Dogru olani mi yaptim?

Bence dogru olani yaptin..senki bi bosanmayi atlatmissin ozliycem laflari falan gereksiz..ucuz kurtulmussun sukret.

İlk defa bir konunun sonunu okumuyorum.

Üniversiteden yeni mezun olmuş biri olsan senin gözlerini açalım olacakları anlatalım ama sen tecrübeli aklı başında sayılırsın.

Koşarak uzaklaş. Koşarak uzaklaş. O akrabaya da yat kalk dua et..

Ben de seninle takılsam hiçvir sorumluluğum olmasa yüklenmesem gezsek tozsak bana da aşık olduğunu düşünürdün..
Evlilik sorunluluk demek ve tek başına sorumluluk almak yetmiyor, bir de işin içine çocuk girse...

Hemen uzaklaş kaç kurtul. Paranı zamanını yedirme kendini kullandrma..

Edit: en doğrusunu yapmışsın. Adam kendini geçindirecek besleyecek kapı aramış. Sen kimi yedirip içirsen hoş vakit geçirirsin. Adamlık demek sorunluluk almak demek... En doğrusu en iyisini yapmışsın. Hiç bulaşma nir daha.

Son düzenleme:
Şimdi bir ay üç ay ağlarsın. Evlnsen ömür boyu ağlasrsın. Sizin ikinci evliliğiniz daha dikkatli olmalısınız. Böyle insanlara hiç bulaşmayın. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Nasil bir ablaniz varmis öyle.Söylenecek laf mi bu simdi.daha cok gencsiniz simdiden böyle karamsar olunur mu?Adam sizi sonuna kadar sömürecekti.Tipik yurt disinda yasayan türk erkegi.En önemli istekleri son model araba.Bir de bir kere kumar oynayanin bu illetten kurtulmasi cok zor.Vallahi siz oturup kalkip sükredin büyük bir beladan kurtuldum diye.

daha cok gencsiniz mesleginiz var, yurt disinda yasiyorsunuz bundan iyisi samda kayisi.bir de mümkünse türk erkeklerinden uzak durun:)

nerdeyse ablanizin sizin kötülügünüzü isteyecegini düsünmeye basladim.ablaniz sizi kiskaniyor olabilir mi?gercekten mantikli bir insanin edecegi laflar degil bunlar.lütfen ablanizi ciddiye almayin.

Bu adam belediyeye hastayim numarasi yapip devletten sosyal yardim aliyor. Yaninda da 2 saatlik kacak bir isi var. Bu güne kadar da o ise belese gitmis, zira patronunada borcu varmis beyefendimizin. O iki saatlik isede is demem ben.

ben olsam bir de sikayet ederdim böyle asalaklari.baskalarinin sirtindan gecinip har vurup harman savuruyorlar.en nefret ettigim insan tipi.yahu bu adamda ne buldunuz allahaskina.gidin bir kurban kesin.

Daha ne olsun en büyük problemlerden biridir bu. Adam sorumsuzlukta zirve yapmış. En doğrusunu yapmışsın, hiç arkana bile bakma yoksa bu adam bir ömür sana borçlarını ödenir, ömrün bataklikta çırpınmakla geçer.Sakın ha sakın dönme kararından.

Valla benden 7 yaş buyuksunüz nerdeyse o yüzden Abla diyeceğim izniniz olursa
Bence çok doğru yapmışsınız abla evet kibar merhametli olması çok guzel karakter huy olarak ama bence adam dedigin taşı sıksa suyunu çıkaracak kadar güçlü olmalı . Kanun kadar zengin olmasına gerek yok ama en azından akşam olduğu zaman evine ekmek goturebilmeli.
Benim eşimin de evlendigimiz zaman biraz borcu vardı . E düğün falan üstüne borç da eklendi . Ben beraber çalışıp ödeyelim dedim ama eşim ona bile gerek duymadan sen oku kursa git spora git bana akşam eve gelince kapıyı aç yeter ben herşeyi yapacağım dedi ve Allah razı olsun gece gündüz demeden çalışır didinir. Hemen hemen bitti bile borclarimiz
(sadece 4 tane kredi kartı , araba Kredisi borcu vs falan dünya kadar borç vardı )
Ama adam dedigin bence evde yatmamali borcu tabi ki olabilir ama pes edip evde yatmak yerine çalışmalı. Evlilik oyle gitmiyor .
Bence çok iyi yapmışsınız abla.

