Doğru mu anlıyorum?

Şimdide boğazın storysini atmış,ama eve geçiyordu.işi yoktu.karmaşık.
Ay allahaşkına beş senelik sevgilin değil bu adam senin, ya da yoluna paspas olduğun uzatmalın değil. Aranızda henüz bir şey yok ki. Böyle bir Türkan Şoray havası aldım sanki, yalnız o havalar 70lerde kaldı demodeliği bırak

Eve giderken arkadaşı aramış olamaz mı? Canı bir şeye sıkılmış biraz manzara izlemek istemiş olamaz mı? İstanbul’un kıymetini biliyor olamaz mıııııı? 😵‍💫
Günümün nasış geçtiğini detayları ile merak edip soruyor ama sen ne yaptın dediğinde detay vermiyor.Herzamanki gibi,eve geçiyorum vs

Yaş otuzu aşınca geçiyor bu histeriler. Ben 37 olunca gereksiz geliyor bu hallenmeler. Ondan bi yükseldimde. Sakin olun.

Günümün nasış geçtiğini detayları ile merak edip soruyor ama sen ne yaptın dediğinde detay vermiyor.Herzamanki gibi,eve geçiyorum vs
Belki anlatacak kadar ilginç bir şeyi olmadığını düşünüyor. Adamı tanı sonra dersin bu nedenle böyle davranıyor. Ben iyi hissediyorum ya şu buluşmayı organize edelim de bi sen. Biraz kararlı dur bakalım ne yapacak.

Siz varoluşsal sancılar da çekmişsiniz bir ara. Uzun süre sevişmeyince oluyor öyle. Geçer. M Mutlu2890 Bu adam ofiste müzik açmış mıydı hiç? Merdivenden inerken düşecek gibi oldunuz mu?
Yemin ederim korkulur sizden. Üyeliğimi silip telefonu yerin kırk kat altına saklasam mi acaba 😂

Yemin ederim korkulur sizden. Üyeliğimi silip telefonu yerin kırk kat altına saklasam mi acaba 😂

Erkek, fake, ergen, mükerrer konulara karşı polis gibi devriye atıyor KK kadınları. Bunlardan değilseniz korkacak bir şey yok. Geçen üç cümleden bir konuyu ve eski hesaplarını buldular

Niye boğaz trafiğine girsin eve gitmek için. Kesin rakı balık takılıyor ama konu sahibinden saklamıştı
Belki hafızasını kaybetti ve evi ararken boğaza girdi, yanlışlıkla arabayı park edince ayağı taşa takıldı ve rakı sofrasına doğru düştü? Niye hemen kötü düşünüyorsunuz ki?

Back
X