Doğru olan ne?

nomunomuchua nomuıcum canım o kadar iyi anlıyorum ki seni. bu düşünceler o kadar çok kafamda geldi gitti ki, sırf kendim için çocuk yapabilmeyi göze alamadım. sonuna güvenmediğim evliliğimde bitti zaten.

Çok çok istiyorum Anne olmayı, inşallah mutlu olacağım bir adam karşıma çıkar da yeniden yuva kurmak nasip olur, ve bebişlerim olur.

Evli de olsan boşansanda çocuk yükü kadında, eğer ki her koşulda ben bu çocuğa bakarım, karı kocalıktan ayrılsak bile evlat sorumluluğunu paylaşabiliriz diyorsan kesinlikle yapmalısın.

Seni etkilemek asla istemem ama çervemde çocuktan sonra hatta bebeler 1 - 2 yaşındayken boşanan çok fazla çift var. Çocuğa kadar da ciddi sorunları olmadığını söyleyen kişiler bunlar. yani sorun yok sanılan evliliklerde de dengeyi değiştirebiliyor çocuk,hiç birşeyin garantisi yok canım.

Evli de olsan boşansanda çocuk yükü kadında, eğer ki her koşulda ben bu çocuğa bakarım, karı kocalıktan ayrılsak bile evlat sorumluluğunu paylaşabiliriz diyorsan kesinlikle yapmalısın.
Ben de tam olarak böyle düşünüyorum nomu, hakkında hayırlı olan olsun inşallah. Elbette hiçbirimizin ne olacağı belli değil fakat şu anda da gel gitler yaşıyorsan, ben her koşulda bu çocuğa bakarım, olur ki eşim artık ex olursa çocuğu kullanıp darlamaz beni diyebiliyorsan çocuk yap. Gönül ister ki bunların hiçbiri olmasın ama dediğim gibi gel gitler yaşıyosan her ihtimali düşünmen lazım.

Yanlış bir tutum bence..
O zaman onca hasta insanlar tedavi olmasın ? Acı çeke çeke ihmalden ölsünler.
Kist demissiniz kilo fazlalığınız varsa kist problemi yaşanabiliyor mesela, bunlara dikkat etmelisiniz.
Diğer bir konu eğer evliliğiniz hakkında başka problemleriniz var ise bilemem ama genelleme olarak her erkek baba olmak ister ve özlem duyar evlendikten sonra bu artıyor eşinizin bu özlemini tek başına ben istemiyorum diyerek görmezden gelmek bencillik olur.
İleride işten çıktığınızda yada anne olmak istediğinizde yaş olarak çok geç olabilir ve o zaman çabalamanız işe yaramaz ki bebeğini karnında hissettiğin zaman düşüncelerinin değişeceğini düşünüyorum.
Soruna gelicek olursak evet pişman olursun ve eşine bu konuda haksızlık etmemelisin. Hakkında hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…