Dogru olani mi yaptim?

Ya tabıkı dgru yapmıssın tamam para pul ıkınvı planda yarın evlenınce bu en buyuk srununuz olacak calusmayan gamsız bı adama nasık tahammul edeceksın ıstedgı kadar kıbar olsun calısmyrsaa srumluluk yksa bu ısler olms

E üzülecek tabi
80 bını uzerıne yıkacagı bı enayı buldugunu dusunuyordu
sakın barısma ya
parayla daha ıyısını bulursun eger parayla adam bakacaksan

aferin kız sana.sen dulsun bunu şekersin diye düşünüp gelmişler.meslegi var bunu sırtında taşır demişler.çok iyi yapmışsın

Sırtını yaslayacak birini aramış. Her şey bir yana 80 bin lira keyfi harcama yapan adamla evlilik olmaz... Ne keyfiymiş bu..

En doğrusunu yapmışsın bu insanlar herkesi enayi yerine koymayı seviyor borçlarını sana kapattıracak evi de sen geçindireceksin ohh ne ala memlekett

Doğru olanı yapmışsın elbette
Bunun dışında bi problem yok ne demek
Doğum iznine çıksan aç kalırdınız, bu adam zaten paran için senleymş
Harcamanla maaşın fifti fifti olunca ses soluk kesilmiş
Beleşçi tembel herifle ömür geçmez, sorumsuz şey..

Ucuz kurtarmissin nisani atmakla.verilmis sadakan varmis arkana bile bakma

Bu da öyleydi, tapiyordu adeta dediginiz gibi. Belki de göz boyuyorlar acik kapatmak icin? Simdiki erkeklerden bisey anlamadim ben...
Paraya tapıyor kimileri, ondan böyle. Ben evliyim şuan, çok şükür. Ondan sonra eşimle tanıştım. Benden yaşça büyük, olgun, çok iyi biridir. Maddi konuda hiçbir tartışmamız da geçmez. İşte ben diyorum. Hayata bir kez geliyoruz, olmuyorsa başkasıyla denemek gerek. Doğruyu bulana kadar. Kimsenin pisliğini nazını kahrını çekmek zorunda değiliz

Dogru olani yapmissin. Kesinlikle.
Birak sesi kirik gelsin. Birak aglasin bile.
" sorun sende degl sorun bende, ben sana yetemem sana zengin bi kari lazim' de.

Söylediklerin dogru, kuzeninizde büyük ihtimalle artik Anne olmak istiyordur, evlen evlen diyenlerden gina gelmistir, onu cok iyi anliyorum. Bu toplum baskisi dedikleri insani cok büyük yanlislara sürüklüyor maalesef.

Oda hollandada, benim gibi burda dogmus büyümüs. Amaaan zaten evlenmek benim neyime, nerde hanzo var cekiyoruz iste. Krrrrrr diycem artik böylelerine yeminle..

parayi nerden buluyorda harciyor. Tembel, calismayi sevmeyen erkekle zor bana sanki yanlis anlamayin ama sizin maasiniza güvenmis gibi geldi siz paramda arta pek birsey kalmiyro diyince dumur olmus kendince sinir olmus ona harcayacak birsey kalmamis gibi. Hakkinizda hayirlisi. Disardan bakilinca en dogru karari vermissiniz

Doğru olanı yaptın tabiki bir erkek eşi ne kadar yüksek maaş alırsa alsın evini geçindirebilecek nitelikte olması lazım. Tabiki evine destek olacaksın ama sana güvenip ev kurmaması lazım. Limon satsın az kazansın ama çalışsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…