Doğru mu anlıyorum?

Oyyy oyyy en yorucu kadin flort profilisiniz konu sahibi, daha 4 gun olmus iletisime geceli, yaziyla DORT, butun hayatini size gore planlanmasini ve sizi ilgiye bogmasini bekliyorsunuz.

Insanlar arasindaki bag zaman gectikce beraber ani biriktirerek kuvvetlenir. Ilk erkek arkadasiniz mi olacak bu sahis? Bu isleri iyi bilmiyor gibisiniz.

Ayrica taaa mayis ayindan bu zamana yarim sene gecmis, emin olamadim falan hikaye, daha cok ilgisini ceken biri radarina girmis, onu elinden kacirinca yedeklere donmus. Muhtemelen tek yazdigi siz degilsinizdir, birinizde karar verince digerlerine hayalet olur yine.

Merhabalar 6 ay önce diyetisyene gitmiştim.Neyse kilo vermede başarılı olamadım.Sonra ara vermeye karar verdim.6 ay geçti.Akabinde tekrar diyet yapmaya karar verdim.Sonra aynı diyetisyene gittim.
Diyetisyenim beni heyecanla karşıladı.Sohbet filan ettik.Benimle alakalı hiç bir şeyi umutmamış.Ne kadar zarif ve güzel olduğumu filan söyledi..Sonrasında yürüyüşe çıkarken bana da haber verir misiniz dedi.Çıkarken de tekrar etti.”Mutlaka haber ver.”dedi.Sonrasında mesaj attı..Ne yaptığımı başladığımı filan soruyor..Akşama doğru tekrar yazdı..sosyal medyadan ekledi..Fotolarıma bakmış.Bir tanesini gönderip geçen yazdan mı filan diye sordu.. Daha zayıfmışım filan...biraz da öyle konuştuk..
Kendimi kaptırmak istemiyorum ama yürüyor mu bana acaba?
Yürüyor bence de
Ee gelişme var mı
Konu eski

Merhabalar 6 ay önce diyetisyene gitmiştim.Neyse kilo vermede başarılı olamadım.Sonra ara vermeye karar verdim.6 ay geçti.Akabinde tekrar diyet yapmaya karar verdim.Sonra aynı diyetisyene gittim.
Diyetisyenim beni heyecanla karşıladı.Sohbet filan ettik.Benimle alakalı hiç bir şeyi umutmamış.Ne kadar zarif ve güzel olduğumu filan söyledi..Sonrasında yürüyüşe çıkarken bana da haber verir misiniz dedi.Çıkarken de tekrar etti.”Mutlaka haber ver.”dedi.Sonrasında mesaj attı..Ne yaptığımı başladığımı filan soruyor..Akşama doğru tekrar yazdı..sosyal medyadan ekledi..Fotolarıma bakmış.Bir tanesini gönderip geçen yazdan mı filan diye sordu.. Daha zayıfmışım filan...biraz da öyle konuştuk..
Kendimi kaptırmak istemiyorum ama yürüyor mu bana acaba?
Yuruyo yuruyo 😂

Doğru hatırlıyormusum mutlu hanım. Sen K kb44 sün. Yok ne dediginizi anlayamadım falan diyorsun ama yemezler. 2019dan beri otuz yasindasin. 😂😂
Arkadaşlar atanmış öğretmenim.Çalıştım kurumda beyler ya çok genç ya da evli.Gel seni biriye tanıştıralım diyen yok.Oturduğumuz apartmanda da kimseyle tanışmadık.Şimdi bana çirkinsindir diye yorum yapmayın.Çok da çekiciyim.Ama görücü gelmiyor.Yaşım 30. Yerimde olsanız naparsınız?

Arkadaşlar dün bir konu paylaştım. Anlamadık yazdınız. Mesele karışık emin olun ben de çözemedim. Sade bir şekilde anlatayım. Bir beyefendiyi telefonda mesajla azarlamıştım. Olur olmadık zamanlarda arıyordu. İşi icabıydı ama ben kızdım. Neyse dün yanına gittim. beyfendi bana şöyle dedi : artistlik ediyorsun, sana değer veren insanları mesajla soğutuyorsun. Ben de sordum:bana değer veren de kim burda? O da ekledi:ben değer veriyorum. Seni sevmez olur muyum? Ama beni kendinden soğutacaksın. Ben de cevap verdim:sen beni ömrünce unutamazsın. Beyefendi de sahi nasıldı o şarkı deyip telefonundan çalıp dinledi. Şarkının yarısında telefonunu alıp başka yere gidip orda yalnız dinledi. Bu ne demek oluyor şimdi? Benden hoşlansa şarkının yarısında bırakıp gitmezdi. Niye başka yerde dinlesin ki? Ben bu meseleyi çözemedim.Benden hoşlanıyor gibi hali yoktu. Bir türlü ihtimal vermiyorum.Bu arada beyefendi sağlık sektöründe değil.

Back
X