiği durum gerçekleşmiş. Sizinle kadın -erkek ilişkisi dahilinde değil , diyetisyen-danışan ilişkisi dahilinde ilgileniyormuş.

Evlenme isteğiniz sebebiyle ; gerek iş gerekse sosyal çevrenizde karşılaştığınız her sohbet girişimini flört olarak değerlendirmediğinizden emin olmaya çalışın.

Kendinize de yeni bir diyetisyen bulun ve sosyal medyalarınızdan çıkartın , takibi de bırakın.

Siz, kendisine kadınca bir beğeni beslediğiniz için ,kendisini sadece diyetisyen olarak görebileceğinizi sanmıyorum.
Açıkçası ilgimi çeken bir kişi değildi..Olaylar kendiliğinden gelişti..Etik olmayan bir buluşmaydı ama beğendiği için bu kuralın dışına çıkabileceğini makul karşıladım.Neden olmasın ki dedim..

Merhabalar 6 ay önce diyetisyene gitmiştim.Neyse kilo vermede başarılı olamadım.Sonra ara vermeye karar verdim.6 ay geçti.Akabinde tekrar diyet yapmaya karar verdim.Sonra aynı diyetisyene gittim.
Diyetisyenim beni heyecanla karşıladı.Sohbet filan ettik.Benimle alakalı hiç bir şeyi umutmamış.Ne kadar zarif ve güzel olduğumu filan söyledi..Sonrasında yürüyüşe çıkarken bana da haber verir misiniz dedi.Çıkarken de tekrar etti.”Mutlaka haber ver.”dedi.Sonrasında mesaj attı..Ne yaptığımı başladığımı filan soruyor..Akşama doğru tekrar yazdı..sosyal medyadan ekledi..Fotolarıma bakmış.Bir tanesini gönderip geçen yazdan mı filan diye sordu.. Daha zayıfmışım filan...biraz da öyle konuştuk..
Kendimi kaptırmak istemiyorum ama yürüyor mu bana acaba?
Bazı insanlar böyle sosyal ve işlerini her anlamda ilgilenerek yapıyorlar, öyleyse çok güzel senin için🤩 ancak yürüyor olma ihtimali daha yüksek gibi tabi😅

Açıkçası ilgimi çeken bir kişi değildi..Olaylar kendiliğinden gelişti..Etik olmayan bir buluşmaydı ama beğendiği için bu kuralın dışına çıkabileceğini makul karşıladım.Neden olmasın ki dedim..

Prensiplerimiz karsimizdaki kisiye gore degismez, bizimle ilgilidir. Bu adamin etik kurallari hice sayarak yaptigi bulusma sadece size ozel degildir, demek ki prensipleri olmayan biri kendisi. Bu bile o kadar eksi bir puan ki, ne munasebet deyip bir daha da seanslara gitmemeniz gerekirdi hatta ben olsam sikayet dahi ederdim.

Merhabalar 6 ay önce diyetisyene gitmiştim.Neyse kilo vermede başarılı olamadım.Sonra ara vermeye karar verdim.6 ay geçti.Akabinde tekrar diyet yapmaya karar verdim.Sonra aynı diyetisyene gittim.
Diyetisyenim beni heyecanla karşıladı.Sohbet filan ettik.Benimle alakalı hiç bir şeyi umutmamış.Ne kadar zarif ve güzel olduğumu filan söyledi..Sonrasında yürüyüşe çıkarken bana da haber verir misiniz dedi.Çıkarken de tekrar etti.”Mutlaka haber ver.”dedi.Sonrasında mesaj attı..Ne yaptığımı başladığımı filan soruyor..Akşama doğru tekrar yazdı..sosyal medyadan ekledi..Fotolarıma bakmış.Bir tanesini gönderip geçen yazdan mı filan diye sordu.. Daha zayıfmışım filan...biraz da öyle konuştuk..
Kendimi kaptırmak istemiyorum ama yürüyor mu bana acaba?
Ahh ahhh keşke diyetisyen bir kocam olsaydı

Yürüyor hemde koşuyor

Ahh ahhh keşke diyetisyen bir kocam olsaydı

Yürüyor hemde koşuyor
Çözemedim yine de.Yürüyüş teklifi yaptım..Kahve içelim dedi.Beni almak istedi aracım var dedim.İkinci kez aradı ,zaten dışarda olduğumu söyledim..Neyse gittik kahve filan içtik.Muhabbet sohbet vakit geçti ama eve geçince aramadı..Aşırı işkolik ben de fazla sosyal bir insanım..İlk tanıyanlar da beni soğuk bulurlar baya bi.Sonradan ısınırlar..Tepkimi mi ölçemedi acaba.Bugğn seamsımız vardı ,gayet de iyi ve ilgiliydi..Bi ara yine davet teklifi mi etti anlamadım ama..Sanki korkak biri ya..

