- 3 Eylül 2012
- 21.884
- 57.710
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
Çocuk istiyorsanız tedavi düşünün tabiki
Ama tam oturmamış bı evliliğe çocuk olmaz
Bence ilk iş evlilikteki sorunları halletmek olmalı
Hakkinizda hayırlısı..
Canım bence tedavini ol..ilerde keşke diyebilirsin
Yazdıklarına bakacak olursak cevabım hayır.
Her işte bi hayır vardır diyerek doğru zamanı beklerdim ben. Madem çocuk isteğiyle de yanıp tutuşmuyorsun.. Üstelik evliliğin konusunda şaibeli düşüncelerin var. Çocuk için tedavi olmanı gerektirecek tek bi mantıklı sebep bile göremiyorum.
çok zor bir karar,
ve bu kararı kimseden etkilenmeden sizin vermeniz gerektiğini düşünüyorum,
ama madem sormuşsunuz, çocuk sahibi olmak bir insanın hayatında alabileceği en büyük sorumluluk,
eğer gerçekten istemiyorsanız, acele etmeyin, yaşınız genç...
Evliliğinle ilgili şüphelerin varsa konusulur zamana bırakılır düzelir oturur hem bitirmek istesen bunca senedir noktalardın ama bence zaman kaybetme tedaviye başla
Babasından emin olmadığın çocuğu ne yapacaksın? Annelik bencil olmamaktır. Çocuk sırf "anne olma duygusunu tatma" amacıyla doğurulmaz ki. Ona mutlu bi yuva vermeniz gerekiyor. Her çocuk birbirini seven sayan anne-babayla büyümeyi hak ediyor.Yaa işte bana da arkadaşlarım diyor ki sen eşini şimdiye dek birakmadiysan bir daha birakmazsin.
Boşuna annelik duygusundan mahrum etme kendini diyorlar.
O zaman acaba yaşıyorum.
Evliliginde sorun yoksa tedavini ol.. Ve evliligime yakismiyo diye düsünme vardir bir zamani mutlaka hayirlisi olsun
Evliligindeki durumdan dolayi cocuk yapma derim. Cunku dedigim gibi tek eksigin cocuk degil su an. Ve diger eksikler tamam olmadan da o cocuk sana yuk olur. Evliligi bitirecek cesaretinin olmamasi cocuk yapmani gerektirmez sahsi fikrim. Aynen devam boyle
ÖYLESİNE gidip ultrasona girdiğine göre,aslında bilinçaltında çocuk istiyorsun,ama kendiliğinden olursa sanki Allahın sana verdiği evliliğe devam sinyali olacak sanıyorsun.bence sen bu evliliği devam ettirmeyi istemiyorsun
Valla cocuk yuktur insana. Maddi manevi. Cogu kadin cocuk yokken kocayi bosayamazken cocukla hic bosayamiyorlar. Sozum meclisten disari, herkesin kocaya "katlanma" sebebi baska olabiliyor,yargilayamam. Senin kosullarini tam anlamiyla da bilemem. Tek soyleyebilecegim,%100 sorun yok evliligimde,bende ve esimde demedigin surece cocuk yapma. Ha cocugun olur sonra bir seyler ters gidebilir nasiptir. Ama bile bile lades yapilmamali. Dilim dondugunce anlatmaya calistim,kusurum olduysa affola,sen beni bilirsin bana darilmazsin en azindanSorun hala var diyemem ama gönül rahatlığıyla sorun yok da diyemem.
Evet böyle düşünüyorum sonra da ne evliliklere yakıştırıyor Rabbim çocuğu salak salak konuşma diyorlar kalıyorum :)
Yük olur diyen küçük azınlıktasin darkcim.
Herkes çocuk yaptığım en güzel şey asla pişman olmazsın sen esini seviyorsun ondan ayrilmazsin bosa düşünme diyor.
Iste orda kafam karışıyor.
Ultrasona girdim çünkü hastane kampanyası vardı başka bölümlere de girdim
Çocuk evliliğime devam etme gibi bir kararı verdirmez bana maalesef.
Işın kötüsü yürümüyorsa orada biteriz yavruya olur olan diye sürümceme yaşıyorum.
Sorun yok ve korunmuyorsun.
Demek hamile kalsan sorun yok.
Şuan çekindiğin tedavinin getireceği maddi-manevi fedakarlıklar mı? Bu fedakarlıklardan çekiniyorsan veya çocuğa hazır değilsen şimdi de korunsan iyi olmaz mı?
Evliliğinizle ilgili içinize sinmeyen şeyler sizi bu düşünceye itiyor sanırım.
Bilinçaltınız bekle diyorsa bekleyin. Demekki bu evliliğe bir çocuk fikrini henüz oturtamıyorsunuz ve bununda sebeplerini en iyi siz bilirsiniz. Hakkınızda hayırlısı olsun :)
Cevrenizdekiler doğru söylüyor tabii ki istiyorsanız eger. Evlat bambaşka birşey.
Babasından emin olmadığın çocuğu ne yapacaksın? Annelik bencil olmamaktır. Çocuk sırf "anne olma duygusunu tatma" amacıyla doğurulmaz ki. Ona mutlu bi yuva vermeniz gerekiyor. Her çocuk birbirini seven sayan anne-babayla büyümeyi hak ediyor.
Olmasa da olur diye düşündüğünüz eşten çocuk yapmamalısınız bence.
o minik kollar anneciğim diye içten bi sarılınca dünya da hiçbirşeyin acının derdin kardeşin arkadaşın önemi kalmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?