Doğru mu anlıyorum?

Siz varoluşsal sancılar da çekmişsiniz bir ara. Uzun süre sevişmeyince oluyor öyle. Geçer. M Mutlu2890 Bu adam ofiste müzik açmış mıydı hiç? Merdivenden inerken düşecek gibi oldunuz mu?
Gene bir Şerlok tavrı mı?
Neler oluyor, izleyelim bakalım.

Siz varoluşsal sancılar da çekmişsiniz bir ara. Uzun süre sevişmeyince oluyor öyle. Geçer. M Mutlu2890 Bu adam ofiste müzik açmış mıydı hiç? Merdivenden inerken düşecek gibi oldunuz mu?
Bence bayılsın adamın kollarına doğru bakalım nolacak adamın durumu 🤣

Reklamdan sonra başka film başlamış gibi hissediyorum şu anda. Ne okuduğumu da anlamadım.

Eklentiler

• Screenshot_2022-12-18-00-16-19-828_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2022-12-18-00-16-19-828_com.android.chrome.webp
    33,9 KB · Görüntüleme: 68
Merhabalar malum şahıs aylar sonra aradı,duygularını açtı.Ciddi olduğunu söyledi.Benden emin olamamış,o zamanlar stresliymişim,hayatımda biri olduğunu düşünmüş filan.Ama ben yine de güvenemiyorum.
Mesela çok yoğun olarak başladı..Bu bende güvensizlik uyandırdı..Bir insan bir insana bu kdar bir anda yoğunlaşamaz.Dört gün oldu.Ben geri durunca,ya beni korkutmamak adına,ya da başka bir beklentisi var onu alamayacağını düşündüğü için o da geri durdu.Bunu çözemedim henüz.mesela pzar buluşacaktık,hiç bahsetmedi..
Ama ben aramayınca ya da mesaj atmayınca triplere girdi.
Yani abartmadı ama beklediğini söyledi.
Nasıl yaklaşacağımı bilemiyorum.Erkeklere karşı güven problemim var
Sen adama bür adım atmadın ki o zaman. Git görüş tanış. Sen istemeden yatağa atamaz seni. Sohbet et, kendini ifade et. Yetişkin kadınsın ne olabilir senin istemediğin. Etmeye etmeye flört bile unutuluyor. Git ve özgüven tazele. Ah bekar olacaktım kiii 😎

Ben mutaassıp bir ailenin evladıyım, erkeklerle ciddi görüşmek dışında görüşemem, sizin de ilk geldiğimdeki davranışlarınız biraz tutarsız geldi. Kusuruma bakmayın geceleri çıkamam. Dersiniz zaten bir iki yoklar bakar sizle bir şeyler olmayacak denemez.

Sen adama bür adım atmadın ki o zaman. Git görüş tanış. Sen istemeden yatağa atamaz seni. Sohbet et, kendini ifade et. Yetişkin kadınsın ne olabilir senin istemediğin. Etmeye etmeye flört bile unutuluyor. Git ve özgüven tazele. Ah bekar olacaktım kiii 😎
Ben bugün çok hastaydım.Yarın da görüşecektik.Yarın bir planımız var mı diye sordum.Bana verdiği cevap şu:Hastasın diye plan yapmadım,dinlen..Daha ilk gün ah yanında olsam diye yazan adam yani.
İnsan daha farklı bir cevap verir.İstekli olan böyle olmaz.

Ben bugün çok hastaydım.Yarın da görüşecektik.Yarın bir planımız var mı diye sordum.Bana verdiği cevap şu:Hastasın diye plan yapmadım,dinlen..Daha ilk gün ah yanında olsam diye yazan adam yani.
Yoo gayet normal bir şey yazmış. Yaşlar kaç? Sanki sen cilvede Sibel Can’sın da adamdan edebiyat bekliyorsun 😂

Hastayım diyen insana neden ısrar etsin ki?

Back
X