Merhabalar malum şahıs aylar sonra aradı,duygularını açtı.Ciddi olduğunu söyledi.Benden emin olamamış,o zamanlar stresliymişim,hayatımda biri olduğunu düşünmüş filan.Ama ben yine de güvenemiyorum.
Mesela çok yoğun olarak başladı..Bu bende güvensizlik uyandırdı..Bir insan bir insana bu kdar bir anda yoğunlaşamaz.Dört gün oldu.Ben geri durunca,ya beni korkutmamak adına,ya da başka bir beklentisi var onu alamayacağını düşündüğü için o da geri durdu.Bunu çözemedim henüz.mesela pzar buluşacaktık,hiç bahsetmedi..
Ama ben aramayınca ya da mesaj atmayınca triplere girdi.
Yani abartmadı ama beklediğini söyledi.
Nasıl yaklaşacağımı bilemiyorum.Erkeklere karşı güven problemim var

Merhabalar malum şahıs aylar sonra aradı,duygularını açtı.Ciddi olduğunu söyledi.Benden emin olamamış,o zamanlar stresliymişim,hayatımda biri olduğunu düşünmüş filan.Ama ben yine de güvenemiyorum.
Mesela çok yoğun olarak başladı..Bu bende güvensizlik uyandırdı..Bir insan bir insana bu kdar bir anda yoğunlaşamaz.Dört gün oldu.Ben geri durunca,ya beni korkutmamak adına,ya da başka bir beklentisi var onu alamayacağını düşündüğü için o da geri durdu.Bunu çözemedim henüz.mesela pzar buluşacaktık,hiç bahsetmedi..

Derdi beraber olmak. Bir erkek bir kadına birden bu kadar yılışık bir şekilde yaklaşamaz. Sapıksa ama her türlü yavşaklığı beklersiniz. Daha yeni hasta olarak gidiyorsunuz yürüyüşe haber verin ne demek? Arabayla alayım falan.
Bunlar avcı. Ciddi beraberlik düşünmeyin

Ölü taklidi yapmayın. Ne olabilir ki en fazla kötü bir deneyim olur. Kadın erkek ilişkilerinde deneyim yaşayarak insan aşkında kendini tanıyor. Kasmayın eğer görüşmek istiyorsanız açık olun.

Derdi beraber olmak. Bir erkek bir kadına birden bu kadar yılışık bir şekilde yaklaşamaz. Sapıksa ama her türlü yavşaklığı beklersiniz. Daha yeni hasta olarak gidiyorsunuz yürüyüşe haber verin ne demek? Arabayla alayım falan.
Zaten insan insanı tanımadan nasıl ciddi beraberlik düşünsün ki. Tek hece takılırım siye yola çıkıp evlenenler var yıllarca beraberlik yaşayıp evlenince altı ayda boşananlar var. Sonunu düşünmeyin yola bakın. Yolun keyfini sürün.

Bir sürü hikaye var. Sizin hikayenizde böyle başlar belki. Belki hep kilolarımdan şikayetçi idim ne bilirdim aşkıma giden yol olacağını dersiniz. Belki kilo başıma ne dertler açtı birde böyle bi çapkın diyetisyenle uğraştım diye anlatırsınız gülersiniz. Aman yaşayın gitsin. Kendinizi kasıyorsunuz. Adamlarda ne istediğinizi anlamıyor. Yani bu durum garip geliyorsa bunu da deyin. Etik bulmuyorsanız bunu da söyleyin. Ama kendi hissettiklerimizi açıkça söyleyin.

Şu an danışanı değilim.beraberlik konusunda fikirlerimi açıkladım.

Zaten insan insanı tanımadan nasıl ciddi beraberlik düşünsün ki. Tek hece takılırım siye yola çıkıp evlenenler var yıllarca beraberlik yaşayıp evlenince altı ayda boşananlar var. Sonunu düşünmeyin yola bakın. Yolun keyfini sürün.
Sonunu düşünen kahraman olamaz. Bence de bekarken erkekleri tek gecelik düşünüp sabaha kalmadan postalamak lazım.

Bir sürü hikaye var. Sizin hikayenizde böyle başlar belki. Belki hep kilolarımdan şikayetçi idim ne bilirdim aşkıma giden yol olacağını dersiniz. Belki kilo başıma ne dertler açtı birde böyle bi çapkın diyetisyenle uğraştım diye anlatırsınız gülersiniz. Aman yaşayın gitsin. Kendinizi kasıyorsunuz. Adamlarda ne istediğinizi anlamıyor. Yani bu durum garip geliyorsa bunu da deyin. Etik bulmuyorsanız bunu da söyleyin. Ama kendi hissettiklerimizi açıkça söyleyin.
Bilmiyorum,hissettiklerimi söylüyorum.Ama bir güvensizlik var içimde.Benimle mi onunla alakalı mı çözemedim.

Başka biri girmiş araya☺️ Etkilendiyseniz deneyin ne kaybedersiniz. Bana pek güven vermedi. Bir parlıyor bir sönüyor…

Mayıs'tan beri hiç ilerleme olmadı mı yani bir kahve içmek dışında :)
Adam müşterilerini belki de strese sokarak zayıflatıyordur. Ticari zekasını takdir ettim.
Kendimden biliyorum, planlı bir dertlenme programı her zaman işe yarar.
Belki de işleri kötü gitmiştir 🤣

Back
X