En dogru olani yapmışsın sonunda boyle birsey yapmamış olacagindan endise ederek okudum yazdiklarini acikcasi. Ev alsa araba alsa borcu anlarim calismayip borcla harcla har vurup harman savuran insandan aile babasi olmaz ev idaresinden anlamaz. Suan onun ilk dusuncesi dugunde yada nikahta takilan parayi nereye harcayacagidir. Biri vardi fi tarihinde coook kisa sure gorustugum ayni sekilde borcu vardi namazinda niyazinda efendi duzgun biriydi sordum ne olacak bu borcu nasil odemeyi dusunuyorsun dedim. Dugunde takilanla kapatacagim dedi piskin piskin son gorusum oldu. Erkek dedigin azda olsa maasi, yolu uzakta olsa ilk buldugu ise girer bir yandan da is aramaya devam eder senin maasinin hesabini harcamanın hesabini simdiden yapip cok harciyorsun diyenede bak. Uzak dur aman kararindan cayma sakin.

Gerçekten degmez kimse senden kıymetli degil parani kendin yiyemeyecekmis gibi asalak kene gibi birini sirtina yuklenip onami yedireceksin !

Sagol yazdiklarin icin, kesinlikle en ufak bir süphem yok artik fikrim sabit. Bu okuduklarimda emin olmama yardimci oldu tabii..
Ama bulusmalarimizda hesabi bana ödetmezdi hic, orda bir yanlis anlasilma olmus :)

Şimdi bir ay üç ay ağlarsın. Evlnsen ömür boyu ağlasrsın. Sizin ikinci evliliğiniz daha dikkatli olmalısınız. Böyle insanlara hiç bulaşmayın. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Amin canim cok sagol. Yorumlar okadar iyi geldiki, aglamayi kestim artik :))

nerdeyse ablanizin sizin kötülügünüzü isteyecegini düsünmeye basladim.ablaniz sizi kiskaniyor olabilir mi?gercekten mantikli bir insanin edecegi laflar degil bunlar.lütfen ablanizi ciddiye almayin.
Öyle birseyi ablama konduramam asla, ama verdigi akillar hic te mantikli degil cok haklisiniz..

Sizinkine benzer ama sonu evlilikle bitmiş böyle bir ilişkiye şahidim sonu süpriz değil elbette 2 çocukla 13 yıl sonra boşanma.. O 13 yılıda anlatsam roman olur. Kendinize yapabileceğiniz en büyük iyiliği yapıp ayrılmışsınız acaba mı bile demeyin, dertsiz başınıza dert açıp ömrünüzü heba etmeyin

Ne demek canim tabiki abla diyebilirsin. Cokta samimi yazmizsin sagol :)
Adam dedigin zaten yukarida tarif ettigin kisi, yani esin. Cok sevindim senin adina. Kendi adimada bitirdigim icin. Yani her insanin dönem dönem ekonomik sIkIntIlari olur, ama bu sizlanmalar bana okadar itici gelmeye baslamisti ki. ne sizlaniyorsun calissana? Ayh gerim gerim gerildim su son 3 aydir.

Yaptigimiz secimler hayatimizi okadar negatif yönde etkileyebiliyor ki..
Evlenince bir mucize olur zannedebiliyoruz bazen, ama hic birsey olmuyor. Ya alisiyorsun, yada en sonunda patlayip bitiriyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…