Doğru olan ne?

Iste bana da söylenen bu.
Elinden geleni yap en azından pişman olmamak için. .
Yapacağım sanırım.
Teşekkür ederim.

Eger evliliginizin oturmadigini dusunuyorsaniz yada hazir degilseniz cocuk dusunmeyin. Ama egerki tum ultrason ve hormon testleriniz duzgun olmasina ragmen cocuk olmuyorsa birde hsg cektirin. Tupleriniz tikali olabilir. Gerisi size kalmis.

HSg cektirmistim o da temizdi.
stres diyorum artık. .

Keşke çocuk yapmak için erkeklere ihtiyacımız olmasa. Bebek erkekten bağımsız bir şey olsa. Kadınlar ve bebekleri vs. Erkekler

Hehe valla çok iyi fikir.
Bence de öyle. .

Ne güzel sorunlarla baş edebiliyorsun,ve içten içe çocuk isteyen tarafının baskın olduğunu hissettim:) yazmışlardı bırakacak olsan eşini çoktan birakirdin zaten,bence içinden geçeni yap zaman akıp gidiyor bir şekilde. Sadece annesinin sevgisi bile bir bebeğin mutlu olmasına yeter

Bence de olayin ozeti bu..Ekleyecek baska birsey bulamadim

Bence de olayin ozeti bu..Ekleyecek baska birsey bulamadim

B
ence tedavini ol ama cocuk yapma. Yani kistlerden kurtul vs hatta istersen yumurtalarini dondur ama cocuk yapma

eğer bu düşünceyle olsaydı hasta olanlar da tedaviye gitmezdi
Herşey için önce tedbir sonra tevekkül.
Önce siz eğiliminizi yoluna koyun sonra karar verip başlarsınız bence Allah gönlüne göre nasip etsin

yanlış anlamazsanız ben sizi hep görüyorum ve çok sıcak, iyi niyetli olduğunuzu düşünüyorum. iyi bir anne olacağınızdan şüphem yok. ama önce sorunlarınızı çözüp daha sonra çocuk sahibi olmanız daha iyi gibi görünüyor (ben tavsiye verecek bir yaşta değilim henüz ama.)
umarım çok güzel şeyler yaşarsınız ,ayağınıza taş değmesin.

Ilerde tedavi görmediğine pişman olursun belki ama bir evlada sahip olduğunda keşke olmasaydı diyemezsin.
Rabbim gönlüne göre versin.

Amin çok teşekkür ederim.
Güzel bakan güzel görür

:)
Olurum dimi

Çok oldu görüşmeyeli.
Sen ve bebişin nasılsınız?
Çok güzel olursun hem de
Ben ve bebişim iyiyiz. Miniminnacık oldu yavrum,çok küçük old için babası kucağına bile alamıyor. Bütün gün yapışığız birbirimize:) çok hafife almışım ben çocuk işini,hergün hayırlısıyla şu günü bi tamamlasam derdindeyim:)

Allah yardımcınız olsun ilk defa bu sitede bir bayanin ne dusundugun ne istediğini yada neyi istemediğini anlayamadım

Ahahah :)
Ay o kadar mı vahim yaa..
Normalde de o kadar net bir insanımdır ki ama su evlilik beni böyle yaptı. .
Estafurullah incitmek icin söylemedim inanin sadece maddi manevi saglik gibi problemler olmadıkça evlilikte 5 yil Ciddi bir sure yani soyle söyliyim ilk yıllarI saymazsak 3 4 5. Yil evlilikte bence birbirinden farksiz yillar yani ilk uc yil biseyler oturmussa oturmustur olmadiysa 4. 5. Yada 6 yil olanustu bir mucize beklemek Lazim ve sartlar olgunlasmissa ve evlilikte uzun yillar geçmesine rağmen Cocuk yapılmıyorsa esler sanki ev arkadaşı moduna giriyor ve direk bebege kondurulmasada alt sebepte onun eksikliginde kaynaklı casitmalar başlıyor tabi bu sadece benim gozlemlediklerim sqglik problemleri maddi sartlar sebebiyle cocugu olmayanlari konunun disinda tutuyorum elbet Allah isteyen herkese
De nasip etsin buarada

Bende de kist var tahlillerim.temiz cikti dr cocuk olmasina engel degil dedi. Ama ileride cocuk sahibi olmazsam dogal yollardan imkanlarimi sonuna kadar kullanir tedavimi olurum mutlaka..

Biz elimizden geleni yapar gerisini Allaha birakiriz. Lutfen kendinizi boyle yonlendirmeyin. Tedavinizi olun son raddeye kadar imkanlariniz dahilinde elinizden geleni yapin sonrasi tevekkul..
Allah tez zamanda hayirli bir evlat nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…